Proiect imobiliar Sinaia

Sinaia Residence, Sinaia

“ Proiectul imobiliar Sinaia Residence a fost edificat in localitatea Sinaia. ”

Urmare a cererii in continua crestere pentru apartamente situate in imobile nou construite dar si a ofertei atat de scazute, Agentia Imobiliara Mervani va propune un proiect imobiliar cu apartamente de vacanta, acesta fiind situat in zona Ultracentrala a Statiunii Sinaia.

Imobilul, a carui construire a inceput in anul 2013, se adreseaza cumparatorilor de toate varstele, care se afla in cautarea unei locuinte moderne, dar cu o arhitectura specifica zonei istorice in care este amplasata, in care sa regaseasca, un camin confortabil, ferit de aglomeratia urbana dar cu acces facil catre toate punctele de interes (Hoteluri & Restaurante) si catre toate caile de acces.

Amplasat in zona Ultracentrala a Statiunii, Proiectul “Sinaia RESIDENCE” este compartimentat in apartamente de doua (2) si trei (3) camere.

Acestea se incadreaza atat in segmentul de vacanta cat si cel rezidential.

Apartamentele sunt situate intr-un imobil de locuinte colective si cu regim mediu de inaltime D+P+E1+M1+M2.

Proiectul are in componenta noua (9) unitati locative; apartamente de doua (2) si trei (3) camere, spatioase, compartimentate excelent, cu spatii mari si bine echilibrate, cele de la ultimele trei (3) niveluri (E1, M1 si M2) find Apartamente Tip Duplex.

Structura a fost realizata din cadre (Fundatie, Stalpi si Plansee) de beton armat si pereti din caramida (inclusiv peretii de compartimentare ai fiecarei unitati locative) si lemn, acoperisul tip sarpanta din lemn, hidro si termo-izolat si acoperit cu tigla ceramica BRAMAC.

Utilitatile tehnico-edilitare prezente in zona sunt: Apa, canal, gaze, curent electric, telefonie fixa, internet, CaTV.

Proiectul imobiliar Sinaia Residence din SinaiaProiectul imobiliar Sinaia Residence din Sinaia (Fotografia 1)Proiectul imobiliar Sinaia Residence din Sinaia (Fotografia 2)Proiectul imobiliar Sinaia Residence din Sinaia (Fotografia 3)Proiectul imobiliar Sinaia Residence din Sinaia (Fotografia 4)


Doriti mai multe detalii?
Nume:
Mesaj:
Telefon:
E-Mail:
Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor garsoniere sau apartamente noi in Sinaia, va invitam sa consultati lista cu proiecte imobiliare din Sinaia:

Lista cu

Recomandari

:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente