Stiri Imobiliare » Articol

Biroul de Relatii cu Publicul al Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) din Sinaia

Biroul de Relatii cu Publicul al Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) din Sinaia

Sinaienii si locuitorii din zonele invecinate isi pot rezolva mai usor si mai aproape de casa problemele cu privire la serviciile de cadastru. Am pus la dispozitie un spatiu de birouri pentru a facilita legatura dintre cetateni si reprezentantii O.C.P.I. - Vlad Oprea, Primarul orasului Sinaia.

Incepand cu 01.04.2019 se infiinteaza Biroul de Relatii cu Publicul al Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI), in aceeasi cladire cu Oficiul Fortelor de Munca. La registratura Biroului de Relatii cu Publicul se pot depune cererile si inscrisurile privind efectuarea inscrierilor in cartea funciara avand ca obiect imobilele aflate in circumscriptia Sinaia.

Cererile pot fi transmise prin fax la numarul 0344.139.946, e-mail brp.sinaia@ancpi.ro sau prin posta la adresa sediului: B-dul Carol I nr.47 . Programul de lucru este zilnic 08:30 – 14:00.

Inregistrarea in Registrul General de Intrare a cererilor avand ca obiect serviciile de cadastru si/sau publicitate imobiliara prestate de OCPI Prahova-BRP Sinaia se efectueaza pentru toate categoriile de solicitanti din Sinaia, Busteni, Azuga, Comarnic, Talea si Secaria.

Sursa: Primaria Sinaia | Data: 19-03-2019 | Vizite: 227


Stiri Recente
Jurnal de agent imobiliar pentru 25.06.2019 - o casa noua si un apartament reactivat
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 25.06.2019 - o casa noua si un apartament reactivat. Am adaugat o casa noua si am reactivat un apartament. Iata noutatile zilei: OFERTE NOI X11BE6 - Casa P+M de vanzare, situata in zona semicentrala a comunei Brebu. IMOBILE ACTUALIZATE X01469 - Apartament de Vanzare in Sinaia , zona Furnica: De vanzare, apartament 2 camere, decomandat, confort I, situat la parterul unui imobil cu regimul de inaltime D+P+3E+M finalizat in 2008-2009, cu suprafata utila de 57 mp si suprafata totala (inclusiv balcon) de 60 mp. De asemenea, apartamentul beneficiaza si de un teren in cota indiviza in suprafata de 66 mp. Pana la noi actualizari, sa auzim numai de bine. Cu drag, Echipa Mervani....

Jurnal de agent imobiliar pentru 24.06.2019 - 2 imobile reactivate si o oferta actualizata
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 24.06.2019 - 2 imobile reactivate si o oferta actualizata. Am reactivat 2 oferte, plus un imobil actualizat. Iata noutatile zilei: IMOBILE ACTUALIZATE X0FE2 - Apartament de Inchiriat in Sinaia , zona Furnica: Apartament de inchiriat cu 2 camere, decomandat, situat in Sinaia, zona Furnica, la parterul unui imobil D+P+2E+M, finalizat in anul 2010; X21615 - Vila de Vanzare in Sinaia , zona semicentrala: Vila P+EM are o suprafata construita totala de 140 mp (fara dependinte) si beneficiaza de un teren de 470 mp amenajat cu alei pietonale si gazon pe care se afla un garaj, un foisor si o magazie; X11A78 - Casa de Vanzare in Campina , zona Campinita: Casa D+P+E de vanzare, situata in zona semicentrala a Municipiului Campina, cartierul Campinita. Pana la noi actualizari, sa auzim numai de bine. Cu drag, Echipa Mervani....

Jurnal de agent imobiliar pentru 21.06.2019 - un imobil nou si o actualizare
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 21.06.2019 - un imobil nou si o actualizare. Am adaugat o vila noua si am actualizat o casa. Iata noutatile zilei: OFERTE NOI X21BE4 - Vila de Vanzare in Predeal , zona Cioplea: Vila construita in 2008 are un regim de inaltime D+P+E+M, o suprafata construita totala de 500 mp si este edificata pe un teren in suprafata de 750 mp. IMOBILE ACTUALIZATE X11A78 - Casa de Vanzare in Campina , zona Campinita: Casa D+P+E de vanzare, situata in zona semicentrala a Municipiului Campina, Cartierul Campinita. Pana la noi actualizari, sa auzim numai de bine. Cu drag, Echipa Mervani....

Jurnal de agent imobiliar pentru 20.06.2019 - un apartament nou si un teren sters
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 20.06.2019 - un apartament nou si un teren sters. Am adaugat un apartament nou si am sters un teren. Iata noutatile zilei: OFERTE NOI X01BE3 - Apartament de Vanzare in Sinaia , zona centrala: Apartamentul este situat intr-un imobil nou, in apropierea parcului Dimitrie Ghica. OFERTE STERSE Teren de Vanzare in Campina , zona Slobozia. Pana la noi actualizari, sa auzim numai de bine. Cu drag, Echipa Mervani....

Vezi toate stirile »  

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter