Stiri Imobiliare » Articol

Perioada HOT din piata imobiliara se apropie: Cel mai asteptat eveniment imobiliar are loc la finalul lunii SEPTEMBRIE!

Perioada HOT din piata imobiliara se apropie: Cel mai asteptat eveniment imobiliar are loc la finalul lunii SEPTEMBRIE!

Organizatorii expozitiei imobiliare nr.1 din Romania, BDOBC Business Center, in parteneriat cu cei mai puternici dezvoltatori rezidentiali din tara si sustinuti de peste 50 de parteneri media pregatesc cel mai amplu eveniment dedicat LOCUINTELOR si CASELOR DE VACANTA.

Cel mai asteptat eveniment imobiliar al toamnei, Targul National Imobiliar TNI, are loc in Bucuresti in perioada 28-30 septembrie la Palatul Parlamentului, iar vizitatorii vor avea parte de multe avantaje si surprize placute!

„De 14 ani Targul National Imobiliar TNI reprezinta cadrul ideal in care persoanele interesate de achizitii imobiliare pe termen scurt si mediu se pot informa corect cu privire la ofertele de actualitate, discuta fata in fata, intr-un singur loc cu dezvoltatorii, agentiile imobiliare si institutiile financiar-bancare participante, avand acces direct la cele mai bune DEAL-uri. Astfel, vizitatorii expozitiei TNI economisesc nu doar TIMP, ci si BANI!

Oferta targului imobiliar din 28-30 septembrie este una RECORD, expozantii TNI prezentand oferte de locuinte si case de vacanta din Bucuresti, ILFOV, Brasov, Targu Mures, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanta si celelalte zone de interes ale tarii.” declara Cristina BERCEA, PR Manager Targul National Imobiliar TNI.

Cerintele cumparatorilor actuali de locuinte

In ultimii ani, una dintre cele mai importante modificari la nivelul pietei rezidentiale este cea a comportamentului cumparatorilor. „Piata imobiliara din Bucuresti se afla intr-un dezechilibru alimentat atat de cererea in crestere pentru apartamente de calitate, cat si de o oferta care doar pe alocuri satisface nevoile actuale ale cumparatorului: constructie noua, locatie centrala, dezvoltatori credibili si cu experienta vasta, apartamente locuibile si preturi sustenabile. Arcadia Apartments Domenii combina in totalitate cele cinci cerinte principale ale cumparatorului, dovada fiind cele 250 de apartamente vandute in 9 luni de la lansarea din 2017, lansare realizata in cadrul Targului National Imobiliar TNI.

Conform graficului de executie al Arcadia Apartments Domenii si ca rezultat al vanzarilor a 60% din numarul total de locuinte, in luna Septembrie 2018 vom lansa Blocul 4 ce va avea 110 apartamente tip studio, 2 camere, 3 camere, 4 camere, duplex si penthouse”, declara Daniela Barbu, marketing manager Arcadia Apartments, Partener Oficial al Targului National Imobiliar TNI.

Romanii investesc din nou in proprietati de vacanta

La editia anterioara a Targului National Imobiliar (18-20 mai 2018) s-a putut observa interesul crescut pentru achizitia de proprietati de vacanta. In momentul de fata tot mai multi romani isi investesc economiile in proprietati pe litoralul Marii Negre, iar prognozele arata ca oamenii au toate sansele sa isi amortizeze cheltuielile, in scurt timp.

Cei mai multi turisti si clienti opteaza pentru Mamaia, astfel ca in nordul celei mai luxoase statiuni de pe litoralul romanesc s-au ridicat cele mai multe cladiri cu apartamente. Cartiere intregi sau vile cu doar cateva apartamente, cladiri construite in Mamaia sau la intrarea in Navodari, in plin sezon toate sunt ocupate fie cu proprietarii veniti sa se bucure de investitie, fie cu turisti care au inchiriat de la dezvoltatori sau investitori. In acest context, cel mai asteptat eveniment imobiliar al toamnei, Targul National Imobiliar TNI, vine cu oferte atractive si pentru acest segment imobiliar. Printre proiectele prezente exclusiv la targul imobiliar din 28-30 septembrie se numara: Wave Residence, Casa del Mar, First Residence, Building Ștefan, Sunny Holiday Residence, Maurer Residence Constanta.

Cererea de locuinte sustenabile este in crestere

Cererea de locuinte verzi s-a intensificat in ultima perioada datorita evolutiei cerintelor clientului final si beneficiilor pe care aceste proprietati le ofera: calitate superioara, confort sporit, costuri mai mici la energie si beneficii pentru sanatate. La editia Targului National Imobiliar din 28-30 septembrie de la Palatul Parlamentului vizitatorii evenimentului gasesc oferte de locuinte certificate si precertificate Green Home.

„Clientii sunt mult mai preocupati de calitatea vietii lor, de confortul si siguranta pe care le ofera locuinta personala, de eficienta energetica si costurile mai mici de intretinere, nu doar de pretul pe metrul patrat asa cum erau interesati in trecut. Astfel, consideram ca vom asista la o crestere a locuintelor de inalta calitate.

Amber Gardens este primul ansamblu rezidential din Romania cu locuinte verzi de lux, care are la baza principiile designului bioclimatic si aplica standardele energetice ale unei case pasive, cel mai performant standard energetic din lume.

Concepute pentru a avea un nivel ridicat de performanta, locuintele Amber Gardens consuma cu 90% mai putina energie fata de o casa conventionala,” marturiseste Alex Skouras, Managing Partner Alesonor, dezvoltatorul proiectului Amber Gardens, Partener Targul National Imobiliar TNI

Vrei sa-ti iei o CASA NOUA? Ce parere ai de DOUA?

Cartierul Solar, primul ansamblu rezidential cu energie verde a demarat o  campanie speciala, iar premiul pus la bataie este un apartament in valoare de 62.000 EURO.

“Ne bucuram de un interes sporit din partea clientilor pentru apartamentele construite in Cartierul Solar, luand in considerare numeroasele facilitati oferite: panouri solare pe fiecare bloc, peste 14.000 mp de spatii verzi, locul de joaca pentru copii, piscina de 375 mp, diversele functiuni ale spatiilor comerciale existente (farmacie, cabinet medical, beauty salon, market, restaurant, sala de fitness, gradinita).

Pana la finalul editiei de toamna a Targului National Imobiliar TNI (30 septembrie) au loc inscrieri in concursul intitulat Vrei sa-ti iei o CASA NOUA? Ce parere ai de DOUA?, organizat de Cartierul Solar, prin care poti castiga 2 case in 3 trei pasi”, ne spune Rus Adrian.

Radiografia evenimentului TNI:

 • proiecte imobiliare in exclusivitate;
 • lansari de ansambluri rezidentiale;
 • apartamente de tip boutique;
 • case din containere maritime de la 11.500 euro;
 • oportunitati de investitii;
 • proprietati middle si high-end in centrul si nordul capitalei;
 • lansari de noi credite de investitii imobiliare;
 • proprietati de vacanta;
 • oferta nationala;
 • solutii pentru transformarea locuintei intr-una eficienta din punct de vedere energetic;
 • servicii conexe: arhitectura, design interior, home stagging;
 • premii; tombole si cele mai bune oferte pentru vizitatorii TNI!

Va invitam sa vizitati editia TNI, 28-30 SEPTEMBRIE 2018, Palatul Parlamentului, Sala UNIRII! Pentru informatii suplimentare si date de contact accesati www.targulnationalimobiliar.ro

Organizator: BDOBC Business Center.
Program de vizitare: Vineri, Sambata: 10.00 - 19.00; Duminica: 10.00 - 16.00.
Bilet intrare: 10 RON.

Partener Oficial: Arcadia Apartments Domenii.

Parteneri: Amber Gardens, Cartierul Solar, 21 Residence, Metropolitan, Sunny Holiday Residence, Imobiliare.ro, Romania Green Building Council , Mervani Invest;

Eveniment sustinut de: HomeZZ.ro;

Parteneri Media: Imopedia.ro; Titirez.ro; Agerpres; Mediafax; Curierul National; Casa Lux; Casa de vacanta; Gradina mea de vis, Practic-Idei pentru casa, gradina si apartament; Real Estate Magazine, Luxury Rich and Famous; Stirile Imobiliare.ro; Bursa Constructiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Wizmo.ro; Arena Constructiilor; Business 24; StirileImobiliare.ro; Casesigradini.ro; Magazinuldecase.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidential.net; Anuntul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro etc.

Sursa: Targul National Imobiliar (TNI) | Data: 14-08-2018 | Vizite: 1425


Stiri Recente
Biroul de Relatii cu Publicul al Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) din Sinaia
 » Biroul de Relatii cu Publicul al Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) din Sinaia. Sinaienii si locuitorii din zonele invecinate isi pot rezolva mai usor si mai aproape de casa problemele cu privire la serviciile de cadastru. Am pus la dispozitie un spatiu de birouri pentru a facilita legatura dintre cetateni si reprezentantii O.C.P.I. - Vlad Oprea, Primarul orasului Sinaia. Incepand cu 01.04.2019 se infiinteaza Biroul de Relatii cu Publicul al Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI), in aceeasi cladire cu Oficiul Fortelor de Munca. La registratura Biroului de Relatii cu Publicul se pot depune cererile si inscrisurile privind efectuarea inscrierilor in cartea funciara avand ca obiect imobilele aflate in circumscriptia Sinaia. Cererile pot fi transmise prin fax la numarul 0344.139.946, e-mail brp.sinaia@ancpi.ro sau prin posta la adresa sediului: B-dul Carol I nr.47 . Programul de lucru este zilnic 08:30 – 14:00. Inregistrarea in Registrul General de Intrare a cererilor avand ca obiect serviciile de cadastru si/sau publicitate imobiliara prestate de OCPI Prahova-BRP S...

Solutia de finantare pentru planurile tale imobiliare
 » Solutia de finantare pentru planurile tale imobiliare. Fie ca vorbim despre achizitionarea unui apartament ca investitie, pe care il vei inchiria ulterior, despre cumpararea unei case de vacanta sau a unui teren la tara, in zona in care ai visat mereu sa locuiesti sau sa iti petreci concediile si weekendurile, multi dintre noi avem planuri deosebite, pe care le dorim realizate cat mai repede. Ce solutie avem insa atunci cand avem nevoie de o suma de bani importanta pentru aceste planuri si ne dorim o dobanda avantajoasa, dar nu dispunem inca de banii necesari avansului? Daca ai deja o casa sau un apartament, creditul pentru investitii imobiliare cu garantie ipotecara de la ING ar putea fi cea mai buna solutie pentru tine. De ce creditul pentru investitii imobiliare cu garantie ipotecara de la ING? Prin creditul de investitii imobiliare garantat cu ipoteca de la ING poti obtine pana la 65% din valoarea imobilului pe care il ipotechezi – intre 13000 si 900000 de lei. Creditul beneficiaza de o dobanda avantajoasa si nu ai nevoie de un avans la acordarea ac...

Profit.ro: Legea care va creste volumul de tranzactii cu locuinte a fost semnata
 » Profit.ro: Legea care va creste volumul de tranzactii cu locuinte a fost semnata. Legea care introduce cota de TVA redusa la 5% pentru tranzactii multiple cu locuinte a fost semnata ieri de presedintele Klaus Iohannis. Pana astazi, facilitatea a fost acordata pentru o singura tranzactie. Dezvoltatorii si vanzatorii de apartamente noi spun pentru Profit.ro ca masura va impulsiona volumul tranzactiilor, însa ar fi preferat cresterea la 150.000 de euro a pragului pana la care este acordata TVA redusa. Citeste mai mult pe Profit.ro...

Perioada HOT din piata imobiliara se apropie: Cel mai asteptat eveniment imobiliar are loc la finalul lunii SEPTEMBRIE!
 » Perioada HOT din piata imobiliara se apropie: Cel mai asteptat eveniment imobiliar are loc la finalul lunii SEPTEMBRIE!. Organizatorii expozitiei imobiliare nr.1 din Romania, BDOBC Business Center, in parteneriat cu cei mai puternici dezvoltatori rezidentiali din tara si sustinuti de peste 50 de parteneri media pregatesc cel mai amplu eveniment dedicat LOCUINTELOR si CASELOR DE VACANTA. Cel mai asteptat eveniment imobiliar al toamnei, Targul National Imobiliar TNI, are loc in Bucuresti in perioada 28-30 septembrie la Palatul Parlamentului, iar vizitatorii vor avea parte de multe avantaje si surprize placute! „De 14 ani Targul National Imobiliar TNI reprezinta cadrul ideal in care persoanele interesate de achizitii imobiliare pe termen scurt si mediu se pot informa corect cu privire la ofertele de actualitate, discuta fata in fata, intr-un singur loc cu dezvoltatorii, agentiile imobiliare si institutiile financiar-bancare participante, avand acces direct la cele mai bune DEAL-uri. Astfel, vizitatorii expozitiei TNI economisesc nu doar TIMP, ci si BANI! Oferta targului imobiliar din 28-30 septembrie este una RECORD, expo...

Vezi toate stirile »  

POLITICA PRETURILOR AFISATE

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc...) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter