Vanzari Vile Telega » 2 Anunturi Imobiliare in Telega

Alerta Pret Listare Tabelara

Vile de Vanzare in Telega

Cautati Vile de Vanzare in Telega? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu vile de vanzare in Telega si preturi pornind de la 78000 €.

Vile de Vanzare Telega » Vile 4 camere Telega » X21969

Vila cu 4 camere de Vanzare in Telega, zona Semicentrala. Vila in Telega, de Vanzare, 4 camere, suprafata totala 170 mp, plus teren 451 mp. ID imobil - X21969.
Imobil: Vila cu 4 camere de Vanzare in Telega
Localitate: Telega, zona Semicentrala
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 170 mp, plus teren 451 mp
Pret: 78.000 €424 €/mp
Vila de Vanzare in Telega, zona Semicentrala (Vila 4 camere Telega). Vila de Vanzare, situata in zona semicentrala a comunei Telega, construita din cadre de beton cu zidarie portanta (caramida), acoperita cu tabla Tip Lindab, tamplarie din PVC cu geam Termopan, avand suprafata construita de 170 mp, suprafata utila de 124 mp si un Teren in suprafata de 451 mp, compartimentata astfel: Parter: Living - 28.

Vile de Vanzare Telega » Vile 7 camere Telega » X217FC

Vila cu 7 camere de Vanzare in Telega, zona Bustenari. Vila in Telega, de Vanzare, 7 camere, suprafata totala 288 mp, plus teren 925 mp. ID imobil - X217FC.
Imobil: Vila cu 7 camere de Vanzare in Telega
Localitate: Telega, zona Bustenari
Specificatii: 7 camere, suprafata totala 288 mp, plus teren 925 mp
Pret: 127.000 €415 €/mp
Vila de Vanzare in Telega, zona Bustenari (Vila 7 camere Telega). Casa P+E de vanzare, situata in Comuna Telega, Satul Bustenari. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este realizata din zidarie portanta BCA, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat; - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla Lindab; - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai si dusumea in living, dormitoare si lobby; scara este confectionata din beton armat si placata cu lemn.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Vile de Vanzare in Telega. Vile de vanzare in Telega pornind de la 78000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari vile Telega. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu vile de vanzare in Telega. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter