Stiri Imobiliare » Articol

Solutia de finantare pentru planurile tale imobiliare

Solutia de finantare pentru planurile tale imobiliare

Fie ca vorbim despre achizitionarea unui apartament ca investitie, pe care il vei inchiria ulterior, despre cumpararea unei case de vacanta sau a unui teren la tara, in zona in care ai visat mereu sa locuiesti sau sa iti petreci concediile si weekendurile, multi dintre noi avem planuri deosebite, pe care le dorim realizate cat mai repede.

Ce solutie avem insa atunci cand avem nevoie de o suma de bani importanta pentru aceste planuri si ne dorim o dobanda avantajoasa, dar nu dispunem inca de banii necesari avansului?

Daca ai deja o casa sau un apartament, creditul pentru investitii imobiliare cu garantie ipotecara de la ING ar putea fi cea mai buna solutie pentru tine.

De ce creditul pentru investitii imobiliare cu garantie ipotecara de la ING?

Prin creditul de investitii imobiliare garantat cu ipoteca de la ING poti obtine pana la 65% din valoarea imobilului pe care il ipotechezi – intre 13000 si 900000 de lei. Creditul beneficiaza de o dobanda avantajoasa si nu ai nevoie de un avans la acordarea acestuia.

In plus:

  • Afli pe loc ce suma poti imprumuta si daca esti eligibil pentru credit. Nu ne place sa pierdem timpul si stim ca nici tie, asa ca te asteptam in cel mai apropiat ING Office cu un act de identitate si primesti pe loc toate aceste informatii (daca ai veniturile raportate la ANAF);
  • Ai o dobanda avantajoasa, de 3.1% + ROBOR 3 M. Poti beneficia de o dobanda si mai buna si de rate mai mici daca inchei o asigurare de viata;
  • Poti obtine o suma mai mare atunci cand aplici cu un codebitor. Acesta poate fi iubitul sau iubita ta sau o ruda – tu alegi;
  • Procedura este simpla si clara, iar ofiterii de credite ING vor fi alaturi de tine pe tot parcursul acesteia, cu informatii si raspunsuri la intrebari.

Cum accesezi creditul de investitii cu ipoteca de la ING

Obtinerea unui credit de investitii imobiliare beneficiaza de o procedura simplificata la maxim la ING. Primul pas este completarea formularului de pe site, cu datele solicitate.

Urmeaza sa fii contactat si invitat in ING Office-ul care iti este la indemana pentru a te intalni cu un consultant ING. in cazul in care ai veniturile raportate la ANAF, este posibil sa afli pe loc daca treci de analiza financiara. Vei primi la intalnirea cu consultantul tau indrumari si lista de documente care iti sunt necesare – cu care te asteptam in cel mai scurt timp.

Pasul urmator este plata taxei de evaluare – urmata de evaluarea imobilului. Vei semna apoi actele, primind banii in contul tau curent in lei de la ING.

Cu o procedura simplificata la maxim, te vei putea de investitia ta, printr-un credit de investitii cu ipoteca foarte avantajos!

Sursa: Totpal's Daily News | Data: 11-01-2019 | Vizite: 348


Stiri Recente
Jurnal de agent imobiliar pentru 24.05.2019 - 5 oferte sterse
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 24.05.2019 - 5 oferte sterse. Am sters 5 imobile, insa revenim cu oferte noi. OFERTE STERSE 2 terenuri de vanzare in Valea Doftanei , zona Valea Neagra; Casa de vanzare in Valea Doftanei , zona Tesila; Teren de vanzare in Breaza , zona ultracentrala; Teren de vanzare in Comarnic , zona Poiana. Piata imobiliara este dinamica. Cu drag, Echipa Mervani....

Jurnal de agent imobiliar pentru 22.05.2019 - am adaugat un hotel si o pensiune, plus 2 imobile sterse
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 22.05.2019 - am adaugat un hotel si o pensiune, plus 2 imobile sterse. Am adaugat un hotel, o pensiune si am sters alte 2 oferte. Iata noutatile zilei: OFERTE NOI X41BC6 - Pensiune de Vanzare in Busteni , zona Zamora: Pensiunea se afla intr-o zona linistita, la marginea padurii si are o priveliste frumoasa catre masivul Caraiman. Regimul de inaltime este D+P+2E+M, iar terenul aferent constructiei este in suprafata de 500 mp. Curtea este amenajata si beneficiaza de o zona de gratar, plus foisor; X41BC7 - Hotel de Vanzare in Sinaia , zona Castelul Peles: Hotelul cu o arhitectura frumoasa si un design modern se incadreaza perfect in peisajul de munte al statiunii, aflandu-se in apropierea principalelor obiective de interes (Castelul Peles, Manastirea Sinaia, parcul Dimitrie Ghica, Casa Memoriala George Enescu, etc). Hotelul a fost construit in anul 2007 cu materiale de buna calitate si este configurat astfel: regim de inaltime D1+D2+P+E+M, iar terenul aferent cladirii este in suprafata de aproximativ 2000 mp. Beneficiaza de aproximativ 30 de camere duble si apartamente cu bai ...

Jurnal de agent imobiliar pentru 21.05.2019 - 2 apartamente noi si un teren actualizat
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 21.05.2019 - 2 apartamente noi si un teren actualizat. Am adaugat 2 apartamente noi si am actualizat un teren. Iata noutatile zilei: OFERTE NOI X01BC1 - Apartament cu 3 camere de Vanzare in Predeal: Apartamentul de tip duplex se afla intr-un imobil de tip D+P+2E+M. Apartament nou cu 3 camere de vanzare in Predeal, are suprafata construita totala de 175 mp si este compus din: Primul nivel - Living cu bucatarie deschisa (~45 mp), baie, hol intrare si terasa deschisa in suprafata de 28 mp; Al doilea nivel - 2 dormitoare, baie si casa scarii. Imobilul se afla intr-o stare foarte buna, este complet mobilat/utilat si beneficiaza de finisaje superioare; X01BC5 - Apartament cu 2 camere de Vanzare in Predeal , zona Partia de Ski: Apartament nou de vanzare la mansarda unui imobil cu regim de inaltime D+P+2E+M din Predeal. Acesta este compus din: living, dormitor, 2 bai si bucatarie. Apartamentul beneficiaza de finisaje de calitate si se afla intr-un bloc situat chiar la partia de ski. IMOBILE ACTUALIZATE X3ED8 - Teren de Vanzare in Comarnic , zona Ghiosesti: De ...

Jurnal de agent imobiliar pentru 20.05.2019 - o garsoniera actualizata si un imobil sters
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 20.05.2019 - o garsoniera actualizata si un imobil sters. Am actualizat o garsoniera si am sters o casa. Iata noutatile zilei: IMOBILE ACTUALIZATE X0199F - Garsoniera de Vanzare in Campina , zona Peco Petrom/OMV: Garsoniera de vanzare, confort 1, situata in zona semicentrala a Municipiului Campina, avand suprafata utila de 40 mp, compusa din: hol, camera, bucatarie, baie, debara si balcon. Este situata la etajul 4/4, intr-un imobil construit dupa 1984. OFERTE STERSE Casa cu 3 camere de Vanzare in Campina , zona semicentrala. Pana la noi actualizari, sa auzim numai de bine. Cu drag, Echipa Mervani....

Vezi toate stirile »  

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc...) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter