Proiecte Imobiliare » 2 Proiecte imobiliare Sinaia

Proiecte imobiliare Sinaia

Pe langa faptul ca suntem intr-o permanenta comunicare cu proprietarii ofertelor imobiliare, agentia noastra tine legatura periodic cu toti dezvoltatorii imobiliari din Sinaia pentru a va oferi acces la cele mai noi proiecte imobiliare si ansambluri rezidentiale din Sinaia.
Proiectul imobiliar Mountain Luxury Lodging Sinaia din Sinaia
Mountain Luxury Lodging Sinaia, Sinaia. Proiect imobiliar in Sinaia. 6 imobile disponibile.
PROIECT: Mountain Luxury Lodging Sinaia
ORAS: Sinaia
OFERTA: 6 imobile disponibile

Mountain Luxury Lodging Sinaia introduce un nou concept de vila cu apartamente de lux, avand un design specific statiunilor celebre din toata lumea si asigurand conditiile ideale pentru petrecerea vacantelor in cea mai buna statiune montana din tara.

Proiect imobiliar in Sinaia cu apartamente noi 2 camere de LUX de vanzare pe Furnica. Datorita pozitiei deosebite, intr-o zona insorita si cu o priveliste superba, imobilul este situat in apropierea statiei de telegondola Sinaia, aceasta fiind cea mai buna poarta de acces catre domeniul schiabil (la circa 5 minute de mers pe jos), dar si a unor obiective turistice renumite (10 minute de mers pe jos pana la castelul Peles).

Acest proiect se afla in cel mai select cartier al orasului (Furnica) si se recomanda ca fiind varianta perfecta pentru persoanele dinamice, dar care isi doresc linistea si aerul curat specific muntelui.

Dezvoltatorul impreuna cu echipa de arhitectura si design au gandit fiecare apartament astfel incat sa ofere ergonomie si confort sporit. Acestea beneficiaza de spatii vitrate foarte mari, terase generoase, fiecare dintre ele avand deschidere pe cel putin 2 puncte cardinale.

Finisajele exterioare si interioare vor fi de cea mai buna calitate, iar fiecare apartament poate beneficia contracost de  garaj subteran in exclusivitate si boxa pentru depozitare (cu suprafete cuprinse intre 3 si 12 mp). De asemenea, fiecare apartament are o cota din partile de folosinta comune si beneficiaza de o cota de teren in cuantum de apr. 100 mp.

Vila ofera spre vanzare 5 apartamente spatioase, iar structura acesteia este urmatoarea:

 • Demisol: Garaje pentru fiecare apartament si boxe pentru depozitare (se pot achizitiona separat);
 • Parter: 2 apartamente si o zona de lobby lounge;
 • Etaj: 3 apartamente;
 • Mansarda: un apartament de tip penthouse.

Termenul de finalizare al proiectului este Iulie 2020.

Proiectul imobiliar Alpin din Sinaia
Alpin, Sinaia. Proiect imobiliar in Sinaia. 1 imobil disponibil.
PROIECT: Alpin
ORAS: Sinaia
OFERTA: 1 imobil disponibil

Proiectul imobiliar “Alpin Sinaia” este destinat pentru locuinte permanente si locuinte de vacanta. Regim de inaltime D+P+2E+M. Imobilul are in componenta 8 apartamente, din care: 7 apartamente cu 2 camere si 1 garsoniera.

Demisolul este compus din spatii comune (casa scarii, hol si spatiu tehnic).

Parterul, etajul 1 si etajul 2 au in componenta cate 2 apartamente de 2 camere cu suprafate construite cuprinse intre 57,77 mp. si 60,08 mp.

Mansarda: 1 apartament cu 2 camere avand suprafata construita de 52,93 mp. si 1 garsoniera cu suprafata construita de 27,36 mp.

Sistem Constructiv: Structura pe cadre de beton armat si pereti din caramida, plansee din beton armat, fundatii continue din beton armat, mansarda din lemn si acoperis tip sarpanta din lemn.

Utilitati: Apa, canal, gaze, electrica racordate la retelele edilitare din zona.

Finisaje exterioare: Termosistem si tencuiala decorativa cu insertii din lemn.

Finisaje interioare:

 • Peretii au fost pregatiti si acoperiti cu vopsea lavabila;
 • Parchet triplu stratificat;
 • Tamplarie PVC cu geam termopan echipat tot imobilul;
 • Instalatii electrice si gaze prevazute pentru tot imobilul;
 • Instalatii de incalzire - centrala termica, calorifere, termostat de ambient pentru fiecare apartament;
 • Instalatie de control acces - interfon pentru fiecare apartament.

Compartimentare:

 • Demisol: 8 boxe, spatiu tehnic, casa scarii;
 • Parter, etaj 1 si 2: cate 2 apartamente cu 2 camere, casa scarii;
 • Mansarda: 1 apartament cu 2 camere, 1 garsoniera, casa scarii.

Fiecare apartament beneficiaza de:

 • Contorizare individuala pentru toate utilitatile;
 • Interfon;
 • Boxa la demisol;
 • Loc de parcare pentru 4 apartamente;
 • Administrare permanenta a partilor comune;
 • Sistem cu sensor de prezenta pentru instalatia de iluminat de pe casa scarii;
 • Acces la foisor si barbeque.

Cautati apartamente noi in Sinaia?

Dorim sa mentionam faptul ca in oferta generala veti regasi apartamente si garsoniere care fac parte din proiecte imobiliare (ansambluri rezidentiale) ce au fost vandute 100% in Sinaia. Pentru a avea acces la toata oferta de apartamente noi sau garsoniere noi din Sinaia, va rugam sa consultati si oferta generala.

 

 


Pagina: 1 din 1


Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter