Proiect imobiliar Busteni

Green Forest View, Busteni

“ Proiectul imobiliar Green Forest View a fost edificat in localitatea Busteni. ”

Proiectul imobiliar se afla in Poiana Tapului, amplasamentul facand parte dintr-o zona rezidentiala linistita, insorita, langa liziera padurii si cu acces facil. Fiind situat intre Sinaia si Busteni se asigura un acces rapid catre cele mai importante obiective turistice ale zonei.

Alcatuit dintr-un singur corp de cladire, imobilul este compus din parter, trei etaje, mansarda si grupeaza un total de 8 apartamente, avand suprafete ce variaza intre 64 mp - 108 mp si 6 locuri de parcare.

Structura functionala a apartamentelor presupune: living-room, 2 dormitoare, 1 sau 2 bai, bucatarie, terase/balcoane. Accesul pe verticala in interiorul imobilului este asigurat pe casa scarii, cu dimensiuni destul de generoase.

Finisajele, atat cele interioare cat si cele exterioare se vor incadra in standardul specific zonei. Vor fi folosite materiale si accesorii de buna calitate (cu posibilitate de personalizare).

Facilitati: Finisaje si design modern, cu posibilitatea de personalizare a apartamentelor.

Detalii:

  • Regim de inaltime: P+3E+M;
  • Numar total de apartamente: 6 (2 garsoniere si 4 apartamente cu 3 camere);
  • Suprafete apartamente: 64 m2 - 108 m2;
  • Suprafata construita totala: 938 m2;
  • Suprafata teren: 572 m2.

Caracteristici:

  • Structura de rezistenta din cadre si diafragme de beton, caramida;
  • Termoizolatie din polistiren si vata minerala (pod);
  • Tamplarie din PVC cu rupere de punte termica, cu geam termopan;
  • Usa metalica si centrala termica pentru fiecare apartament;
  • Pardoseli din gresie si parchet, faianta si gresie in bai si bucatarii.
Proiectul imobiliar Green Forest View din BusteniProiectul imobiliar Green Forest View din Busteni (Fotografia 1)Proiectul imobiliar Green Forest View din Busteni (Fotografia 2)Proiectul imobiliar Green Forest View din Busteni (Fotografia 3)Proiectul imobiliar Green Forest View din Busteni (Fotografia 4)


Doriti mai multe detalii?
Nume:
Mesaj:
Telefon:
E-Mail:
Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor garsoniere sau apartamente noi in Busteni, va invitam sa consultati lista cu proiecte imobiliare din Busteni:

Lista cu

Recomandari

:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter 1 actualizari recente