Stiri Imobiliare » Articol

TNI - Targul National Imobiliar: 29 Septembrie - 1 Octombrie @ Palatul Parlamentului, Sala Unirea

TNI - Targul National Imobiliar: 29 Septembrie - 1 Octombrie @ Palatul Parlamentului, Sala Unirea

Targul recordurilor imobiliare - Targul National Imobiliar TNI - incepe VINERI, 29 SEPTEMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, in SALA UNIREA.

Evenimentul va fi unul de amploare prin numarul record de oferte imobiliare: aproximativ 15.000 de locuinte noi amplasate in ansambluri rezidentiale, din care 3.000 se lanseaza in premiera la TNI.

Cele 110 companii participante au pregatit pentru vizitatorii evenimentului oferte atractive de garsoniere, apartamente cu 2, 3 si 4 camere, vile individuale, tip duplex sau insiruite, terenuri din Bucuresti, ILFOV, Constanta, Valea Prahovei, Brasov, dar si celelalte zone de interes ale tarii.

Pretul minim in cadrul targului imobiliar este de 14.700 EURO pentru un teren de 550mp situat in statiunea Predeal, Valea Rasnoavei, iar pretul maxim este de 2,9 milioane EURO pentru un hotel din Sinaia de 4* ce face parte din portofoliul agentiei Mervani Invest.

In capitala cele mai mici preturi pentru locuintele noi fac parte din portofoliul agentiei Premier Service, iar costurile sunt urmatoarele: 24.000 EURO TVA inclus pentru o garsoniera de 29mp in ansamblul Stil Residence, zona Metalurgiei, 39.000 EURO TVA inclus pentru un apartament cu 2 camere, 46mp, amplasat in aceeasi zona, 58.000 EURO TVA inclus pentru un apartament cu 3 camere, 102 mp, in ansamblul Mufty, strada Luica si 64.500 EURO TVA inclus pentru o vila insiruita, 120mp + curte, din ansamblul Provis, soseaua Oltenitei.

TNI: Noul trend in imobiliare - Ansamblurile rezidentiale BOUTIQUE

Proiectele rezidentiale boutique reprezinta noul trend in imobiliare. Acestea se remarca prin concepte arhitecturale de lux, sunt amplasate in cartiere exclusiviste ale orasului, linistite, sigure si aproape de parcuri, au regim mic de inaltime al imobilului, pentru un plus de intimitate si confort, numarul de locuitori fiind mult mai restrans decat in cazul blocurilor cu regim mare de inaltime. Apartamentele au suprafete generoase si compartimentari moderne, gradini private si terase moderne. Un astfel de exemplu de concept rezidential boutique construit in Pipera este ansamblul La Gloire ce se lanseaza in cadrul targului din acest weekend si in care pretul de pornire este de 64.399 EURO + TVA pentru un apartament de 2 camere cu terasa,  suprafata fiind de 62mp.

TNI: Se construieste in ritm alert! Ansambluri rezidentiale lansate in premiera la primul targ imobiliar al toamnei!

Piata rezidentiala din Romania se dezvolta in ritm accelerat, anul 2017 fiind unul extrem de prielnic pentru segmentul imobiliar. In primele sapte luni ale anului s-au eliberat 23.190 autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, in crestere cu 5,3% fata de perioada corespunzatoare a anului precedent.  Doar in luna iulie 2017 s-au eliberat 4.282 autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, in crestere cu 12% fata de luna iunie 2017 si cu 20% fata de luna iulie 2016, informeaza Institutul National de Statistica.

In acest context, TNI, primul targ imobiliar al toamnei reprezinta locul ideal in care cererea de locuinte se intalneste cu oferta. In perioada 29 septembrie - 1octombrie vizitatorii targului au ocazia de discuta fata in fata cu dezvoltatorii si agentiile imobiliare ce prezinta in cadrul expozitiei cele mai noi si atractive oferte imobiliare de pe piata. Printre ansamblurile rezidentiale ce se lanseaza in premiera la TNI amintim: Moghioros Park Residence, ISG Residence III, Quarto Residence, Green Park Residence, Arcadia Apartments- Domenii, La Gloire Pipera, Olympus Residence Sinaia.

TNI: Preturile locuintelor cresc incontinuu! Cererea de locuinte a depasit oferta!

Desi se construieste in ritm alert, cererea actuala de locuinte depaseste oferta disponibila pe piata. Astfel, preturile locuintelor din Romania sunt in crestere continua. Spre exemplu in ultimele 12 luni in Bucuresti s-a inregistrat o majorare cu 12.9 procente fata de aceeasi perioada a anului precedent, pretul mediu pe metru patrat ajungand la nivelul de 1.240 EURO conform Indicelui Imobiliare.ro. In acest context, cel mai bun moment de cumparare este acum, pe durata celor 3 zile de expozitie, deoarece vizitatorii TNI au acces la proprietati imobiliare cu DISCOUNTURI MAXIME. Astfel, vizitatorii au beneficii suplimentare doar pentru ca isi aleg locuinta in cadrul celui mai mare targ imobiliar. Discounturi, reducerea avansului necesar rezervarii, posibilitatea de a plati in rate direct la dezvoltator, locuri de parcare cadou si vouchere de mobilier sunt doar cateva din avantajele oferite doar in cadrul Targului National Imobiliar.

TNI: Apetitul pentru locuintele de vacanta este in crestere

"Avand in vedere statisticile din turism potrivit carora numarul turistilor este in crestere de la an la an exista o evolutie ascendenta a pietei imobiliare pentru locuintele de vacanta, multi clienti observand acest potential si oportunitatea pentru viitor", declara Andrei Gornea broker in cadrul agentiei imobiliare Mervani Invest.

Spre exemplu in statiunea Busteni, pretul de pornire pentru locuintele noi cu vedere la munte este de 28.500 EURO TVA inclus pentru o garsoniera de 38mp in zona Zamora, 48.000 EURO TVA inclus costa un apartament cu 2 camere, suprafata 70 mp si 64.000 EURO TVA inclus este pretul pentru un apartament cu 3 camere ce are suprafata de 85mp.

Trendul cladirilor de tip boutique s-a dezvoltat si pe zona Valea Prahovei, unde un hotel boutique de 5 stele intr-o zona deosebita din Sinaia se poate inchiria cu suma de 5.500 EURO/luna.

Pentru pasionatii de concedii la mare, evenimentul din acest weekend reuneste si oferte de locuinte de vacanta cu vedere la Marea Neagra. Spre exemplu in statiunea Mamaia Nord garsonierele au pretul de pornire de 29.000 EURO.

TNI: Arcadia Apartments Domenii - Partenerul OFICIAL si surpriza evenimentului

Cunoscutul om de afaceri Dan Sucu, proprietarul grupului Mobexpert, intra pe piata imobiliara lansand proiectul Arcadia Apartments Domenii in cadrul celui mai mare targ imobiliar.

"Prin proiectul Arcadia Apartments Domenii ne-am propus sa dezvoltam o comunitate, un taram al fericirii, in una dintre cele mai frumoase zone ale Capitalei: Domenii. Ansamblul este, in esenta, o suma a preferintelor cumparatorilor: loc linistit, sigur, boem, inconjurat de foarte multe spatii verzi, dar in acelasi timp situat in cea mai activa zona a Bucurestiului, unde toate facilitatile pe care si le doresc sunt chiar langa ei. Constructia in sine este gandita in aceeasi maniera: o gama larga de apartamente functionale, moderne, locuri de parcare dispuse in intregime la subsol, spatii verzi amenajate. Arcadia Apartments Domenii va fi un ansamblu de anvergura si se va construi in trei faze. Prima a fost demarata in urma cu o luna si consta intr-o cladire cu 193 de apartamente de tip studio si apartamente cu 2, 3 si 4 camere. Pentru faza a doua, care va incepe in prima jumatate a anului viitor, am programat doua cladiri cu un total de 235 de apartamente. Cea de-a treia faza va cuprinde cladiri de apartamente si spatii comerciale. In cadrul TNI din 29 septembrie - 1 octombrie, vizitatorii vor putea avea in premiera o vedere detaliata asupra primei cladiri din Arcadia Apartments Domenii si asupra apartamentelor", marturiseste Dan Sucu, asociat DVD Residential Imobiliare, compania investitoare in Arcadia Apartments Domenii.

TNI: 40% din oferta imobiliara a targului este localizata in nordul si centrul Bucurestiului!

Un sondaj realizat de catre dezvoltatorul imobiliar IMPACT Developer & Contractor a relevat preferintele bucurestenilor in materie de cumparare de locuinte. Intrebati in ce zona a capitalei sunt interesati sa-si achizitioneze viitoarea locuinta, 25% dintre respondenti au ales zona de nord, acestia fiind atrasi de beneficii precum proximitatea fata de padurea Baneasa, hub-ul de birouri Pipera - Aviatiei si fata de centre de invatamant prestigioase din capitala. Pe al doilea loc in topul preferintelor se afla zona centrala, aleasa de circa 22% dintre respondenti, datorita accesibilitatii mijloacelor de transport, in timp ce urmatoarele locuri sunt ocupate de zona de sud si cea de vest. In plus, potrivit datelor sondajului, 80% dintre participantii intervievati intentioneaza sa se mute in mai putin de un an.

 "Nordul capitalei este o piata rezidentiala aflata la mare cautare, fiind foarte ofertanta din punct de vedere al dezvoltarilor rezidentiale si al facilitatilor. Cele mai cautate tipuri de apartamente in aceasta zona sunt apartamentele cu 2 camere, cu un procent de 43%, urmate de cele cu 3 camere - circa 19%, in timp ce locuintele mai spatioase, precum casele sau apartamentele cu 4 camere sunt preferate de aproximativ o treime dintre respondenti. Dinamismul vanzarilor in nordul capitalei se resimte si in cadrul proiectului nostru – GREENFIELD, din Baneasa, care a ajuns in prezent la peste 3.000 rezidenti, fiind cea mai mare comunitate urbana din sectorul 1", a declarat Bartosz Puzdrowski, CEO IMPACT.

In cadrul targului imobiliar ce are loc in acest weekend in capitala, oferta prezentata se plieaza pe cererea actuala, astfel 40% din proprietati sunt localizate in nordul si centrul Bucurestiului. Printre ansamblurile rezidentiale cu o astfel de oferta mentionam: Laguna Residence, Avangarde Forest, Sisesti 30, Paladin Residence, Shine Residence Corbeanca, Adora Pipera, Dinamic City, 4 City, etc.

TNI - targul imobiliar cu finantare inclusa

Un eveniment imobiliar nu ar fi complet fara prezenta solutiilor de finantare prin care nevoia de locuinte se concretizeaza, devenind cerere. La targul imobiliar ce incepe VINERI, 29 septembrie, vizitatorii pot discuta direct cu reprezentantii BRD-GSG, Banca Transilvania si Libra Bank, primind solutia optima de finantare.

Segmentul Locuintelor Verzi in dezvoltare continua

"La Pavilionul Green Homes organizat in cadrul Targului National Imobiliar TNI investitorii si dezvoltatorii pot afla direct de la echipa Romania Green Building Council cum pot certifica precum "Locuinte Verzi" ansamblul rezidential pe care il construiesc, care poate deveni eligibil pentru "Creditul Ipotecar Verde". De asemenea, potentialii cumparatori ai unei astfel de locuinte certificate pot afla mai multe informatii despre cum pot accesa un "Credit Verde" cu conditii preferentiale oferit de bancile partenere si finanta astfel achizitionarea unei locuinte de calitate superioara, cu un confort sporit, avand costuri mai mici la energie si reparatii, alaturi de beneficii importante pentru sanatate. Exista o corelare directa intre performanta energetica a unei locuinte si nivelul de calitate al proiectarii, construirii si operarii acesteia. Adesea proprietarii de locuinte iau decizia de a investi mai putin in procesul de proiectare si construire (alegand locuintele cu cel mai scazut cost pe metru patrat), insa ajung in final sa detina locuinte cu costuri mari pentru  incalzire si racire, care necesita intretinere intensiva, renovari mai frecvente si care au o valoare mai mica pe termen lung decat locuintele sustenabile. Cel mai potrivit moment de a investi in sustenabilizarea locuintei este la inceput, in stadiul proiectarii initiale. Finantarea responsabila este de cele mai multe ori cea mai buna alegere pentru a devansa resurse disponibile inca de la inceputul procesului de constructie"- a declarat Monica Ardeleanu, Director Executiv al Consiliului Roman pentru Cladiri Verzi (Romania Green Building Council).

In prezent exista 20 de ansambluri rezidentiale certificate/pre-certificate Green Homes situate in Bucuresti, Brasov, Cluj, Iasi, Timisoara, Ramnicu-Valcea si Craiova, totalizand peste 5000 de unitati imobiliare.

Pretul acestora variaza, incadrandu-se chiar si in programul Prima Casa, sau in functie de complexitatea solutiilor alese, pot fi locuinte premium sau locuinte de lux.

PREGATITI-VA VIZITA LA TNI!

Pentru a avea acces la informatii concrete despre expozantii evenimentului, ofertele acestora, surprize si premii pentru vizitatori chiar inainte de expozitia ce are loc in perioada 29 septembrie- 1 octombrie la Palatul Parlamentului, va invitam sa va conectati la PAGINA DE FACEBOOK TNI.

Cateva din ofertele concrete din cadrul editiei TNI 29 septembrie - 1 octombrie:

 • teren 550mp, Predeal, Valea Rasnoavei: 14.700 EURO;
 • casa 80mp, structura de lemn, parter + 8mp terasa: 29.800 EURO TVA inclus, la cheie, se construieste pe terenul clientului;
 • apartament 2 camere, Piata Sudului, Star Rezidential Luica 4: 32.300 EURO TVA inclus;
 • studio 32mp, Pipera, 4 City: 38.320 EURO;
 • garsoniera 39mp, Drumul Taberei, Triplea Residence: 42.900 EURO + TVA;
 • studio 37mp, Titan - 1 Decembrie, Attica Residence: 49.000 EURO TVA inclus;
 • garsoniera, 39mp, Drumul Taberei, Moghioros Park Residence: 50.000 EURO TVA inclus;
 • casa 120mp, caramida Porotherm, parter + mansarda: 53.8000 EURO TVA inclus, la cheie, se construieste pe terenul clientului;
 • studio 58mp, Metropolitan Residence Metalurgiei: 58.000 EURO;
 • apartament 2 camere, 75mp, Drumul Taberei, Triplea Residence: 65.900 EURO + TVA;
 • apartament 2 camere, 65mp, Baneasa, Sisesti 30: 79.056 EURO + TVA;
 • apartament 3 camere, Baneasa, Greenfield: 84.980 EURO + TVA;
 • casa individuala, 70mp + curte, Popesti - Leordeni: 85.000 EURO, TVA inclus;
 • apartament 3 camere, Titan - 1 Decembrie, Attica Residence: 87.000 EURO, TVA inclus;
 • vila insiruita 103 mp + 100mp gradina, Theodor Pallady, CityVillas Titan: 90.000 EURO + TVA;
 • apartament 2 camere, 68mp, Marriott - 13 Septembrie: 95.000 EURO + TVA;
 • casa duplex, 150mp, P+E plus 250 mp teren, Corbeanca, Paladin Residence: 100.000 EURO + TVA 5%;
 • apartament 4 camere, 124mp, Baneasa, Greenfield: 111.980 EURO + TVA;
 • apartament 3 camere, 73mp, Baneasa, Sisesti 30: 115.668 EURO + TVA;
 • vila 177mp + 203mp teren, Voluntari, Matei Millo,  Paradise Residence: 117.000 EURO + TVA;
 • apartament 3 camere, 94mp, Marriott - 13 Septembrie: 129.000 EURO + TVA;
 • apartament 3 camere, 120mp, Pipera, 4 City: 160.530 EURO.

Va asteptam la TNI, 29 septembrie - 1 octombrie 2017, Palatul Parlamentului, Sala UNIREA!

 • Organizator: BDOBC Business Center
 • Program de vizitare: Vineri, Sambata: 10.00 - 19.00 ; Duminica: 10.00 - 16.00;
 • Bilet intrare: 10 RON
 • Partener Oficial: Arcadia Apartments Domenii
 • Parteneri: Imobilare.ro; Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii (ARACO), Uniunea Arhitectilor din Romania (UAR); Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania (AAECR); Asociatia Romana a Electricienilor (AREL); Romania Green Building Council (ROGBC)
 • Eveniment sustinut de: HomeZZ.ro
 • Mediatizare: Imopedia.ro; Titirez.ro; Agerpres; Mediafax; Curierul National; Casa Lux; Casa de vacanta; Practic-Idei pentru casa, gradina si apartament; Real Estate Magazine, Luxury Rich and Famous; Știrile Imobiliare.ro; Bursa Constructiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Arena Constructiilor; Business 24; ȘtirileImobiliare.ro; Casesigradini.ro; Magazinuldecase.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidential.net; Anuntul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro etc.

DETALII COMPLETE: www.TargulNationalImobiliar.ro

Telefon contact: 0314.303.811; 0734.344.350

Cristina BERCEA
PR Manager
cristina@bdobc.ro
0722.521.100

TNI - traditie in imobiliare

Cu o experienta de 12 ani in organizarea de targuri imobiliare si facilitarea tranzactiilor in real estate, Targul National Imobiliar TNI este evenimentul definitoriu pentru sectorul imobiliar si domeniile conexe acestuia, ce reuneste in acelasi loc si timp companiile prestigioase, profesionistii in domeniu, presa de specialitate si publicul larg. Targul National Imobiliar  marcheaza trendurile in imobiliar, creeaza oportunitati de afaceri si vine in sprijinul companiilor expozante cu o platforma de promovare si dezvoltare a activitatii ce si-a dovedit eficienta pe parcursul celor 25 de editii ale TNI.Sursa: Targul National Imobiliar (TNI) | Data: 06-09-2017 | Vizite: 1134


Stiri Recente
Biroul de Relatii cu Publicul al Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) din Sinaia
 » Biroul de Relatii cu Publicul al Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) din Sinaia. Sinaienii si locuitorii din zonele invecinate isi pot rezolva mai usor si mai aproape de casa problemele cu privire la serviciile de cadastru. Am pus la dispozitie un spatiu de birouri pentru a facilita legatura dintre cetateni si reprezentantii O.C.P.I. - Vlad Oprea, Primarul orasului Sinaia. Incepand cu 01.04.2019 se infiinteaza Biroul de Relatii cu Publicul al Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI), in aceeasi cladire cu Oficiul Fortelor de Munca. La registratura Biroului de Relatii cu Publicul se pot depune cererile si inscrisurile privind efectuarea inscrierilor in cartea funciara avand ca obiect imobilele aflate in circumscriptia Sinaia. Cererile pot fi transmise prin fax la numarul 0344.139.946, e-mail brp.sinaia@ancpi.ro sau prin posta la adresa sediului: B-dul Carol I nr.47 . Programul de lucru este zilnic 08:30 – 14:00. Inregistrarea in Registrul General de Intrare a cererilor avand ca obiect serviciile de cadastru si/sau publicitate imobiliara prestate de OCPI Prahova-BRP S...

Solutia de finantare pentru planurile tale imobiliare
 » Solutia de finantare pentru planurile tale imobiliare. Fie ca vorbim despre achizitionarea unui apartament ca investitie, pe care il vei inchiria ulterior, despre cumpararea unei case de vacanta sau a unui teren la tara, in zona in care ai visat mereu sa locuiesti sau sa iti petreci concediile si weekendurile, multi dintre noi avem planuri deosebite, pe care le dorim realizate cat mai repede. Ce solutie avem insa atunci cand avem nevoie de o suma de bani importanta pentru aceste planuri si ne dorim o dobanda avantajoasa, dar nu dispunem inca de banii necesari avansului? Daca ai deja o casa sau un apartament, creditul pentru investitii imobiliare cu garantie ipotecara de la ING ar putea fi cea mai buna solutie pentru tine. De ce creditul pentru investitii imobiliare cu garantie ipotecara de la ING? Prin creditul de investitii imobiliare garantat cu ipoteca de la ING poti obtine pana la 65% din valoarea imobilului pe care il ipotechezi – intre 13000 si 900000 de lei. Creditul beneficiaza de o dobanda avantajoasa si nu ai nevoie de un avans la acordarea ac...

Profit.ro: Legea care va creste volumul de tranzactii cu locuinte a fost semnata
 » Profit.ro: Legea care va creste volumul de tranzactii cu locuinte a fost semnata. Legea care introduce cota de TVA redusa la 5% pentru tranzactii multiple cu locuinte a fost semnata ieri de presedintele Klaus Iohannis. Pana astazi, facilitatea a fost acordata pentru o singura tranzactie. Dezvoltatorii si vanzatorii de apartamente noi spun pentru Profit.ro ca masura va impulsiona volumul tranzactiilor, însa ar fi preferat cresterea la 150.000 de euro a pragului pana la care este acordata TVA redusa. Citeste mai mult pe Profit.ro...

Perioada HOT din piata imobiliara se apropie: Cel mai asteptat eveniment imobiliar are loc la finalul lunii SEPTEMBRIE!
 » Perioada HOT din piata imobiliara se apropie: Cel mai asteptat eveniment imobiliar are loc la finalul lunii SEPTEMBRIE!. Organizatorii expozitiei imobiliare nr.1 din Romania, BDOBC Business Center, in parteneriat cu cei mai puternici dezvoltatori rezidentiali din tara si sustinuti de peste 50 de parteneri media pregatesc cel mai amplu eveniment dedicat LOCUINTELOR si CASELOR DE VACANTA. Cel mai asteptat eveniment imobiliar al toamnei, Targul National Imobiliar TNI, are loc in Bucuresti in perioada 28-30 septembrie la Palatul Parlamentului, iar vizitatorii vor avea parte de multe avantaje si surprize placute! „De 14 ani Targul National Imobiliar TNI reprezinta cadrul ideal in care persoanele interesate de achizitii imobiliare pe termen scurt si mediu se pot informa corect cu privire la ofertele de actualitate, discuta fata in fata, intr-un singur loc cu dezvoltatorii, agentiile imobiliare si institutiile financiar-bancare participante, avand acces direct la cele mai bune DEAL-uri. Astfel, vizitatorii expozitiei TNI economisesc nu doar TIMP, ci si BANI! Oferta targului imobiliar din 28-30 septembrie este una RECORD, expo...

Vezi toate stirile »  

POLITICA PRETURILOR AFISATE

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc...) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter