Stiri Imobiliare » Articol

Solutia de finantare pentru planurile tale imobiliare

Solutia de finantare pentru planurile tale imobiliare

Fie ca vorbim despre achizitionarea unui apartament ca investitie, pe care il vei inchiria ulterior, despre cumpararea unei case de vacanta sau a unui teren la tara, in zona in care ai visat mereu sa locuiesti sau sa iti petreci concediile si weekendurile, multi dintre noi avem planuri deosebite, pe care le dorim realizate cat mai repede.

Ce solutie avem insa atunci cand avem nevoie de o suma de bani importanta pentru aceste planuri si ne dorim o dobanda avantajoasa, dar nu dispunem inca de banii necesari avansului?

Daca ai deja o casa sau un apartament, creditul pentru investitii imobiliare cu garantie ipotecara de la ING ar putea fi cea mai buna solutie pentru tine.

De ce creditul pentru investitii imobiliare cu garantie ipotecara de la ING?

Prin creditul de investitii imobiliare garantat cu ipoteca de la ING poti obtine pana la 65% din valoarea imobilului pe care il ipotechezi – intre 13000 si 900000 de lei. Creditul beneficiaza de o dobanda avantajoasa si nu ai nevoie de un avans la acordarea acestuia.

In plus:

  • Afli pe loc ce suma poti imprumuta si daca esti eligibil pentru credit. Nu ne place sa pierdem timpul si stim ca nici tie, asa ca te asteptam in cel mai apropiat ING Office cu un act de identitate si primesti pe loc toate aceste informatii (daca ai veniturile raportate la ANAF);
  • Ai o dobanda avantajoasa, de 3.1% + ROBOR 3 M. Poti beneficia de o dobanda si mai buna si de rate mai mici daca inchei o asigurare de viata;
  • Poti obtine o suma mai mare atunci cand aplici cu un codebitor. Acesta poate fi iubitul sau iubita ta sau o ruda – tu alegi;
  • Procedura este simpla si clara, iar ofiterii de credite ING vor fi alaturi de tine pe tot parcursul acesteia, cu informatii si raspunsuri la intrebari.

Cum accesezi creditul de investitii cu ipoteca de la ING

Obtinerea unui credit de investitii imobiliare beneficiaza de o procedura simplificata la maxim la ING. Primul pas este completarea formularului de pe site, cu datele solicitate.

Urmeaza sa fii contactat si invitat in ING Office-ul care iti este la indemana pentru a te intalni cu un consultant ING. in cazul in care ai veniturile raportate la ANAF, este posibil sa afli pe loc daca treci de analiza financiara. Vei primi la intalnirea cu consultantul tau indrumari si lista de documente care iti sunt necesare – cu care te asteptam in cel mai scurt timp.

Pasul urmator este plata taxei de evaluare – urmata de evaluarea imobilului. Vei semna apoi actele, primind banii in contul tau curent in lei de la ING.

Cu o procedura simplificata la maxim, te vei putea de investitia ta, printr-un credit de investitii cu ipoteca foarte avantajos!

Sursa: Totpal's Daily News | Data: 11-01-2019 | Vizite: 385


Stiri Recente
Foto instant - Apartament nou si elegant in Sinaia
 » Foto instant - Apartament nou si elegant in Sinaia. Apartament elegant, nou si decomandat, cu 2 camere de vanzare in Sinaia. Confortul si organizarea interiorului au fost create de designer. Mobilierul, electrocasnicele si electronicele de calitate superioara intregesc frumusetea apartamentului....

Jurnal de agent imobiliar pentru 23.08.2019 - o casa noua si 2 actualizari
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 23.08.2019 - o casa noua si 2 actualizari. Am adaugat o casa noua si am actualizat alte 2 oferte. Iata noutatile zilei: OFERTE NOI X11C1D - Casa D+P+M de vanzare, situata in orasul Breaza, zona Liceul Militar. IMOBILE ACTUALIZATE X119FF - Casa de Vanzare in Breaza , zona Capul Campului; X213E9 - Vila de Vanzare in Busteni , zona centrala. Vila de vanzare situata in perimetrul central al localitatii Busteni, cu regimul de inaltime P+Em, construita pe un teren cu supraata de 447 mp, teren imprejmuit cu gard din lemn si cu soclu din beton. ...

Foto instant - Vila interbelica cu arhitectura de factura romantica de vanzare in Sinaia
 » Foto instant - Vila interbelica cu arhitectura de factura romantica de vanzare in Sinaia. Vila interbelica cu arhitectura de factura romantica de vanzare in Sinaia....

Foto instant - Intre modern si clasic, un conac boieresc de vanzare in Breaza
 » Foto instant - Intre modern si clasic, un conac boieresc de vanzare in Breaza. Intre modern si clasic, un conac boieresc de vanzare in Breaza....

Vezi toate stirile »  

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter