Proiecte Imobiliare » 0 Proiecte imobiliare Sinaia

Proiecte imobiliare Sinaia

Pe langa faptul ca suntem intr-o permanenta comunicare cu proprietarii ofertelor imobiliare, agentia noastra tine legatura periodic cu toti dezvoltatorii imobiliari din Sinaia pentru a va oferi acces la proiecte imobiliare si ansambluri rezidentiale noi din Sinaia.

Cautati apartamente noi in Sinaia?

Dorim sa mentionam faptul ca in oferta generala veti regasi apartamente si garsoniere care fac parte din proiecte imobiliare (ansambluri rezidentiale) ce au fost vandute 100% in Sinaia. Pentru a avea acces la toata oferta de apartamente noi sau garsoniere noi din Sinaia, va rugam sa consultati si oferta generala.

Apartament cu 4 camere de vanzare in Sinaia (zona Semicentrala) - X01C3C. Apartament de tip duplex de vanzare in Sinaia Apartamentul se afla la etajul al V -lea intr-un imobil construit in anul 2007-2008. Compartimentare: la primul nivel: hol de intrare, camera de zi cu bucatarie deschisa, dormitor, baie, balcon; la etaj: hol, 2 dormitoare si baie Vezi detalii oferta X0DNX01C3C .

Apartament nou cu 4 camere de vanzare in Sinaia (zona Semicentrala) - X0199A. Apartamentul se afla in Sinaia, la mansarda unui imobil nou (regim de inaltime D+P+E+M), are suprafata construita de 154 mp si este compus din living cu bucatarie deschisa, 3 dormitoare, 2 bai, un balcon inchis si o terasa deschisa. Apartamentul are toate contorizarile separate, are centrala termica proprie si se vinde mobilat/utilat Vezi detalii oferta X0DNX0199A .

Apartament decomandat cu 6 camere de vanzare in Sinaia (zona Semicentrala) - X0FD2. De vanzare apartament 6 camere, decomandat, situat in Sinaia, zona semicentrala, la parter si etajul 1, in vila D+P+E+M!!! Apartament cu suprafata construita de 240 mp, structurat astfel: camera de zi, 3 dormitoare, 2 bucatarii, baie, w.c., hol de acces, hol de tranzit si acces, balcon inchis, casa scarii, terasa acoperita, garaj situat la demisol Vezi detalii oferta X0DNX0FD2 .

Garsoniera de vanzare in Sinaia (zona Semicentrala) - X01D3A. Garsoniera de vanzare situata in Sinaia, zona semicentrala a orasului. Garsoniera se afla intr-un imobil construit in anii 2007-2009, fiind pozitionata la etajul IV. Compartimentare: camera de zi, bucatarie, baie si balcon in suprafata construita totala de 43,78 mp Vezi detalii oferta X0DNX01D3A .

Apartament cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Semicentrala) - X01C3A. Apartament de vanzare in Sinaia, zona semicentrala Apartamentul se afla parterul unui imobil construit in anul 2007-2008. Compartimentare: hol de intrare, camera de zi cu bucatarie deschisa, 2 dormitoare, baie, terasa de aprox 15 mp, balcon de aprox. 5 mp in suprafata totala construita de 82 mp Vezi detalii oferta X0DNX01C3A .

Apartament cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Centrala) - X01C3D. Apartament cu 3 camere in Sinaia, zona centrala Apartamentul este situat la etajul I, intr-un imobil nou. Compartimentare: Camera de zi, 2 dormitoare, 2 bai, bucatarie, loc pentru servit masa si balcon, in suprafata construita totala de aprox. 120 mp Vezi detalii oferta X0DNX01C3D .

 

 


Pagina: 1 din 1


Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter