Stiri Imobiliare » Articol

Incepe primul targ imobiliar din ultimii 2 ani!

Incepe primul targ imobiliar din ultimii 2 ani!

Prima editie a Targului National Imobiliar TNI organizata in ultimii 2 ani incepe vineri, 10 SEPTEMBRIE, ora 10:00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Expozitia are loc pana duminica, 12 SEPTEMBRIE si reuneste peste 300 de profesionisti in imobiliare ce scot la vanzare locuinte noi si vechi, vile, case de vacanta, terenuri, spatii de birouri din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Valea Prahovei, Dubai, Spania si Cipru.

"Editia Targului National Imobiliar TNI din 10-12 septembrie va fi una speciala pentru ca reprezinta prima expozitie de profil organizata dupa o pauza de 2 ani si marcheaza o schimbare de paradigma in piata. Cerintele si preferintele cumparatorilor de proprietati rezidentiale s-au schimbat, iar preturile materialelor de constructie au crescut semnificativ, influentand si preturile finale ale imobilelor. In acest context in care se inregistreaza o crestere a interesului pentru achizitia de locuinte proprii, targul imobiliar organizat in Bucuresti la Palatul Parlamentului vine in ajutorul publicului cu cele mai avantajoase oferte din piata.

Vizitatorii au acces in cadrul expozitiei la proprietati pe toate gusturile, bugetele si nevoile: apartamente premium in centrul capitalei, proprietati de tip boutique, imobile exclusive in nordul capitalei, apartamente low-budget, penthouse-uri, constructii pe structura metalica, case de vacanta la munte sau la mare si oportunitati de investitii in Dubai, Spania si Cipru.

Pentru ca siguranta si sanatatea vizitatorilor si expozantilor nostri este foarte importanta pentru noi, evenimentul este organizat cu respectarea tuturor masurilor legale de combatere si stopare a raspandirii Covid 19. Astfel, vizitarea targului va fi similara cu o vizita la mall, fiind obligatorii: purtarea mastii de protectie, controlarea temperaturii la intrare si distantarea. In plus, am dezvoltat aplicatia de mobil TNI ce faciliteaza schimbul datelor de contact dintre vizitatori si expozanti rapid, sigur si fara contact direct, iar pentru ca aceasta editie TNI este speciala, accesul vizitatorilor la targul imobiliar se va face GRATUIT in baza QR codului generat de aplicatia de mobil TNI." declara Cristina BERCEA - PR Manager Targul National Imobiliar.

Brandul TNI este international si se bucura de increderea si sprijinul celor mai importante organizatii imobiliare din lume: NAR - National Association of REALTORS si CEPI - European Association of Real Estate Professions in calitate de Parteneri Internationali. Prin aceste colaborari ne dorim promovarea oportunitatilor de investitii in afara tarii si ridicarea standardelor pietei imobiliare din Romania la nivel international. NAR este asociatia fondata in 1908 ce deserveste mai mult de 1.500.000 de profesionisti imobiliari din Statele Unite si din intreaga lume, iar CEPI este organizatia internationala infiintata in Bruxelles in 1990 cu scopul de a sprijini tranzactiile imobiliare europene si transfrontaliere prin dezvoltarea activitatii profesionistilor imobiliari.

Cea de-a 31-a editie a TNI reuneste ansambluri rezidentiale in exclusivitate, lansari de proiecte imobiliare si un program de prezentari, conferinte si networking dedicate specialistilor si publicul larg.

Pentru detalii despre editia TNI din 10-12 septembrie va invitam sa descarcati aplicatia de mobil TNI disponibila gratuita pentru Android si IOS. Mai multe informatii pe www.targulnationalimobiliar.ro

  • Organizator: BDOBC Business Center;
  • Parteneri Internationali: National Association of REALTORS (NAR), Cihanara Tourism & Investment LTD, Prime Realty Marbella, European Association of Real Estate Professions (CEPI);
  • Parteneri: Lac Straulesti Condominium, HILS Pallady Apartments, Imobiliare.ro;
  • Powered by Imopedia.ro;
  • Eveniment realizat cu sprijinul: HomeZZ.ro
  • Parteneri Media: Titirez.ro, Storia.ro, Curierul National, Real Estate Magazin, Casa si gradina, Agerpres, Mediafax, Bursa Constructiilor, Telegrama.ro, Practic - "Idei pentru casa, gradina si apartament", Arena Constructiilor, Jurnalul de Afaceri, Business Adviser, Ro-imobile.ro, Buzzu.ro, Business Point, Ziare.com, Wizmo.ro, Business 24, StirileImobiliare.ro, Casesigradini.ro, Magazinuldecase.ro, Rezidential.net, Anuntul.ro, TopEstate.ro, LaJumate.ro, Biano.ro etc.

Data: 2 Septembrie 2021 · Sursa: Targul National Imobiliar (TNI)


Stiri Recente
Jurnal de agent imobiliar pentru 18.09.2021 - recomandari de weekend
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 18.09.2021 - recomandari de weekend. Iata cateva recomandari imobiliare de weekend: X21DAC - Vila stil-american de vanzare, constructie 2019, situata in zona semicentrala a comunei Banesti; X01DAD - Apartament de vanzare in Sinaia. Apartamentul a fost recent renovat cu materiale si mobilier de calitate superioara. Acesta are suprafata de 90 mp si este compus din camera de zi, 2 dormitoare, bucatarie inchisa, 2 bai, hol si logie inchisa; X21578 - Vila de vanzare, regim de inaltime D+P+E+M, situata in zona rezidentiala a municipiului Campina, intr-o locatie cu multa liniste si aer curat; X01D52 - Apartament de vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului. Apartamentul este mobilat si utilat, iar panorama este catre oras si muntii Baiului. Mobilierul si electrocasnicele sunt de foarte buna calitate; X31DAF - Teren de vanzare, situat in comuna Poiana Campina, avand suprafata de 996 mp si deschidere de 15 ml. Pe teren exista o constructie racordata la apa si curent electric; X31217 - Teren de vanzar...

Incepe Targul National Imobiliar TNI :: 10-12 septembrie 2021 :: Palatul Parlamentului, Sala Unirii
 » Incepe Targul National Imobiliar TNI :: 10-12 septembrie 2021 :: Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Primul targ imobiliar organizat in ultimii 2 ani incepe VINERI, 10 SEPTEMBRIE, ORA 10:00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Targul National Imobiliar TNI are loc pana duminica, 12 SEPTEMBRIE si reuneste peste 20.000 de oferte imobiliare de locuinte noi si vechi, vile, case de vacanta, terenuri, spatii de birouri din Bucuresti, ILFOV, Constanta, Timisoara, Valea Prahovei, Dubai, Spania si Cipru. Brandul TNI este international si se bucura de increderea si sprijinul celor mai importante organizatii imobiliare din lume: NAR - National Association of REALTORS si CEPI-European Association of Real Estate Professions in calitate de Parteneri Internationali. NAR este asociatia fondata in 1908 ce deserveste mai mult de 1.500.000 de profesionisti imobiliari din Statele Unite si din intreaga lume, iar CEPI este organizatia internationala infiintata in Bruxelles in 1990 cu scopul de a sprijini tranzactiile imobiliare europene si transfrontaliere prin dezvoltarea activ...

Incepe primul targ imobiliar din ultimii 2 ani!
 » Incepe primul targ imobiliar din ultimii 2 ani!. Prima editie a Targului National Imobiliar TNI organizata in ultimii 2 ani incepe vineri, 10 SEPTEMBRIE, ora 10:00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Expozitia are loc pana duminica, 12 SEPTEMBRIE si reuneste peste 300 de profesionisti in imobiliare ce scot la vanzare locuinte noi si vechi, vile, case de vacanta, terenuri, spatii de birouri din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Valea Prahovei, Dubai, Spania si Cipru. "Editia Targului National Imobiliar TNI din 10-12 septembrie va fi una speciala pentru ca reprezinta prima expozitie de profil organizata dupa o pauza de 2 ani si marcheaza o schimbare de paradigma in piata. Cerintele si preferintele cumparatorilor de proprietati rezidentiale s-au schimbat, iar preturile materialelor de constructie au crescut semnificativ, influentand si preturile finale ale imobilelor. In acest context in care se inregistreaza o crestere a interesului pentru achizitia de locuinte proprii, targul imobiliar organizat in Bucuresti la...

Jurnal de agent imobiliar pentru 28.08.2021 - recomandari de weekend
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 28.08.2021 - recomandari de weekend. Iata cateva recomandari imobiliare de weekend: X315DB - Teren intravilan de vanzare in Poiana Campina, zona Ragman. Terenul are suprafata de 2151 mp si deschidere de 17 ml; X21969 - Vila de vanzare, situata in zona semicentrala a comunei Telega, avand suprafata construita de 170 mp, suprafata utila de 124 mp si teren in suprafata de 451 mp; X01DA8 - Apartament de vanzare in Sinaia, zona centrala, compus din camera de zi, dormitor, bucatarie si baie; X01DA9 - Apartament de vanzare in Sinaia, zona Furnica, compus din 4 dormitoare, living, baie, grup sanitar, bucatarie si balcon; X313B7 - Teren intravilan de vanzare, situat in zona rezidentiala a municipiului Campina; X11DAB - Casa de vanzare, situata in zona centrala a comunei Filipestii de Padure. ...

Vezi toate stirile »  

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter 1 actualizari recente