Proiecte Imobiliare » 0 Proiecte imobiliare Sinaia

Proiecte imobiliare Sinaia

Pe langa faptul ca suntem intr-o permanenta comunicare cu proprietarii ofertelor imobiliare, agentia noastra tine legatura periodic cu toti dezvoltatorii imobiliari din Sinaia pentru a va oferi acces la proiecte imobiliare si ansambluri rezidentiale noi din Sinaia.

Cautati apartamente noi in Sinaia?

Dorim sa mentionam faptul ca in oferta generala veti regasi apartamente si garsoniere care fac parte din proiecte imobiliare (ansambluri rezidentiale) ce au fost vandute 100% in Sinaia. Pentru a avea acces la toata oferta de apartamente noi sau garsoniere noi din Sinaia, va rugam sa consultati si oferta generala.

COMISION 0% - Apartament de lux cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Deosebita) - X01D7C.                        AGENTIA MERVANI va propune spre vanzare un APARTAMENT CU 3 CAMERE, IN ZONA CENTRALA A ORASULUI SINAIA Apartamentul cu finisaje de calitate superioara, este situat la etajul al II lea, intru-un imobil cu regim de inaltime P+E+2E Vezi detalii oferta X0DNX01D7C .

COMISION 0% - Apartament de lux cu 2 camere de vanzare in Sinaia (zona Deosebita) - X01D79.                                AGENTIA MERVANI va propune spre vanzare un APARTAMENT CU 2 CAMERE SITUAT IN ZONA CENTRALA A STATIUNII SINAIA Regimul de inaltime al imobilului: P+E+2E, apartamentul fiind situat la etajul al II lea Vezi detalii oferta X0DNX01D79 .

Apartament cu 4 camere de vanzare in Sinaia (zona Semicentrala) - X01C3C. Apartament de tip duplex de vanzare in Sinaia Apartamentul se afla la etajul al V -lea intr-un imobil construit in anul 2007-2008. Compartimentare: la primul nivel: hol de intrare, camera de zi cu bucatarie deschisa, dormitor, baie, balcon; la etaj: hol, 2 dormitoare si baie Vezi detalii oferta X0DNX01C3C .

COMISION 0% - Apartament cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Deosebita) - X01D7E. AGENTIA MERVANI va propune spre vanzare un APARTAMENT CU 3 CAMERE, IN SINAIA ZONA CENTRALA  Apartamentul cu finisaje de lux, se afla intr-un imobil cu regim de inaltime P+E+2E, fiind situat la etajul I. Compartimentare: camera de zi cu bucatarie open-space, 2 dormitoare, 2 bai si 2 terase, in suprafata de 85 mp Vezi detalii oferta X0DNX01D7E .

Apartament tip-studio de vanzare in Sinaia (zona Furnica) - X01D5A. APARTAMENT tip STUDIO de vanzare in Sinaia, zona Furnica Constructia a fost edificata in anul 2021 din materiale de buna calitate si se afla intr-o zona insorita a cartierului Furnica. Imobilul are in componenta mai multa unitati care se inchiriaza in regim turistic Vezi detalii oferta X0DNX01D5A .

Apartament cu 2 camere de vanzare in Sinaia (zona Furnica) - X01D86. Apartamentul se afla la primul nivel al unui bloc nou construit prevazut cu lift. Apartamentul este in Sinaia si are o suprafata de 61 mp, fiind compus din: Camera de zi cu bucatarie open-space, dormitor, baie si balcon. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat si beneficiaza de centrala termica proprie si separatie la toate utilitatile Vezi detalii oferta X0DNX01D86 .

Apartament decomandat cu 6 camere de vanzare in Sinaia (zona Semicentrala) - X0FD2. De vanzare apartament 6 camere, decomandat, situat in Sinaia, zona semicentrala, la parter si etajul 1, in vila D+P+E+M!!! Apartament cu suprafata construita de 240 mp, structurat astfel: camera de zi, 3 dormitoare, 2 bucatarii, baie, w.c., hol de acces, hol de tranzit si acces, balcon inchis, casa scarii, terasa acoperita, garaj situat la demisol Vezi detalii oferta X0DNX0FD2 .

Apartament cu 2 camere de vanzare in Sinaia (zona Platoul Izvor) - X01D88.                                    APARTAMENT DE VANZARE IN SINAIA Apartamentul se afla la etajul al III lea si are o suprafata construita de 60 mp. Compartimentare: camera de zi, bucatarie, dormitor, baie si balcon, in suprafata construita de 60 mp Vezi detalii oferta X0DNX01D88 .

Apartament cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Semicentrala) - X01C3A. Apartament de vanzare in Sinaia, zona semicentrala Apartamentul se afla parterul unui imobil construit in anul 2007-2008. Compartimentare: hol de intrare, camera de zi cu bucatarie deschisa, 2 dormitoare, baie, terasa de aprox 15 mp, balcon de aprox. 5 mp in suprafata totala construita de 82 mp Vezi detalii oferta X0DNX01C3A .

Apartament cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Centrala) - X01C3D. Apartament cu 3 camere in Sinaia, zona centrala Apartamentul este situat la etajul I, intr-un imobil nou. Compartimentare: Camera de zi, 2 dormitoare, 2 bai, bucatarie, loc pentru servit masa si balcon, in suprafata construita totala de aprox. 120 mp Vezi detalii oferta X0DNX01C3D .

COMISION 0% - Apartament cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Deosebita) - X01D80. AGENTIA MERVANI va propune spre vanzare un APARTAMENT cu 3 CAMERE, situat in centru statiunii SINAIA. Apartamentul cu finasaje de lux se afla la etajul I, intr-un imobil cu regim de inaltime P+E+2E. Compartimentare: camera de zi cu bucatarie open-space, 2 dormitoare, 2 bai si o terasa deschisa generoasa, in suprafata de 110 mp Vezi detalii oferta X0DNX01D80 .

COMISION 0% - Apartament cu 2 camere de vanzare in Sinaia (zona Deosebita) - X01D81. AGENTIA MERVANI va propune spre vanzare un apartamentul de lux, situat in Sinaia, zona centrala. Regimul de inaltime al cladirii: P+E+2E, apartamentul fiind situat la parter. Compartimentare: camera de zi cu bucatarie open-space, dormitor, baie si o terasa deschisa generoasa, in suprafata de 61 mp Vezi detalii oferta X0DNX01D81 .

COMISION 0% - Apartament cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Deosebita) - X01D82.                                AGENTIA MERVANI va propune spre vanzare un apartament de lux Imobilul se afla in centrul statiunii Sinaia, de unde se pot accesa usor toate obiectivele turistice dar si centrele comerciale Vezi detalii oferta X0DNX01D82 .

Apartament cu 2 camere de vanzare in Sinaia (zona Furnica) - X01D8D. Apartamentul se afla la mezanin intr-o cladire avand regimul de inaltime D+P+2E+M. Acesta are o suprafata de 41 de mp si este compus din: Camera de zi cu bucatarie open-space, dormitor si baie. De asemenea apartamentul beneficiaza in exclusivitate de o curte proprie avand suprafata de 64 mp, amenajata cu foisor, gazon, alei pietonale si arbusti ornamentali Vezi detalii oferta X0DNX01D8D .

 

 


Pagina: 1 din 1


Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente