Proiect imobiliar Busteni

Sunny view Busteni, Busteni

“ Proiectul imobiliar Sunny view Busteni a fost edificat in localitatea Busteni, zona Valea Alba. ”

Proiect imobiliar nou situat in orasul Busteni, zona Valea Alba. Acesta va avea un regim de inaltime D+P+E+M si va fi structurat astfel:

  • Demisol: Un apartament cu 2 camere si boxele de depozitare;
  • Parter: 2 apartamente cu 3 camere si holul de intrare in imobil;
  • Etaj: 2 apartamente cu 3 camere;
  • Mansarda: 2 apartamente cu 3 camere.

In cadrul proiectului vor fi 7 apartamente cu 3 camere, fiecare unitate dispunand de loc de parcare si boxa proprie.  

Pozitionarea imobilului este extrem de avantajoasa, avand deschiderea catre partia de schi Kalinderu, catre centrul orasului Busteni si o priveliste spectaculoasa asupra intregului masiv Caraiman.

Fiecare apartament cu 3 camere este compus din camera de zi, 2 dormitoare, bucatarie inchisa sau open/space dupa caz si baie.

Suprafetele apartamentelor sunt generoase si vor beneficia de toate utilitatile contorizate individual, incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie.

Structura de rezistenta a blocului este din cadre de beton cu zidarie de caramida termoizolanta si va fi anvelopat termic. Finisajele interioare vor fi de cea mai buna calitate, dezvoltatorul avand un portofoliu anterior foarte bogat in acest sens.

Imobilul va fi finalizat in primavara anului 2020.

Proiectul imobiliar Sunny view Busteni din BusteniProiectul imobiliar Sunny view Busteni din Busteni (Fotografia 1)Proiectul imobiliar Sunny view Busteni din Busteni (Fotografia 2)Proiectul imobiliar Sunny view Busteni din Busteni (Fotografia 3)Proiectul imobiliar Sunny view Busteni din Busteni (Fotografia 4)Proiectul imobiliar Sunny view Busteni din Busteni (Fotografia 5)Proiectul imobiliar Sunny view Busteni din Busteni (Fotografia 6)Proiectul imobiliar Sunny view Busteni din Busteni (Fotografia 7)Proiectul imobiliar Sunny view Busteni din Busteni (Fotografia 8)Proiectul imobiliar Sunny view Busteni din Busteni (Fotografia 9)Proiectul imobiliar Sunny view Busteni din Busteni (Fotografia 10)

Stadiul lucrarilor pe 06.04.2019 – Turnarea fundatiei

Stadiul lucrarilor pe 06.04.2019 la proiectul imobiliar Sunny view Busteni din Busteni. Turnarea fundatiei.Stadiul lucrarilor pe 06.04.2019 la proiectul imobiliar Sunny view Busteni din Busteni. Turnarea fundatiei. (Fotografia 1)Stadiul lucrarilor pe 06.04.2019 la proiectul imobiliar Sunny view Busteni din Busteni. Turnarea fundatiei. (Fotografia 2)Stadiul lucrarilor pe 06.04.2019 la proiectul imobiliar Sunny view Busteni din Busteni. Turnarea fundatiei. (Fotografia 3)Stadiul lucrarilor pe 06.04.2019 la proiectul imobiliar Sunny view Busteni din Busteni. Turnarea fundatiei. (Fotografia 4)Stadiul lucrarilor pe 06.04.2019 la proiectul imobiliar Sunny view Busteni din Busteni. Turnarea fundatiei. (Fotografia 5)

Stadiul lucrarilor pe 25.04.2019 – Fundatie + elevatie demisol

Stadiul lucrarilor pe 25.04.2019 la proiectul imobiliar Sunny view Busteni din Busteni. Fundatie + elevatie demisol.Stadiul lucrarilor pe 25.04.2019 la proiectul imobiliar Sunny view Busteni din Busteni. Fundatie + elevatie demisol. (Fotografia 1)Stadiul lucrarilor pe 25.04.2019 la proiectul imobiliar Sunny view Busteni din Busteni. Fundatie + elevatie demisol. (Fotografia 2)

Stadiul lucrarilor pe 27.07.2019 – Turnare placa peste etajul 1

Stadiul lucrarilor pe 27.07.2019 la proiectul imobiliar Sunny view Busteni din Busteni. Turnare placa peste etajul 1.Stadiul lucrarilor pe 27.07.2019 la proiectul imobiliar Sunny view Busteni din Busteni. Turnare placa peste etajul 1. (Fotografia 1)Stadiul lucrarilor pe 27.07.2019 la proiectul imobiliar Sunny view Busteni din Busteni. Turnare placa peste etajul 1. (Fotografia 2)Stadiul lucrarilor pe 27.07.2019 la proiectul imobiliar Sunny view Busteni din Busteni. Turnare placa peste etajul 1. (Fotografia 3)Stadiul lucrarilor pe 27.07.2019 la proiectul imobiliar Sunny view Busteni din Busteni. Turnare placa peste etajul 1. (Fotografia 4)Stadiul lucrarilor pe 27.07.2019 la proiectul imobiliar Sunny view Busteni din Busteni. Turnare placa peste etajul 1. (Fotografia 5)


Doriti mai multe detalii?
Nume:
Mesaj:
Telefon:
E-Mail:
Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor garsoniere sau apartamente noi in Busteni, va invitam sa consultati lista cu proiecte imobiliare din Busteni:

Lista cu

Recomandari

:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter 1 actualizari recente