Lista Imobile » 98 Anunturi Imobiliare

Alerta Pret  

Inchirieri Imobiliare

Cautati Inchirieri Imobiliare? Sau un anumit tip de imobil? Avem anunturi imobiliare de inchiriat in toate localitatile si preturi pornind de la 80 €.

Inchirieri » Apartamente de Inchiriat Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X0FE2

Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia, zona Furnica. Apartament Sinaia, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 72 mp. ID imobil - X0FE2.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Furnica
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 72 mp
Pret: 350 €
»
Apartament de Inchiriat in Sinaia, zona Furnica (Apartament 2 camere Sinaia). Apartament de inchiriat cu 2 (doua) camere, decomandat, situat in Sinaia, zona Furnica, la parterul unui imobil D+P+2E+M, finalizat in anul 2010. Apartamentul, cu suprafata utila de 63,04 mp. si suprafata construita de 72,49 mp., este structurat astfel: camera de zi (18,82 mp.

Inchirieri » Spatii Industriale de Inchiriat Campina » Spatii Industriale 2 camere Campina » X41BC9

Spatiu Industrial cu 2 camere de Inchiriat in Campina, zona Peco Petrom/OMV. Spatiu Industrial Campina, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 98 mp. ID imobil - X41BC9.
Imobil: Spatiu Industrial cu 2 camere de Inchiriat in Campina
Localitate: Campina, zona Peco Petrom/OMV
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 98 mp
Pret: 500 €„INCHIRIAT”
»
Spatiu Industrial de Inchiriat in Campina, zona Peco Petrom/OMV (Spatiu Industrial 2 camere Campina). Hala de inchiriat, situata in zona semicentrala a Municipiului Campina, avand suprafata construita de 97,88 mp si o suprafata utila de 80 mp, construita din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat. Compartimentare: - spatiu deschis, birou, grup sanitar.

Inchirieri » Spatii Comerciale de Inchiriat Sinaia » Spatii Comerciale 1 camere Sinaia » X41BDF

Spatiu Comercial cu 1 camere de Inchiriat in Sinaia. Spatiu Comercial Sinaia, de Inchiriat, 1 camere, suprafata totala 36 mp. ID imobil - X41BDF.
Imobil: Spatiu Comercial cu 1 camere de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia
Specificatii: 1 camere, suprafata totala 36 mp
Pret: 200 €
»
Spatiu Comercial de Inchiriat in Sinaia (Spatiu Comercial 1 camere Sinaia). Spatiul comercial (garsoniera) se afla la etajul 1 intr-o vila construita in perioada interbelica. Acesta este alcatuit din: camera de zi, baie, balcon inchis si un separeu. Are toate utilitatile separate iar incalzirea se face cu centrala termica proprie pe gaz.

Inchirieri » Apartamente de Inchiriat Campina » Apartamente 2 camere Campina » X01B63

Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Campina, zona Ultracentrala. Apartament Campina, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 58 mp. ID imobil - X01B63.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Campina
Localitate: Campina, zona Ultracentrala
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 58 mp
Pret: 180 €
»
Apartament de Inchiriat in Campina, zona Ultracentrala (Apartament 2 camere Campina). Apartament de Inchiriat, situat in zona Ultracentrala a Municipiului Campina, avand o suprafata construita de 58 mp, compus din: Living, dormitor, bucatarie, baie, hol si balcon. Utilitati: Apa, gaze si curent electric..

Inchirieri » Vile de Inchiriat Breaza » Vile 5 camere Breaza » X21BD5

Vila cu 5 camere de Inchiriat in Breaza, zona Liceul Militar. Vila Breaza, de Inchiriat, 5 camere, suprafata totala 217 mp, plus teren 1.000 mp. ID imobil - X21BD5.
Imobil: Vila cu 5 camere de Inchiriat in Breaza
Localitate: Breaza, zona Liceul Militar
Specificatii: 5 camere, suprafata totala 217 mp, plus teren 1.000 mp
Pret: 600 €
»
Vila de Inchiriat in Breaza, zona Liceul Militar (Vila 5 camere Breaza). Vila D+P+E de inchiriat, situata in zona semicentrala a Orasului Breaza. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat; - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla; - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai; scara este confectionata din beton si este placata cu lemn.

Inchirieri » Spatii Comerciale de Inchiriat Brebu » Spatii Comerciale 25 camere Brebu » X41173

Spatiu Comercial cu 25 camere de Inchiriat in Brebu, zona Centrala. Spatiu Comercial Brebu, de Inchiriat, 25 camere, suprafata totala 604 mp, plus teren 948 mp. ID imobil - X41173.
Imobil: Spatiu Comercial cu 25 camere de Inchiriat in Brebu
Localitate: Brebu, zona Centrala
Specificatii: 25 camere, suprafata totala 604 mp, plus teren 948 mp
Pret: 2.416 €
»
Spatiu Comercial de Inchiriat in Brebu, zona Centrala (Spatiu Comercial 25 camere Brebu). Spatiu comercial D+P+E+M de inchiriat, situat in zona centrala a Comunei Brebu. Regim Tehnic: Regim inaltime: D+P+E+M; Tip: semidecomandat; Teren: 947,80 mp; Deschidere: 15,02 ml; SC: 604,00 mp; SU: 540,30 m. Spatiul este pretabil pentru orice activitate comerciala, respectiv: sediu social, birouri, magazin, brutarie, clinica privata, restaurant, club, sala de sport, gradinita etc.

Inchirieri » Spatii Industriale de Inchiriat Breaza » Spatii Industriale 2 camere Breaza » X42F4

Spatiu Industrial cu 2 camere de Inchiriat in Breaza, zona Nistoresti. Spatiu Industrial Breaza, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 330 mp, plus teren 330 mp. ID imobil - X42F4.
Imobil: Spatiu Industrial cu 2 camere de Inchiriat in Breaza
Localitate: Breaza, zona Nistoresti
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 330 mp, plus teren 330 mp
Pret: 1.000 €
»
Spatiu Industrial de Inchiriat in Breaza, zona Nistoresti (Spatiu Industrial 2 camere Breaza). Spatiu industrial de inchiriat situat in Cartierul Nistoresti, cu suprafata construita de 300 mp. Spatiu format din 2 hale de productie..

Inchirieri » Case de Inchiriat Cornu » Case 4 camere Cornu » X1D3A

Casa cu 4 camere de Inchiriat in Cornu, zona Semicentrala. Casa Cornu, de Inchiriat, 4 camere, suprafata totala 171 mp, plus teren 2.443 mp. ID imobil - X1D3A.
Imobil: Casa cu 4 camere de Inchiriat in Cornu
Localitate: Cornu, zona Semicentrala
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 171 mp, plus teren 2.443 mp
Pret: 700 €„INCHIRIAT”
»
Casa de Inchiriat in Cornu, zona Semicentrala (Casa 4 camere Cornu). Casa de inchiriat in zona semicentrala a Comunei Cornu, cu regimul de inaltime P+M si avand o suprafata total construita de 123.84 mp si care dispune de un teren cu o suprafata de 2443 mp. Casa este compartimentata astfel: Parter: Hol, dormitor, casa scarii, sufragerie, bucatarie, baie, terasa; Etaj mansardat: Living, dormitor, dressing, baie, balcon.

Inchirieri » Garsoniere de Inchiriat Campina » Garsoniere cu o camera Campina » X0FD9

Garsoniera cu o camera de Inchiriat in Campina, zona Semicentrala. Garsoniera Campina, de Inchiriat, suprafata totala 39 mp. ID imobil - X0FD9.
Imobil: Garsoniera cu o camera de Inchiriat in Campina
Localitate: Campina, zona Semicentrala
Specificatii: suprafata totala 39 mp
Pret: 80 €„INCHIRIAT”
»
Garsoniera de Inchiriat in Campina, zona Semicentrala (Garsoniera cu o camera Campina). Garsoniera, de inchiriat este situata in zona semicentrala a Municipiului Campina. REGIM TEHNIC: Regim inaltime: 1/4; Tip: nedecomandata; S.C.=~39.36 mp; S.U.=~35.42 mp. DOTARI: Gresie, faianta, parchet; Convector pe gaz, boiler electric. Garsoniera se inchiriaza nemobilata!.

Inchirieri » Case de Inchiriat Cornu » Case 4 camere Cornu » X11460

Casa cu 4 camere de Inchiriat in Cornu, zona Cornu de Jos. Casa Cornu, de Inchiriat, 4 camere, suprafata totala 157 mp, plus teren 2.317 mp. ID imobil - X11460.
Imobil: Casa cu 4 camere de Inchiriat in Cornu
Localitate: Cornu, zona Cornu de Jos
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 157 mp, plus teren 2.317 mp
Pret: 250 €„INCHIRIAT”
»
Casa de Inchiriat in Cornu, zona Cornu de Jos (Casa 4 camere Cornu). Casa P+M de inchiriat, situata in Cornu de Jos, constructie din beton cu pereti din lemn, acoperita cu tabla. Casa in suprafata construita de 157.14 mp si suprafata utila de 130 mp, dispune de un Teren in suprafata de 2317 mp, este compartimentata astfel: Beci: Suprafata construita - 8.

Inchirieri » Case de Inchiriat Banesti » Case 1 camere Banesti » X114E9

Casa cu 1 camere de Inchiriat in Banesti. Casa Banesti, de Inchiriat, 1 camere, suprafata totala 43 mp, plus teren 100 mp. ID imobil - X114E9.
Imobil: Casa cu 1 camere de Inchiriat in Banesti
Localitate: Banesti
Specificatii: 1 camere, suprafata totala 43 mp, plus teren 100 mp
Pret: 150 €
»
Casa de Inchiriat in Banesti (Casa 1 camere Banesti). Casa de inchiriat Banesti, compusa din: dormitor, baie si bucatarie. Casa se inchirieaza mobilata/utilata..

Inchirieri » Garsoniere de Inchiriat Campina » Garsoniere cu o camera Campina » X01581

Garsoniera cu o camera de Inchiriat in Campina, zona Centrala. Garsoniera Campina, de Inchiriat, suprafata totala 38 mp. ID imobil - X01581.
Imobil: Garsoniera cu o camera de Inchiriat in Campina
Localitate: Campina, zona Centrala
Specificatii: suprafata totala 38 mp
Pret: 150 €„INCHIRIAT”
»
Garsoniera de Inchiriat in Campina, zona Centrala (Garsoniera cu o camera Campina). Garsoniera de Inchiriat, situata la Parterul unui imobil cu patru nivele, in zona Centrala a Municipiului Campina, compusa din: Camera, baie, bucatarie si hol. Utilitati: Apa, gaze, curent electric.

Inchirieri » Garsoniere de Inchiriat Campina » Garsoniere cu o camera Campina » X01916

Garsoniera cu o camera de Inchiriat in Campina, zona Peco Petrom/OMV. Garsoniera Campina, de Inchiriat, suprafata totala 42 mp. ID imobil - X01916.
Imobil: Garsoniera cu o camera de Inchiriat in Campina
Localitate: Campina, zona Peco Petrom/OMV
Specificatii: suprafata totala 42 mp
Pret: 160 €„INCHIRIAT”
»
Garsoniera de Inchiriat in Campina, zona Peco Petrom/OMV (Garsoniera cu o camera Campina). Garsoniera de Inchiriat, situata in zona Semicentrala a Municipiului Campina, avand suprafata utila de 35.86 mp, compartimentata astfel: Camera - 20.00 mp Balcon - 4.42 mp Antreu - 2.62 mp Debara - 1.08 mp Baie - 4.20 mp Bucatarie - 3.50 mp Camara - 2.18 mp Utilitati: Apa, gaze si curent electric.

Inchirieri » Case de Inchiriat Breaza » Case 4 camere Breaza » X11547

Casa cu 4 camere de Inchiriat in Breaza, zona Podul Vadului. Casa Breaza, de Inchiriat, 4 camere, suprafata totala 148 mp, plus teren 571 mp. ID imobil - X11547.
Imobil: Casa cu 4 camere de Inchiriat in Breaza
Localitate: Breaza, zona Podul Vadului
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 148 mp, plus teren 571 mp
Pret: 350 €
»
Casa de Inchiriat in Breaza, zona Podul Vadului (Casa 4 camere Breaza). Casa P+M de inchiriat, situata in zona semicentrala Orasului Breaza, cartierul Podul Vadului. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a parterului este din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat, izolata cu vata minerala la interior, semineu; - Mansarda este construita din structura usoara (lemn), iar planseul este confectionat din grinzi din lemn, aer conditionat; - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla zincata; - Tamplaria exterioara este realizata din lemn cu geamuri duble; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai, hol si living; scara este confectionata din lemn.

Inchirieri » Apartamente de Inchiriat Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia » X01BB6

Apartament cu 3 camere de Inchiriat in Sinaia, zona Malul Spitalului. Apartament Sinaia, de Inchiriat, 3 camere, suprafata totala 81 mp. ID imobil - X01BB6.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Malul Spitalului
Specificatii: 3 camere, suprafata totala 81 mp
Pret: 300 €
»
Apartament de Inchiriat in Sinaia, zona Malul Spitalului (Apartament 3 camere Sinaia). Apartament cu 3 (trei) camere de inchiriat in orasul Sinaia, zona Malul Spitalului. Acesta se afla la etajul III, intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E. Suprafata totala a apartamentului este de 81,50 mp. Compartimentare: 2 (doua) dormitoare, living, bucatarie deschisa, 2 (doua) bai si holuri.

 

Pagina urmatoare »


Pagina: 1 2 3 4 5 6 din 7


Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter