Stiri Imobiliare » Articol

Targul National Imobiliar (TNI) :: 30 septembrie - 2 octombrie 2016 :: Palatul Parlamentului - Sala UNIREA

Targul National Imobiliar (TNI) :: 30 septembrie - 2 octombrie 2016 :: Palatul Parlamentului - Sala UNIREA

Evenimentul imobiliar al toamnei - Targul National Imobiliar TNI - incepe VINERI, 30 SEPTEMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirea.

Expozitia se adreseaza persoanelor interesate de locuinte ce se incadreaza in Programul Prima Casa, amatorilor de proprietati premium si persoanelor atrase de investitii in segmentul imobiliar. Portofoliul TNI este variat, cuprinzand oferte de locuinte noi si vechi, terenuri din Bucuresti, ILFOV, litoral, Valea Prahovei, dar si celelalte zone ale tarii.

TNI - Evenimentul imobiliar ALL IN ONE

Cu o experiența de 11 ani în promovarea pieței imobiliare din România și facilitarea tranzacțiilor în real estate, Târgul Național Imobiliar TNI este evenimentul imobiliar ALL IN ONE ce reunește toți jucatorii importanți din piața de profil: dezvoltatori, agenții imobiliare și instituții financiar-bancare, cuprinde oferte pentru toate buzunarele: apartamente budget-friendly, locuințe premium și susține investițiile în segmentul imobiliar.

Prețul minim pentru o proprietate ofertata în cadrul evenimentului este de 5.175 EURO pentru un teren intravilan de 207 mp situat în Breaza, zona DN1, iar prețul maxim din cadrul târgului este de 990.000 EURO pentru o vila în Sinaia, zona semicentrala ce are o suprafața de 278 de metri patrați utili și un teren de 1064mp.

Locuințele noi de tip budget-friendly au prețul de pornire de 17.900 EURO TVA inclus pentru o garsoniera (23mp), 27.400 EURO TVA inclus pentru un apartament de doua camere (37mp), 39.900 EURO TVA inclus pentru un apartament de 3 camere (55 mp) și 71.900 EURO TVA inclus pentru o vila (109mp). Aceasta categorie de locuințe se afla mai departe de centrul Bucureștiului, dar totuși aproape de mijloacele de transport în comun catre km 0 al capitalei, presupune suprafețe relativ mici, dar implica finisaje de calitate și diverse beneficii pentru cumparatori, precum loc de parcare oferit gratuit și vouchere de mobilier.

Segmentul de locuințe premium a înregistrat o creștere semnificativa a cererilor în ultima perioada, iar prețurile pentru acest tip de imobile pornesc de la 60.500 EURO+TVA pentru un apartament de 2 camere (57 mp), 75.500 EURO+TVA pentru un apartament de 3 camere (74mp), 105.500 EURO+TVA pentru un apartament de 4 camere (108mp) și 179.000 EURO+ TVA pentru o vila (227mp). Imobilele premium se diferențieaza prin amplasarea în cartiere selecte, aproape de parcuri sau acces rapid în zona centrala, nivel ridicat al finisajelor și suprafețe generoase.

Locuințele de vacanța- soluția de a-ți pune banii la treaba!

Chiar daca sezonul estival pe litoral s-a încheiat, în cadrul Târgului Național Imobiliar vizitatorii au șansa de a începe vacanțe nesfârșite la Marea Neagra. Costul pornește de la 4.750 EURO și ajunge pâna la 9.000 EURO pentru cei care înțeleg beneficiile de a plati echivalentul a câtorva vacanțe la mare și a deveni proprietar periodic pentru totdeauna al unui apartament în primul resort de cinci stele de pe litoralul românesc. Odata cu investiția, cumparatorul are venituri garantate contractual, recuperarea investiției în 7 ani și acces la toate facilitațile resortului.

Și locuințele cu vedere la munte sunt o varianta sigura de investiție, fiind la mare cautare în orice perioada a anului. Prețurile pornesc de la 24.000 EURO pentru o garsoniera de 30 mp situata în Predeal și se accepta rate direct la dezvoltator.

Acum TU faci prețul în imobiliare!

În perioada 30 septembrie-2 octombrie la Târgul Național Imobiliar TNI vizitatorii sunt cei care stabilesc prețul imobilelor în urma discuțiilor fața în fața și a negocierii directe cu cei mai importanți dezvoltatori imobiliari. Pe durata celor trei zile de eveniment vizitatorii TNI au acces la oferte speciale: discounturi în bani, reducerea avansului necesar rezervarii, posibilitatea de a plati în rate direct la dezvoltator, locuri de parcare cadou, vouchere de mobilier în valoare de 2.500 EURO și posibilitatea de a da la schimb locuința veche pentru o locuința noua plus diferența în bani, ce poate fi achitata cash sau cu orice tip de credit: imobiliar, ipotecar sau Prima Casa.

Locuința Verde costa mai puțin!

“La Pavilionul Green Homes organizat în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI cei interesați pot afla mai multe informații despre cum pot finanța responsabil locuința pentru a reduce costurile lunare, beneficiind de o locuința de calitate superioara cu un confort sporit care presupune costuri mai mici la energie și reparații, sanatate și bunastare pentru familia ta. Exista o corelare directa între performanța energetica a unei locuințe și nivelul de calitate al proiectarii, construirii și operarii acesteia. Adesea proprietarii de locuințe iau decizia de a investi mai puțin în procesul de proiectare și construire (alegând locuințele cu cel mai scazut cost pe metru patrat), însa ajung în final sa dețina locuințe cu costuri mari pentru încalzire și racire, care necesita întreținere intensiva, renovari mai frecvente și care au o valoare mai mica pe termen lung decât locuințele sustenabile. Cel mai potrivit moment de a investi în sustenabilizarea locuinței este la început, în stadiul proiectarii inițiale. Finanțarea responsabila este de cele mai multe ori cea mai buna alegere pentru a devansa resurse disponibile înca de la începutul procesului de construcție” a declarat Steven Borncamp, CEO al Consiliului Român pentru Cladiri Verzi (RoGBC).

Se poarta upgrade-ul imobiliar

Prețurile în imobiliare își continua trendul ușor ascendent de la începutul acestui an. Acest lucru face ca ACUM sa fie momentul oportun de a cumpara o locuința noua, iar în ultimele luni s-a remarcat un nou trend: UPGRADE-ul IMOBILIAR. Persoanele care au deja o locuința, niște economii în bani și posibilitatea de a obține un credit imobiliar s-au hotarât sa cumpere un imobil mai bun. De la o garsoniera vor sa se mute la un apartament cu 2 sau 3 camere, sau de la un apartament vor sa se mute la casa. În cadrul Târgului Național Imobiliar vizitatorii pot apela la serviciile BUY-BACK puse la dispoziție de agențiile imobiliare prezente la eveniment, prin care aceștia își pot achita parțial contravaloarea imobilului nou cu prețul obținut pe apartamentul vechi aflat în proprietate.

PREGATIȚI-VA VIZITA LA TNI!

Pentru a avea acces la informații concrete despre expozanții evenimentului, ofertele acestora, suprize și premii pentru vizitatori chiar înainte de expoziția ce are loc în perioada 30 septembrie- 2 octombrie la Palatul Parlamentului, va invitam sa va conectați la PAGINA DE FACEBOOK TNI.

Va așteptam la TNI, 30 septembrie - 2 octombrie 2016, Palatul Parlamentului, Sala UNIREA !

Organizator: BDOBC Business Center
Program de vizitare: Vineri, Sâmbata: 10.00 - 19.00 ; Duminica: 10.00 - 16.00;
Bilet intrare: 5 RON

Eveniment mediatizat prin IMOPEDIA.RO

Parteneri: SudRezidențial.RO; Romania Green Building Council; Mervani Invest; Apulum 94.

Parteneri media: Casa Lux; Casa de vacanța, Practic-Idei pentru casa, gradina și apartament; Bursa Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Arena Construcțiilor; Business 24; Caseșigradini.ro; Magazinuldecase.ro; Wizmo.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidențial.net; Anunțul.ro; TopEstate.ro; Grandimobiliar.ro.

...

Lansat în anul 2005, Târgul Național Imobiliar (TNI) este evenimentul definitoriu pentru sectorul imobiliar și domeniile conexe acestuia, ce reunește în același loc și timp companiile prestigioase, profesioniștii în domeniu, presa de specialitate și publicul larg. Continuând cei 11 ani de tradiție, Târgul Național Imobiliar  marcheaza trendurile în imobiliar, creeaza oportunitați de afaceri și vine în sprijinul companiilor expozante cu o platforma de promovare și dezvoltare a activitații ce și-a dovedit eficiența pe parcursul celor 23 de ediții ale TNI.

DETALII COMPLETE: https://www.targulnationalimobiliar.ro

Telefon contact: 031.430.38.11; 0734.344.350;
Cristina BERCEA - PR Manager - 0722.521.100; cristina@bdobc.ro

Sursa: Targul National Imobiliar (TNI) | Data: 18-08-2016 | Vizite: 3750


Stiri Imobiliare » Comentarii

Turea Alexandru Teodor

Turea Alexandru Teodor
Telefon: 0731.597.552
alexandru@mervani.ro

Opinia dumneavoastra conteaza!

« Nume
« Telefon
« E-mail
* Toate campurile de mai sus sunt optionale!

Momentan nu exista comentarii! … Vrei sa fii primul care isi spune parerea?
Stiri Recente
TNI - Targul National Imobiliar: 29 Septembrie - 1 Octombrie @ Palatul Parlamentului, Sala Unirea » TNI - Targul National Imobiliar: 29 Septembrie - 1 Octombrie @ Palatul Parlamentului, Sala Unirea. Targul recordurilor imobiliare - Targul National Imobiliar TNI - incepe VINERI, 29 SEPTEMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, in SALA UNIREA. Evenimentul va fi unul de amploare prin numarul record de oferte imobiliare: aproximativ 15.000 de locuinte noi amplasate in ansambluri rezidentiale, din care 3.000 se lanseaza in premiera la TNI. Cele 110 companii participante au pregatit pentru vizitatorii evenimentului oferte atractive de garsoniere, apartamente cu 2, 3 si 4 camere, vile individuale, tip dup...

Sinaia la pas in 60 de secunde - Premiera pentru Romania: o carte despre un oras a inspirat un film! » Sinaia la pas in 60 de secunde - Premiera pentru Romania: o carte despre un oras a inspirat un film!. De numele cartii „Sinaia, Orasul Elitelor” scrisa de catre arhitectul Dan Manea se leaga mai multe premiere. Ultima noutate absoluta pentru piata cartii din Romania este faptul ca o carte despre oamenii, istoria si arhitectura unui oras a inspirat un film! In lunile iulie-septembrie, pe canalele TVR1, TVR2 si TVR HD, va rula o serie de 60 de episoade intitulata „Sinaia la pas in 60 de secunde”, realizata de catre regizorul Cornel Mihalache. Fiecare episod spune o poveste. In incurs...

Cel mai MARE targ imobiliar din ultimii 7 ani - Targul National Imobiliar TNI - incepe VINERI » Cel mai MARE targ imobiliar din ultimii 7 ani - Targul National Imobiliar TNI - incepe VINERI. Cel mai MARE targ imobiliar din ultimii 7 ani - Targul National Imobiliar TNI - incepe VINERI, 19 MAI, ORA 10:00 la Palatul Parlamentului, in SALA UNIREA. Evenimentul va fi unul de amploare prin numarul record de 122 de participanti ce vin in intampinarea clientilor cu peste 15.000 oferte imobiliare pentru locuinte noi si vechi, case de vacanta, terenuri din Bucuresti, ILFOV, Constanta, Cluj, Valea Prahovei, Brasov, dar si celelalte zone ale tarii. Pretul minim in cadrul targului imobiliar este de 4.700 eu...

Tot mai multi romani isi investesc economiile in apartamente si case de vacanta pe Valea Prahovei. Cat costa metrul patrat construit » Tot mai multi romani isi investesc economiile in apartamente si case de vacanta pe Valea Prahovei. Cat costa metrul patrat construit. Valea Prahovei redevine atractiva nu doar pentru vacante si partii de schi, ci si pentru tranzactii imobiliare. Tot mai multi romani isi investesc economiile in case de vacanta, pe care le introduc apoi in circuitul turistic. Piata locuintelor in statiunile consacrate a crescut spectaculos in ultimul an, iar prognozele arata ca oamenii au toate sansele sa isi amortizeze cheltuielile, in scurt timp. Asezat la poalele masivului Bucegi cu o prileliste unica spre munte, Busteniul este pe cale sa devina El Dor...

Vezi toate stirile »  

POLITICA PRETURILOR AFISATE

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc...) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Stiri Imobiliare | Stiri Piata Imobiliara | Stiri Credite | Stiri Finante | Stiri Constructii | Stiri Legislatie | Buletin de Stiri | Arhiva cu Stiri ImobiliareCele mai noi Stiri din domeniul Imobiliar | Stiri Informative | Stiri de ultima ora | Stiri Imobiliare 2013 | Informatii Imobiliare | Stiri Valea Prahovei | Stiri 2009

Noutati Imobiliare