Proiect imobiliar Azuga

Snow, Azuga

“ Proiectul imobiliar Snow a fost edificat in localitatea Azuga. ”

SNOW RESIDENCE este un proiect imobiliar din Azuga ce se adreseaza exclusiv iubitorilor de natura si sport.

Imobilul se dezvolta pe 4 niveluri P+2E+M-Penthouse, avand in componenta un numar de 14 locuinte, din care 4 garsoniere, 10 apartamente.

Proiectul SNOW va ofera apartamente si garsoniere moderne, spatioase, construite dupa un proiect bine realizat, acesta avand si cartea tehnica a construictiei, precum si materiale filmate pe parcursul executiei. Apartamentele nr.1, nr.2 si nr.3, situate la parter, dispun si de curte proprie.

Garsonierele se compun din camera de zi, baie, bucatarie si terasa, apartamentele din living, dormitor, bucatarie, baie si terasa, iar duplexurile din living, bucatarie, baie, dormitoare, balcoane si terase.

Toate apartamentele din cadrul ansamblului SNOW sunt racordate la toate utilitatile (gaze, energie electrica, apa curenta, canalizare, telefonie fixa, internet si televiziune prin cablu).

Proiectul SNOW este unic pe Valea Prahovei datorita pozitiei, acesta aflandu-se chiar in fata partiei Sorica si Cazacu, in asa fel incat toate apartamentele si garsonierele beneficiaza de vedere directa asupra partiilor si masivului Caraiman (accesul la partie este imediat).

Arhitectural, ferestrele foarte inalte si terasele spatioase reprezinta caracteristicile principale, oferind un adevarat spectacol. Placerea deosebita de a admira direct din propria locuinta evenimentele de pe partia de schi este ATU-ul FORTE al acestui proiect. Acces rapid la telecabina, partia Sorica, pastravarie, trasee pentru biciclete, off-road, cluburi, taxi, maxi-taxi, si trasee montane.

 • Fundatia dubla continua, cu beton armat, la limita de jos a proiectului avand adancimea: 1,40-1,60 m;
 • Structura imobilului, pe cadre de beton, are pereti din beton armat si pereti din caramida porotherm la parter, etaj si mansarda; inclusiv peretii despartitori (50cm);
 • Plansee - beton armat de 150 mm, cu izolatie, sapa si pardoseala;
 • Peretii sunt izolati exterior cu polistiren de 10 cm;
 • Peretii exteriori sunt placati cu piatra ornamentala. De la nivelul urmator, s-a aplicat vopsea lavabila decorativa;
 • Terasele si balcoanele sunt prevazute cu balustrade si bandouri din lemn;
 • Finisajele partilor comune ale imobilului, respectiv intrarea in bloc si casa scarii: gresie, vopsea lavabila;
 • Acoperisul - pe structura din lemn specifica zonei montane, cu inclinatie mare si rand dublu de grinzi. Este izolat termic, fonic si acoperit cu tabla tip Lindab;
 • Apartamentele sunt finisate cu gresie in vestibule, holuri, balcoane si terase, gresie si faianta in bai si bucatarie, parchet melaminat cu dublu click in camere, vopsea lavabila;
 • Tamplarie exterioara (ferestre si usi) din pvc cu geam termopan, usi interioare - panel din lemn (ferestrele de la terasele apartamentelor cu vedere spre partie vor beneficia de geamuri pe toata suprafata (vezi foto) gen vitrine);
 • Instalatia electrica - montata conform normelor in vigoare, cabluri si prize multitple in toate incaperile, cu impamantare si sigurante;
 • Sistem de iluminat extern;
 • Telefonie, Catv - cabluri si prize in camera;
 • Instalatie pentru apa calda si apa rece, in bai si bucatarii, sifoane si scurgeri;
 • Centrala termica individuala pentru incalzire si preparare apa calda; racord hota;
 • Gaz - retea completa pentru centrala termica si bucatarie; electrovalva gaz si sensor gaz;
 • Utilitati cu contorizare individuala fiecarui apartament.


Doriti mai multe detalii?
Nume:
Mesaj:
Telefon:
eMail:
Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor garsoniere sau apartamente noi in Azuga, va invitam sa consultati lista cu proiecte imobiliare din Azuga:

Lista cu

Recomandari

:

POLITICA PRETURILOR AFISATE

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc...) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter