Proiect imobiliar Busteni

Kalinderu, Busteni

“ Proiectul imobiliar Kalinderu a fost edificat in localitatea Busteni. ”

Proiect imobiliar situat in zona partiei de ski Kalinderu a statiunii Busteni, in cartierul Valea Alba, la poalele muntilor Bucegi, sub crucea Caraiman.

Are regim de inaltime P+E1+Em+M, iar toate apartamentele din acest imobil beneficiaza de o priveliste deosebita.

Finisaje: Intreaga vila beneficiaza de finisaje moderne, placari cu gresie si faianta in bai si bucatarii, dormitoarele si livingul sunt cu parchet stratificat, peretii  la interior cu glet si vopsea lavabila, iar la exterior polistiren (10 cm) si vopsea lavabila decorativa.

Facilitati: Bransamente si contorizari individuale pentru toate utilitatile (apa, gaz, electricitate, canalizare, caTV).

Proiectul imobiliar Kalinderu din BusteniProiectul imobiliar Kalinderu din Busteni (Fotografia 1)Proiectul imobiliar Kalinderu din Busteni (Fotografia 2)Proiectul imobiliar Kalinderu din Busteni (Fotografia 3)Proiectul imobiliar Kalinderu din Busteni (Fotografia 4)


Doriti mai multe detalii?
Nume:
Mesaj:
Telefon:
E-Mail:
Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor garsoniere sau apartamente noi in Busteni, va invitam sa consultati lista cu proiecte imobiliare din Busteni:

Lista cu

Recomandari

:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter 2 actualizari recente