Stiri Imobiliare » Articol

Cel mai mare targ imobiliar din ultimii 10 ani! - Targul National Imobiliar TNI

Cel mai mare targ imobiliar din ultimii 10 ani! - Targul National Imobiliar TNI

Cel mai mare targ imobiliar din ultimii 10 ani - Targul National Imobiliar TNI - incepe VINERI, 18 mai, ORA 10:00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Expozitia are loc pana duminica, 20 mai si reuneste reprezentantii a 126 de companii ce scot la vanzare peste 20.000 de oferte imobiliare pentru locuinte noi, case de vacanta, terenuri, spatii de birouri din Bucuresti, ILFOV, Constanta, Valea Prahovei, dar si din SPANIA.

Pretul minim in cadrul targului imobiliar este de 4.000 EURO pentru un teren intravilan de 528mp situat in statiunea Breaza, iar pretul maxim este de 3 milioane EURO pentru un hotel din Sinaia ce face parte din portofoliul agentiei Mervani Invest.

TNI: Portofoliu variat, OFERTE pentru toate buzunarele

In perioada 18-20 MAI persoanele interesate de achizitii imobiliare au acces in cadrul Targului National Imobiliar TNI la oferta imobiliara variata si proprietati cu DISCOUNTURI EXCLUSIVE. Portofoliul evenimentului cuprinde: case din containere maritime (de la 11.500 EURO), locuinte ce se incadreaza in Programul Prima Casa, apartamente de tip boutique, proprietati exclusiviste in nordul capitalei si oportunitati de investitii. Totodata, TNI vine in intampinarea clientilor cu solutii de finantare, servicii de arhitectura, design interior, home staging, precum si cu solutii pentru transformarea locuintei intr-una sustenabila.

TNI: Romanii isi investesc economiile in proprietati de vacanta in tara si strainatate

Trendul proprietatilor de vacanta a revenit si tot mai multi romani aleg sa investeasca in locuinte de vacanta la mare sau la munte, atat in tara, cat si in strainatate. In acest context, evenimentul din acest weekend din capitala vine cu oferte atractive si pentru acest segment imobiliar. Pasionatii de munte gasesc la TNI aproximativ 3.000 de oferte pentru imobile amplasate pe Valea Prahovei, iar preturile sunt pentru toate bugetele. Spre exemplu un apartament cu 2 camere, 46mp, in Sinaia, costa 32.000 EURO, un apartament cu 2 camere, 57mp, in Predeal, costa 40.000 EURO, iar o vila chiar langa Castelul Peles, cu suprafata de 230 mp si 330mp teren are pretul de 210.000 EURO.

Persoanele ce isi doresc sa devina vecini cu marea au de ales din multiple proiecte imobiliare amplasate in cele mai cautate zone de pe litoral, iar pretul de pornire este de 32.900 EURO pentru o garsoniera situata in Mamaia Nord. Printre proiectele prezente exclusiv la targul din acest weekend se numara: Wave Residence, Building Ștefan, Casa del Mar, Panoramis Residence, Sea View Luxury Residence si First Residence.

In premiera pentru un eveniment de profil, editia TNI din 18-20 mai include si oferte imobiliare din strainatate. La standul Imopedia vizitatorii TNI pot alege din multiple case de vacanta din sudul Spaniei. Preturile proprietatilor cu vedere la Marea Mediterana pornesc de la 180.000 EURO+ TVA pentru un apartament cu 4 camere, 100mp si ajung pana la 2.5 milioane EURO pentru un apartament cu 7 camere, 800mp din Marbella.

TNI: Cresterea preturilor s-a domolit, cererea de locuinte este la cote inalte

Din a doua parte a anului trecut, piata imobiliara rezidentiala din Romania a intrat intr-o faza de incetinire treptata a cresterii preturilor. Astfel, evolutia preturilor in primul trimestru al acestui an a fost de doar 1,4%, cu mult sub evolutia inregistrata in primul trimestru al anului trecut, de 4%, conform unui studiu realizat de Imobiliare.ro.

"Din analiza statistica a evolutiilor din piata rezidentiala rezulta ca asistam la un moment in care piata este captiva intre un nivel ridicat al cererii si o oferta relativ redusa. Datele arata ca cererea pentru apartamente si case de vanzare este in continuare puternica, inregistrand un avans, cumulat la nivelul celor 6 mari orase, de 17%, in ultimul an, si 76% in ultimii 3 ani - maximul fiind inregistrat in Iasi, de +217%. La capitolul oferta, datele pe ultimele 12 luni, in cele sase mari orase, indica o evolutie negativa a stocului de apartamente si case, de 5,9%", declara Dorel Nita, Head of Data and Research, Imobiliare.ro.

TNI: Cumparatorii si-au schimbat comportamentul: 3 CRITERII pentru achizitiile imobiliare

In ultimii ani, una dintre cele mai importante modificari la nivelul pietei rezidentiale este cea a comportamentului cumparatorilor. "Daca in trecut, cumparatorii erau preocupati de pretul si structura apartamentului, astazi acestia au 3 criterii clare pe baza carora fac alegerea: locatia, reputatia dezvoltatorului si calitatea proiectului. Un proiect de succes are o locatie buna, cu multe facilitati, de la mijloace de transport in comun la parcuri. Apoi, este esential ca dezvoltatorul sa aiba o reputatie buna, pentru a conferi incredere. In ceea ce priveste calitatea proiectului, aceasta nu inseamna finisaje de lux, ci adecvarea proiectului la nevoile si bugetul cumparatorilor carora li se adreseaza. In construirea ansamblului Arcadia Apartments Domenii, am pornit de la aceste criterii. Pozitionarea excelenta in zona Domenii, existenta spatiilor verzi amenajate pe o treime din spatiul complexului, parcarea auto in intregime subterana, varietatea tipologica de apartamente, functionalitatea spatiului sunt factori extrem de importanti pentru viitorii locuitori ai ansamblului. In plus, ii surprindem pe multi dintre cumparatori cu preturi accesibile, mult mai mici decat asteptarile lor", declara Cosmin Slave, General Manager Arcadia Apartments Domenii - Partener OFICIAL al Targului National Imobiliar.

TNI: Segmentul OFFICE in premiera la un targ de profil

Editia TNI cu numarul 28 marcheaza un RECORD in istoria targurilor imobiliare din ultimii 10 ani din punct de vedere al numarului de companii expozante si al ofertei prezentate, dar si o PREMIERA prin includerea de oferte din segmentul OFFICE in portofoliul evenimentului.

"In prezent, deoarece companiile se confrunta cu o piata a fortei de munca din ce in ce mai competitiva, vor continua sa isi extinda operatiunile in cladiri de birouri Clasa A, in cautarea unor spatii moderne care sa integreze facilitati si beneficii pentru preferintele din ce in ce mai complexe ale angajatilor: restaurant, cafenele, sali de sport, entertainment si zone de relaxare. Cu noul nostru campus de business, AFI Tech Park, stabilim un nou reper al mediului de afaceri in Bucuresti si suntem pregatiti sa ii intampinam pe viitorii chiriasi intr-o locatie moderna, centrala si eficienta din punctul de vedere al costurilor. Intelegem dorinta angajatilor de a reduce timpul petrecut in trafic, spre locul de munca si catre casa, si venim in intampinarea companiilor cu solutia perfecta pentru relocarea lor in oras, intr-o cladire de birouri Clasa A, nou construita" declara Tal Roma, Business Development Manager, AFI Europe Romania.

TNI: Segmentul Locuintele Verzi ia amploare si este present la TNI / Economii de 50.000 euro

Cumpararea de locuinte verzi s-a intensificat in ultima perioada datorita evolutiei cerintelor clientului final si beneficiilor pe care aceste proprietati le ofera: calitate superioara, confort sporit, costuri mai mici la energie si beneficii pentru sanatate.

La stand-ul Green Homes din cadrul TNI investitorii pot afla direct de la echipa RoGBC cum pot obtine certificarea GREEN HOMES pentru locuintele din ansamblurile rezidentiale pe care le construiesc, ce pot deveni astfel eligibile pentru Creditele Imobiliare Verzi oferite de bancile partenere Raiffeisen Bank cu creditul "Casa Ta Verde" si Alpha Bank cu creditul "Alpha Green". Deasemenea, publicul larg poate afla mai multe informatii despre ce inseamna si ce avantaje are o locuinta verde.

"Adesea cumparatorii iau decizia de a investi mai putin la inceput, alegand locuintele cu cel mai scazut cost pe metru patrat, fara a se informa insa cu privire la performanta energetica a cladirii sau calitatea materialelor folosite, ca urmare ajung in final sa detina locuinte cu costuri lunare mari pentru incalzire si racire, care necesita intretinere intensiva, renovari frecvente si care au o valoare mai mica pe termen lung decat locuintele sustenabile. Cel mai potrivit moment de a investi in sustenabilizarea locuintei este la inceput", a declarat Monica Ardeleanu, Director Executiv al Consiliului Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC). In prezent exista 19 ansambluri rezidentiale certificate/pre-certificate GREEN HOMES by RoGBC situate in Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Ramnicu-Valcea, totalizand peste 5800 de unitati imobiliare.

Amber Gardens este primul proiect rezidential din Romania ce a obtinut certificare Green Home si demonstreaza ca adevaratul lux este verde si de inalta calitate. Proiectul incorporeaza finisaje de calitate intr-un spatiu de locuit mai confortabil, care ofera intimitate, un mediu mai sanatos cu lumina si acustica superioare si permite reducerea semnificativa a costurilor de energie si de intretinere.

"Eficiente din punct de vedere energetic şi construite la un standard inalt de calitate, locuintele verzi de lux Amber Gardens sunt considerate investiţii sigure de catre instituţiile bancare, calificandu-se in acelaşi timp pentru ipoteca verde. In acelaşi timp, fiecare locuinţa poate aduce locuitorilor sai economii de aproximativ 50.000 euro de-a lungul a 20 de ani datorita utilizarii eficiente", marturiseste Alex Skoulas, Managing Partner Alesonor.

AFI City este unul din proiectele pre-certificate Green Home prezentate in cadrul expozitiei TNI ce castiga teren zi de zi si va deveni, curand, prima alegere pe lista potentialilor cumparatori de locuinte verzi.

"Pozitionarea intr-una dintre cele mai noi zone rezidentiale in dezvoltare din Bucuresti si avantajul imbatabil de a beneficia de acces la metrou si conexiune rapida la transportul public de suprafata sunt doar cateva dintre beneficiile proiectului. La toate acestea se adauga arhitectura verde a cartierului, functionalitatea apartamentelor si privelistea catre lacurile Straulesti si Grivita. Sentimentul de intimitate pe care il ofera comunitatea AFI City vine astfel ca un bonus!" declara Tal Roma, Business Development Manager, AFI Europe Romania.

PREGATITI-VA VIZITA LA TNI!

Pentru a avea acces la informatii concrete despre expozantii evenimentului, ofertele acestora, surprize si premii pentru vizitatori chiar inainte de expozitia ce are loc in perioada 18-20 mai la Palatul Parlamentului, va invitam sa va conectati la PAGINA DE FACEBOOK TNI.

Cateva din ofertele concrete din cadrul editiei TNI 18-20 mai 2018:

 • teren intravilan Breaza, zona Talea, 528mp: 4.000 EURO;
 • studio 34mp, Casa del Mar, Mamaia Nord: 46.800 EURO+ TVA;
 • studio dublu cu gradina, 36mp + 27 mp gradina, Adora Pipera: 47.600 EURO+ TVA;
 • apartament 2 camere, 53mp, Panoramis Residence, Mamaia Nord: 47.700 EURO;
 • garsoniera 50mp, Moghioros Park Residence, Drumul Taberei: 48.095 EURO+ TVA;
 • apartament 2 camere, 56mp, Cartierul Solar, Bd Metalurgiei: 50.000 EURO;
 • studio 48mp, Dambovita 10, zona Grozavesti : 51.420 EURO+ TVA 5%;
 • apartament 2 camere, 51mp, Metropolitan Residence- Policolor, 51.500 EURO+ TVA;
 • apartament 2 camere, 43mp +26mp terasa, Sirius Residence, zona Titan: 54.300 EURO+TVA;
 • apartament 2 camere, 50mp, Wave Residence, Mamaia Nord: 55.000 EURO+ TVA 5%;
 • apartament 2 camere, 50mp, Polaris Residence, zona Titan: 57.500 EURO+ TVA;
 • studio cu terasa, 37mp, H Pipera Lake, 57.900 EURO+ TVA;
 • apartament 2 camere, 50mp, Plaza Residence, langa Plaza Romania: 58.500 EURO;
 • apartament 2 camere, 64mp, Greenfield, Baneasa: 60.480 EURO+ TVA 5%;
 • apartament 2 camere, 63mp, Citta Residencial Park, Piata Delfinului: 61.500 EURO+ TVA;
 • apartament 2 camere, 51mp, Attica Residence, Bd Th Pallady: 64.000 EURO+ TVA;
 • studio 40mp, The Corner, langa parcul Gradina Icoanei: 72.000 EURO+ TVA;
 • apartament 2 camere, 51mp, La Gloire Parc du LAC, Pipera: 77.999 EURO+ TVA;
 • apartament 2 camere, 55mp, Global City Mihai Bravu: 79.800 EURO+ TVA;
 • apartament 2 camere, 51mp, Aviatiei Boutique Residence: 86.900 EURO+ TVA;
 • vila 103mp+ 35mp curte, City Villas, zona Pallady: 90.000 EURO+ TVA;
 • apartament 2 camere, 52mp, Luxuria Domenii Residence: 96.558EURO+ TVA;
 • apartament 3 camere, 64mp, H Pipera Lake: 96.800 EURO+ TVA;
 • apartament 4 camere, 124mp, Greenfield, Baneasa: 97.000 EURO+ TVA 5%;
 • apartament 2 camere, 56mp, Decebal Apartments, zona Decebal-Alba Iulia:97.000 EURO+ TVA;
 • apartament 3 camere, 79mp, CityLife Residence, zona Titan : 105.200 EURO+ TVA;
 • apartament 2 camere, 66mp, Eminescu Apartments, langa Parcul Ioanid: 108.000 EURO+ TVA;
 • apartament 4 camere, 95mp, Vitan Residence: 145.569 EURO+ TVA;
 • apartament 3 camere, 85mp, Carol Park, zona Tineretului: 148.750 EURO+ TVA;
 • apartament 2 camere, 57mp+18mp terasa, First Residence, Mamaia Nord: 169.500 EURO+ TVA
 • apartament 3 camere, 103mp+ 88mp terasa, The Corner, langa Parcul Gradina Icoanei: 268.000 EURO+ TVA;
 • apartament 5 camere, 225mp, Luxuria Domenii Residence: 554.900 EURO+ TVA;
 • spatiu turistic 4*, 100 incaperi, Sinaia: 3 milioane EURO.

Va invitam sa vizitati editia TNI, 18-20 MAI 2018, Palatul Parlamentului, Sala UNIRII!
Pentru informatii suplimentare si date de contact accesati www.targulnationalimobiliar.ro

Organizator: BDOBC Business Center.
Program de vizitare: Vineri, Sambata: 10.00 - 19.00; Duminica: 10.00 - 16.00.
Bilet intrare: 10 RON.

Partener Oficial: Arcadia Apartments Domenii.
Parteneri: AFI City, AFI Tech Park Business Campus, Amber Gardens, Imobiliare.ro, Romania Green Building Council (ROGBC), Asociatia Romana a Electricienilor (AREL), Mervani Invest.
Eveniment sustinut de: HomeZZ.ro.
Parteneri Media: Imopedia.ro; Titirez.ro; Agerpres; Mediafax; Curierul National; Casa Lux; Casa de vacanta; Practic-Idei pentru casa, gradina si apartament; Real Estate Magazine, Luxury Rich and Famous; Știrile Imobiliare.ro; Bursa Constructiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Wizmo.ro; Arena Constructiilor; Business 24; ȘtirileImobiliare.ro; Casesigradini.ro; Magazinuldecase.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidential.net; Anuntul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro etc.

Sursa: Targul National Imobiliar (TNI) | Data: 15-05-2018 | Vizite: 641


Stiri Recente
Jurnal de agent imobiliar pentru 19.07.2019 - 2 imobile noi si 3 oferte sterse
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 19.07.2019 - 2 imobile noi si 3 oferte sterse. Am adaugat 2 oferte noi si am sters alte 3 imobile. Iata noutatile zilei: OFERTE NOI X11BFC - Casa S+P cu 3 camere de vanzare, construita in anul 1962, situata in orasul Breaza, cartierul Valea Tarsei; X31BFD - Teren de Vanzare in Breaza , zona Capul Campului: Teren de Vanzare, situat in zona semicentrala a orasului Breaza, avand o suprafata de 1290 mp si deschidere de ~20 ml. OFERTE STERSE Apartament cu 2 camere de Vanzare in Busteni , zona Telecabina; Casa cu 3 camere de Vanzare in Busteni , zona Poiana Tapului; Apartament cu 3 camere de Vanzare in Campina , zona semicentrala. Pana la noi actualizari, sa auzim numai de bine. Cu drag, Echipa Mervani....

Jurnal de agent imobiliar pentru 18.07.2019 - un imobil nou, 3 actualizari si 2 oferte sterse
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 18.07.2019 - un imobil nou, 3 actualizari si 2 oferte sterse. Am adaugat un teren, am actualizat alte 3 imobile, plus 2 oferte sterse. Iata noutatile zilei: OFERTE NOI X31BFB - Teren de Vanzare in Campina , zona Campinita: Teren intravilan arabil de vanzare, situat in Municipiul Campina, cartierul Campinita, avand suprafata de 1245 mp si front stradal de 14 ml. Teren pentru constructie, fara inclinatie. IMOBILE ACTUALIZATE X21BB9 - Vila de Vanzare in Campina , zona Campinita: Vila P+E, la gri, de vanzare, situata in Municipiul Campina, cartierul Campinita; X317E9 - Teren de Vanzare in Cornu , zona Cornu de Sus: Teren intravilan (livada) de vanzare, situat in zona semicentrala a comunei Cornu, sat Cornu de Sus, in suprafata de 1786 mp si front stradal de 51 ml. Teren pentru constructie, cu inclinatie mica; X3462 - Teren de Vanzare in Valea Doftanei , zona Valea Neagra: Teren intravilan (faneata), situat in zona Valea Neagra. Terenul are suprafata de 2458 mp si front stradal de 18 ml. OFERTE STERSE Garsoniera de Vanzare in Campina , zona Turnatorie; Ter...

Targul National Imobiliar TNI devine INTERNATIONAL
 » Targul National Imobiliar TNI devine INTERNATIONAL. Cel mai asteptat eveniment imobiliar al anului are loc intre 4 si 6 octombrie la Palatul Parlamentului, iar expozitia va fi una ANIVERSARA, deoarece organizatorii sarbatoresc 15 ani de editii de succes ale Targului National Imobiliar TNI. Pe durata celor 3 zile ale targului, 4-6 octombrie 2019, toti jucatorii importanti din real estate sunt prezenti pentru intalnirea cu persoanele interesate de achizitii imobiliare: dezvoltatori, agentii imobiliare, institutii financiar-bancare, fonduri de investitii, institutii de asigurari, management imobiliar, industrii conexe, investitori strategici si institutionali, precum si presa de specialitate. Printre companiile inscrise deja mentionam: Pro Capital Development, Plaza Residence, Palladium Residence, Pipera Apartments, Laguna Residence, Ideal Residence, OTP Bank, ISG Residence, Moghioros Park, Casa del Mar, Rollux Construct, First Residence, Libra Bank, Greenfield, etc. TNI devine INTERNATIONAL Editia aniversara TNI 15 ani marcheaza inceputul unui parteneriat int...

Jurnal de agent imobiliar pentru 17.07.2019 - am redus cu 43% pretul unui teren din Sinaia
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 17.07.2019 - am redus cu 43% pretul unui teren din Sinaia. Terenul care se vinde (X31A2C) este situat in cartierul Furnica din Sinaia si beneficiaza de toate utilitatile (apa, gaz, curent electric, canalizare). Suprafata terenului este de 594 mp si are front stradal de 21 ml. Ideal pentru o cabana la munte! ... Ce parerea aveti de cabana din imagine?...

Vezi toate stirile »  

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter