Proiect imobiliar Sinaia

Mountain Luxury Lodging Sinaia, Sinaia

“ Proiectul imobiliar Mountain Luxury Lodging Sinaia a fost edificat in localitatea Sinaia, zona Deosebita, iar preturile incep cu 85.000 € . ”

Mountain Luxury Lodging Sinaia introduce un nou concept de vila cu apartamente de lux, avand un design specific statiunilor celebre din toata lumea si asigurand conditiile ideale pentru petrecerea vacantelor in cea mai buna statiune montana din tara.

Proiect imobiliar in Sinaia cu apartamente noi 2 camere de LUX de vanzare pe Furnica. Datorita pozitiei deosebite, intr-o zona insorita si cu o priveliste superba, imobilul este situat in apropierea statiei de telegondola Sinaia, aceasta fiind cea mai buna poarta de acces catre domeniul schiabil (la circa 5 minute de mers pe jos), dar si a unor obiective turistice renumite (10 minute de mers pe jos pana la castelul Peles).

Acest proiect se afla in cel mai select cartier al orasului (Furnica) si se recomanda ca fiind varianta perfecta pentru persoanele dinamice, dar care isi doresc linistea si aerul curat specific muntelui.

Vila ofera spre vanzare 5 apartamente spatioase, iar structura acesteia este urmatoarea:

  • Demisol: Garaje pentru fiecare apartament si boxe pentru depozitare (se pot achizitiona separat);
  • Parter: 2 apartamente si o zona de lobby lounge;
  • Etaj: 3 apartamente;
  • Mansarda: un apartament de tip penthouse.

Dezvoltatorul impreuna cu echipa de arhitectura si design au gandit fiecare apartament astfel incat sa ofere ergonomie si confort sporit. Acestea beneficiaza de spatii vitrate foarte mari, terase generoase, fiecare dintre ele avand deschidere pe cel putin 2 puncte cardinale.

Finisajele exterioare si interioare vor fi de cea mai buna calitate, iar fiecare apartament poate beneficia contracost de  garaj subteran in exclusivitate si boxa pentru depozitare (cu suprafete cuprinse intre 3 si 12 mp). De asemenea, fiecare apartament are o cota din partile de folosinta comune si beneficiaza de o cota de teren in cuantum de apr. 100 mp.

Termenul de finalizare al proiectului este Iulie 2020.

Proiectul imobiliar Mountain Luxury Lodging Sinaia din SinaiaProiectul imobiliar Mountain Luxury Lodging Sinaia din Sinaia (Fotografia 1)Proiectul imobiliar Mountain Luxury Lodging Sinaia din Sinaia (Fotografia 2)Proiectul imobiliar Mountain Luxury Lodging Sinaia din Sinaia (Fotografia 3)Proiectul imobiliar Mountain Luxury Lodging Sinaia din Sinaia (Fotografia 4)Proiectul imobiliar Mountain Luxury Lodging Sinaia din Sinaia (Fotografia 5)Proiectul imobiliar Mountain Luxury Lodging Sinaia din Sinaia (Fotografia 6)

Imobile disponibile in cadrul proiectului imobiliar Mountain Luxury Lodging Sinaia din Sinaia
Nivel/RegimTipCamereS.U.S.C.Terasa  Alte
spatii
Pret
Demisol

Contine 6 garaje si boxe pentru depozitare.

Parter

Apart.
Lake Louise

2 cam.95,00105,0035DA126.000 €

Apart.
WhiteWater

2 cam.72,0083,0014DA99.600 €
1Apart.
Whistler
2 cam.92,00106,007DAVandut

Apart.
Revelstoke

2 cam.90,50104,0028DA135.200 €

Apart.
Red Mountain

2 cam.55,0063,005DA85.000 €
DuplexPenthouse
BigWhite
5 cam.213,00245,0036DA250.000 €

Doriti mai multe detalii?
Nume:
Mesaj:
Telefon:
E-Mail:
Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor garsoniere sau apartamente noi in Sinaia, va invitam sa consultati lista cu proiecte imobiliare din Sinaia:

Lista cu

Recomandari

:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter