Proiect imobiliar Predeal

Cioplea Best View, Predeal

“ Proiectul imobiliar Cioplea Best View a fost edificat in localitatea Predeal, iar preturile incep cu 45.000 € . ”

In cadrul acestui proiect imobiliar din Predeal va punem la dispozitie 26 de unitati locative, acestea fiind situate intr-un imobil cu regimul de inaltime D3+D2+D1+P+M in cartierul Cioplea.

Acesta are in componenta Garsoniere si Apartamente de doua camere.

Nivelurile (D2+D1+P) au in componenta cate sase unitati locative, respectiv cate un apartament de doua camere si cinci garsoniere.

Demisolul 3 (D3) si Mansarda (M) au in componenta cate patru unitati dupa cum urmeaza:

  • D3: trei garsoniere si un (1) apartament de doua (2) camere;
  • Mansarda: patru garsoniere.

Structura de rezistenta: Structura va fi pe cadre de beton si pereti din caramida, plansee din beton, fundatii din beton, mansarda din beton, caramida si lemn, acoperisul tip sarpanta din lemn si acoperit cu tabla Lindab.

Utilitati: Apa, canal, gaze, curent electric vor fi racordate la retelele edilitare din zona.


Stadiul lucrarilor pe 27.06.2016 – Fundatie plus primul nivel de elevatie


Stadiul lucrarilor pe 28.10.2016 – Stadiu lucrari 28.10.2016

S-a realizat zidaria pana la parterul imobilului (nivelul 4), partial instalatii, tamplaria PVC.


Stadiul lucrarilor pe 21.12.2016 – Cladirea este ridicata complet, acoperisul este montat, tamplaria si geamurile, fatada finalizata.

Cladirea este ridicata complet, acoperisul este montat, tamplaria si geamurile, fatada finalizata. La interior trase instalatii, montate caroiajele pentru rigips.


Imobile disponibile in cadrul proiectului imobiliar Cioplea Best View din Predeal
Nivel/RegimTipCamereS.U.S.C.TerasaBoxaPret
Demisol 3Apartament2 camere50,00 mp55,00 mp--45.000 €

Doriti mai multe detalii?
Nume:
Mesaj:
Telefon:
eMail:
Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor garsoniere sau apartamente noi in Predeal, va invitam sa consultati lista cu proiecte imobiliare din Predeal:

Lista cu

Recomandari

:

POLITICA PRETURILOR AFISATE

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc...) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter