Proiecte Imobiliare » 2 Proiecte Imobiliare Predeal

Proiecte Imobiliare Predeal

Pe langa faptul ca suntem intr-o permanenta comunicare cu proprietarii imobilelor, agentia noastra tine legatura cu toti dezvoltatorii imobiliari din Predeal pentru a va oferi acces la cele mai noi proiecte imobiliare din Valea Prahovei si zona Bran/Rasnov.

Dorim sa mentionam faptul ca in oferta generala veti regasi imobile care initial au fost promovate in lista cu proiecte si ansambluri rezidentiale din Predeal, insa dupa achizitie noii proprietari au decis sa le scoata din nou la vanzare, motiv pentru care, pentru a avea acces la toata oferta de imobile noi, va rugam sa consultati si oferta generala.

Daca aveti intrebari in legatura cu proiectele imobiliare prezentate in Predeal, nu ezitati sa ne contactati la 0244.311.200 (telefon agentie) sau puteti folosi telefoanele agentilor care gestioneaza proiectul vizat, acestea fiind afisate in dreptul fiecarui proiect.

Proiecte Imobiliare Predeal » Tyrolia House, Predeal

Tyrolia House, Predeal – Proiect imobiliar in Predeal cu 1 imobil disponibil.
PROIECT:
ORAS: Predeal
OFERTA: 1 imobil disponibil

Bloc (D+P+3E+M) de Vanzare cu apartamente de LUX in Predeal, in apropierea partiei de ski CLABUCET.

Proiectul imobiliar beneficiaza de o sala de sport cu sauna si dus, crama, sala de petreceri, boxe pentru fiecare apartament si servicii de administrare.

Proiecte Imobiliare Predeal » Cioplea Best View, Predeal

Cioplea Best View, Predeal – Proiect imobiliar in Predeal cu 1 imobil disponibil.
PROIECT:
ORAS: Predeal
OFERTA: 1 imobil disponibil

In cadrul acestui proiect imobiliar din Predeal va punem la dispozitie 26 de unitati locative, acestea fiind situate intr-un imobil cu regimul de inaltime D3+D2+D1+P+M in cartierul Cioplea.

Acesta are in componenta Garsoniere si Apartamente de doua camere.

Nivelurile (D2+D1+P) au in componenta cate sase unitati locative, respectiv cate un apartament de doua camere si cinci garsoniere.

Demisolul 3 (D3) si Mansarda (M) au in componenta cate patru unitati dupa cum urmeaza:

  • D3: trei garsoniere si un (1) apartament de doua (2) camere;
  • Mansarda: patru garsoniere.

Structura de rezistenta: Structura va fi pe cadre de beton si pereti din caramida, plansee din beton, fundatii din beton, mansarda din beton, caramida si lemn, acoperisul tip sarpanta din lemn si acoperit cu tabla Lindab.

Utilitati: Apa, canal, gaze, curent electric vor fi racordate la retelele edilitare din zona.


 

 


Pagina: 1 din 1


POLITICA PRETURILOR AFISATE

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc...) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter