Stiri Imobiliare » Articol

Perioada HOT din piata imobiliara se apropie: Cel mai asteptat eveniment imobiliar are loc la finalul lunii SEPTEMBRIE!

Perioada HOT din piata imobiliara se apropie: Cel mai asteptat eveniment imobiliar are loc la finalul lunii SEPTEMBRIE!

Organizatorii expozitiei imobiliare nr.1 din Romania, BDOBC Business Center, in parteneriat cu cei mai puternici dezvoltatori rezidentiali din tara si sustinuti de peste 50 de parteneri media pregatesc cel mai amplu eveniment dedicat LOCUINTELOR si CASELOR DE VACANTA.

Cel mai asteptat eveniment imobiliar al toamnei, Targul National Imobiliar TNI, are loc in Bucuresti in perioada 28-30 septembrie la Palatul Parlamentului, iar vizitatorii vor avea parte de multe avantaje si surprize placute!

„De 14 ani Targul National Imobiliar TNI reprezinta cadrul ideal in care persoanele interesate de achizitii imobiliare pe termen scurt si mediu se pot informa corect cu privire la ofertele de actualitate, discuta fata in fata, intr-un singur loc cu dezvoltatorii, agentiile imobiliare si institutiile financiar-bancare participante, avand acces direct la cele mai bune DEAL-uri. Astfel, vizitatorii expozitiei TNI economisesc nu doar TIMP, ci si BANI!

Oferta targului imobiliar din 28-30 septembrie este una RECORD, expozantii TNI prezentand oferte de locuinte si case de vacanta din Bucuresti, ILFOV, Brasov, Targu Mures, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanta si celelalte zone de interes ale tarii.” declara Cristina BERCEA, PR Manager Targul National Imobiliar TNI.

Cerintele cumparatorilor actuali de locuinte

In ultimii ani, una dintre cele mai importante modificari la nivelul pietei rezidentiale este cea a comportamentului cumparatorilor. „Piata imobiliara din Bucuresti se afla intr-un dezechilibru alimentat atat de cererea in crestere pentru apartamente de calitate, cat si de o oferta care doar pe alocuri satisface nevoile actuale ale cumparatorului: constructie noua, locatie centrala, dezvoltatori credibili si cu experienta vasta, apartamente locuibile si preturi sustenabile. Arcadia Apartments Domenii combina in totalitate cele cinci cerinte principale ale cumparatorului, dovada fiind cele 250 de apartamente vandute in 9 luni de la lansarea din 2017, lansare realizata in cadrul Targului National Imobiliar TNI.

Conform graficului de executie al Arcadia Apartments Domenii si ca rezultat al vanzarilor a 60% din numarul total de locuinte, in luna Septembrie 2018 vom lansa Blocul 4 ce va avea 110 apartamente tip studio, 2 camere, 3 camere, 4 camere, duplex si penthouse”, declara Daniela Barbu, marketing manager Arcadia Apartments, Partener Oficial al Targului National Imobiliar TNI.

Romanii investesc din nou in proprietati de vacanta

La editia anterioara a Targului National Imobiliar (18-20 mai 2018) s-a putut observa interesul crescut pentru achizitia de proprietati de vacanta. In momentul de fata tot mai multi romani isi investesc economiile in proprietati pe litoralul Marii Negre, iar prognozele arata ca oamenii au toate sansele sa isi amortizeze cheltuielile, in scurt timp.

Cei mai multi turisti si clienti opteaza pentru Mamaia, astfel ca in nordul celei mai luxoase statiuni de pe litoralul romanesc s-au ridicat cele mai multe cladiri cu apartamente. Cartiere intregi sau vile cu doar cateva apartamente, cladiri construite in Mamaia sau la intrarea in Navodari, in plin sezon toate sunt ocupate fie cu proprietarii veniti sa se bucure de investitie, fie cu turisti care au inchiriat de la dezvoltatori sau investitori. In acest context, cel mai asteptat eveniment imobiliar al toamnei, Targul National Imobiliar TNI, vine cu oferte atractive si pentru acest segment imobiliar. Printre proiectele prezente exclusiv la targul imobiliar din 28-30 septembrie se numara: Wave Residence, Casa del Mar, First Residence, Building Ștefan, Sunny Holiday Residence, Maurer Residence Constanta.

Cererea de locuinte sustenabile este in crestere

Cererea de locuinte verzi s-a intensificat in ultima perioada datorita evolutiei cerintelor clientului final si beneficiilor pe care aceste proprietati le ofera: calitate superioara, confort sporit, costuri mai mici la energie si beneficii pentru sanatate. La editia Targului National Imobiliar din 28-30 septembrie de la Palatul Parlamentului vizitatorii evenimentului gasesc oferte de locuinte certificate si precertificate Green Home.

„Clientii sunt mult mai preocupati de calitatea vietii lor, de confortul si siguranta pe care le ofera locuinta personala, de eficienta energetica si costurile mai mici de intretinere, nu doar de pretul pe metrul patrat asa cum erau interesati in trecut. Astfel, consideram ca vom asista la o crestere a locuintelor de inalta calitate.

Amber Gardens este primul ansamblu rezidential din Romania cu locuinte verzi de lux, care are la baza principiile designului bioclimatic si aplica standardele energetice ale unei case pasive, cel mai performant standard energetic din lume.

Concepute pentru a avea un nivel ridicat de performanta, locuintele Amber Gardens consuma cu 90% mai putina energie fata de o casa conventionala,” marturiseste Alex Skouras, Managing Partner Alesonor, dezvoltatorul proiectului Amber Gardens, Partener Targul National Imobiliar TNI

Vrei sa-ti iei o CASA NOUA? Ce parere ai de DOUA?

Cartierul Solar, primul ansamblu rezidential cu energie verde a demarat o campanie speciala, iar premiul pus la bataie este un apartament in valoare de 62.000 EURO.

“Ne bucuram de un interes sporit din partea clientilor pentru apartamentele construite in Cartierul Solar, luand in considerare numeroasele facilitati oferite: panouri solare pe fiecare bloc, peste 14.000 mp de spatii verzi, locul de joaca pentru copii, piscina de 375 mp, diversele functiuni ale spatiilor comerciale existente (farmacie, cabinet medical, beauty salon, market, restaurant, sala de fitness, gradinita).

Pana la finalul editiei de toamna a Targului National Imobiliar TNI (30 septembrie) au loc inscrieri in concursul intitulat Vrei sa-ti iei o CASA NOUA? Ce parere ai de DOUA?, organizat de Cartierul Solar, prin care poti castiga 2 case in 3 trei pasi”, ne spune Rus Adrian.

Radiografia evenimentului TNI:

 • proiecte imobiliare in exclusivitate;
 • lansari de ansambluri rezidentiale;
 • apartamente de tip boutique;
 • case din containere maritime de la 11.500 euro;
 • oportunitati de investitii;
 • proprietati middle si high-end in centrul si nordul capitalei;
 • lansari de noi credite de investitii imobiliare;
 • proprietati de vacanta;
 • oferta nationala;
 • solutii pentru transformarea locuintei intr-una eficienta din punct de vedere energetic;
 • servicii conexe: arhitectura, design interior, home stagging;
 • premii; tombole si cele mai bune oferte pentru vizitatorii TNI!

Va invitam sa vizitati editia TNI, 28-30 SEPTEMBRIE 2018, Palatul Parlamentului, Sala UNIRII! Pentru informatii suplimentare si date de contact accesati www.targulnationalimobiliar.ro

Organizator: BDOBC Business Center.
Program de vizitare: Vineri, Sambata: 10.00 - 19.00; Duminica: 10.00 - 16.00.
Bilet intrare: 10 RON.

Partener Oficial: Arcadia Apartments Domenii.

Parteneri: Amber Gardens, Cartierul Solar, 21 Residence, Metropolitan, Sunny Holiday Residence, Imobiliare.ro, Romania Green Building Council , Mervani Invest;

Eveniment sustinut de: HomeZZ.ro;

Parteneri Media: Imopedia.ro; Titirez.ro; Agerpres; Mediafax; Curierul National; Casa Lux; Casa de vacanta; Gradina mea de vis, Practic-Idei pentru casa, gradina si apartament; Real Estate Magazine, Luxury Rich and Famous; Stirile Imobiliare.ro; Bursa Constructiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Wizmo.ro; Arena Constructiilor; Business 24; StirileImobiliare.ro; Casesigradini.ro; Magazinuldecase.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidential.net; Anuntul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro etc.

Sursa: Targul National Imobiliar (TNI) | Data: 14-08-2018 | Vizite: 1481


Stiri Recente
Jurnal de agent imobiliar pentru 19.07.2019 - 2 imobile noi si 3 oferte sterse
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 19.07.2019 - 2 imobile noi si 3 oferte sterse. Am adaugat 2 oferte noi si am sters alte 3 imobile. Iata noutatile zilei: OFERTE NOI X11BFC - Casa S+P cu 3 camere de vanzare, construita in anul 1962, situata in orasul Breaza, cartierul Valea Tarsei; X31BFD - Teren de Vanzare in Breaza , zona Capul Campului: Teren de Vanzare, situat in zona semicentrala a orasului Breaza, avand o suprafata de 1290 mp si deschidere de ~20 ml. OFERTE STERSE Apartament cu 2 camere de Vanzare in Busteni , zona Telecabina; Casa cu 3 camere de Vanzare in Busteni , zona Poiana Tapului; Apartament cu 3 camere de Vanzare in Campina , zona semicentrala. Pana la noi actualizari, sa auzim numai de bine. Cu drag, Echipa Mervani....

Jurnal de agent imobiliar pentru 18.07.2019 - un imobil nou, 3 actualizari si 2 oferte sterse
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 18.07.2019 - un imobil nou, 3 actualizari si 2 oferte sterse. Am adaugat un teren, am actualizat alte 3 imobile, plus 2 oferte sterse. Iata noutatile zilei: OFERTE NOI X31BFB - Teren de Vanzare in Campina , zona Campinita: Teren intravilan arabil de vanzare, situat in Municipiul Campina, cartierul Campinita, avand suprafata de 1245 mp si front stradal de 14 ml. Teren pentru constructie, fara inclinatie. IMOBILE ACTUALIZATE X21BB9 - Vila de Vanzare in Campina , zona Campinita: Vila P+E, la gri, de vanzare, situata in Municipiul Campina, cartierul Campinita; X317E9 - Teren de Vanzare in Cornu , zona Cornu de Sus: Teren intravilan (livada) de vanzare, situat in zona semicentrala a comunei Cornu, sat Cornu de Sus, in suprafata de 1786 mp si front stradal de 51 ml. Teren pentru constructie, cu inclinatie mica; X3462 - Teren de Vanzare in Valea Doftanei , zona Valea Neagra: Teren intravilan (faneata), situat in zona Valea Neagra. Terenul are suprafata de 2458 mp si front stradal de 18 ml. OFERTE STERSE Garsoniera de Vanzare in Campina , zona Turnatorie; Ter...

Targul National Imobiliar TNI devine INTERNATIONAL
 » Targul National Imobiliar TNI devine INTERNATIONAL. Cel mai asteptat eveniment imobiliar al anului are loc intre 4 si 6 octombrie la Palatul Parlamentului, iar expozitia va fi una ANIVERSARA, deoarece organizatorii sarbatoresc 15 ani de editii de succes ale Targului National Imobiliar TNI. Pe durata celor 3 zile ale targului, 4-6 octombrie 2019, toti jucatorii importanti din real estate sunt prezenti pentru intalnirea cu persoanele interesate de achizitii imobiliare: dezvoltatori, agentii imobiliare, institutii financiar-bancare, fonduri de investitii, institutii de asigurari, management imobiliar, industrii conexe, investitori strategici si institutionali, precum si presa de specialitate. Printre companiile inscrise deja mentionam: Pro Capital Development, Plaza Residence, Palladium Residence, Pipera Apartments, Laguna Residence, Ideal Residence, OTP Bank, ISG Residence, Moghioros Park, Casa del Mar, Rollux Construct, First Residence, Libra Bank, Greenfield, etc. TNI devine INTERNATIONAL Editia aniversara TNI 15 ani marcheaza inceputul unui parteneriat int...

Jurnal de agent imobiliar pentru 17.07.2019 - am redus cu 43% pretul unui teren din Sinaia
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 17.07.2019 - am redus cu 43% pretul unui teren din Sinaia. Terenul care se vinde (X31A2C) este situat in cartierul Furnica din Sinaia si beneficiaza de toate utilitatile (apa, gaz, curent electric, canalizare). Suprafata terenului este de 594 mp si are front stradal de 21 ml. Ideal pentru o cabana la munte! ... Ce parerea aveti de cabana din imagine?...

Vezi toate stirile »  

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter