Imobiliare Scorteni » 4 Anunturi Imobiliare in Scorteni

Alerta Pret  

Imobiliare Scorteni

Cautati Imobiliare Scorteni sau Agentie Imobiliara Scorteni? Sau un anumit tip de imobil? Mai jos veti regasi oferte cu imobile in Scorteni, iar preturile de promovare incep cu 0 € si 10000 €. Va recomandam sa modificati criteriul de selectie.

Imobiliare Scorteni » Terenuri de Vanzare Scorteni » Terenuri 505 mp Scorteni

Teren in suprafata de 505 mp de Vanzare in Scorteni, zona Bordeni. Teren Scorteni, de Vanzare, 505 mp cu deschidere 19 ml. Cod imobil – X31B3B.
Imobil: Teren in suprafata de 505 mp de Vanzare in Scorteni
Localitate: Scorteni, zona Bordeni
Specificatii: 505 mp cu deschidere 19 ml
Pret: 10.000 €20 €/mp
»
Teren de Vanzare in Scorteni, zona Bordeni (Teren 505 mp Scorteni). Teren intravilan arabil, de vanzare, situat Comuna Scorteni avand suprafata de 505 mp si un front stradal de 18,52 m. Teren pentru constructie, fara inclinatie. Utilitati: apa, gaz, curent electric, CaTV.

Imobiliare Scorteni » Terenuri de Vanzare Scorteni » Terenuri 1.187 mp Scorteni

Teren in suprafata de 1.187 mp de Vanzare in Scorteni, zona Bordeni. Teren Scorteni, de Vanzare, 1.187 mp cu deschidere 28 ml. Cod imobil – X31232.
Imobil: Teren in suprafata de 1.187 mp de Vanzare in Scorteni
Localitate: Scorteni, zona Bordeni
Specificatii: 1.187 mp cu deschidere 28 ml
Pret: 15.431 €13 €/mp
»
Teren de Vanzare in Scorteni, zona Bordeni (Teren 1.187 mp Scorteni).  Teren intravilan curti-constructii, de vanzare situat in zona semicentrala a Comunei Scorteni, satul Bordeni, avand suprafata de 1887 mp (dintre care 796 mp curti-constructii si 1091 mp arabil) si un front stradal de 28,30 m. Teren pentru constructie, fara inclinatie.

Imobiliare Scorteni » Terenuri de Vanzare Scorteni » Terenuri 1.479 mp Scorteni

Teren in suprafata de 1.479 mp de Vanzare in Scorteni, zona Bordeni. Teren Scorteni, de Vanzare, 1.479 mp cu deschidere 23 ml. Cod imobil – X31ADF.
Imobil: Teren in suprafata de 1.479 mp de Vanzare in Scorteni
Localitate: Scorteni, zona Bordeni
Specificatii: 1.479 mp cu deschidere 23 ml
Pret: 11.800 €8 €/mp
»
Teren de Vanzare in Scorteni, zona Bordeni (Teren 1.479 mp Scorteni). Teren intravilan arabil, de vanzare, situat in comuna Scorteni, Sat Bordeni, avand suprafata de 1479 mp si un front stradal de 23,46 m. Teren pentru constructie, fara inclinatie. Utilitati: apa si curent electric..

Imobiliare Scorteni » Case de Vanzare Scorteni » Case 9 camere Scorteni

Casa cu 9 camere de Vanzare in Scorteni, zona Centrala. Casa Scorteni, de Vanzare, 9 camere, suprafata totala 286 mp, plus teren 1.000 mp. Cod imobil – X113AC.
Imobil: Casa cu 9 camere de Vanzare in Scorteni
Localitate: Scorteni, zona Centrala
Specificatii: 9 camere, suprafata totala 286 mp, plus teren 1.000 mp
Pret: 122.000 €427 €/mp
»
Casa de Vanzare in Scorteni, zona Centrala (Casa 9 camere Scorteni). Casa D+P+M de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Scorteni. DETALII  CONSTRUCTIVE:   - Structura de rezistenta a casei este din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat;   - Mansarda este construita din zidarie cu stalpi si centuri din beton armat, iar planseul este confectionat din grinzi din lemn;   - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla tip Lindab;   - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan;   - Finisajele interioare sunt realizate astfel: pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai, holuri si terasa; pardoseli din parchet laminat in living si dormitoare; scara este confectionata din beton armat si placata cu lemn.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Imobiliare Scorteni. Agentia Imobiliara Mervani din localitatea Scorteni a scos pentru vanzare si pentru inchiriere anunturi imobiliare cu garsoniere, apartamente, case/vile de vacanta, spatii turistice, plus terenuri de vanzare. Suntem agentie, ne ocupam de imobiliare in Scorteni, si avem anunturi actualizate cu preturi incepand de la 10000 € pentru vanzare si de la 0 € pentru inchiriere. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc...) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter