Vanzari Vile Mislea » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Vile de Vanzare in Mislea

Cautati Vile de Vanzare in Mislea? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu vile de vanzare in Mislea si preturi pornind de la 110000 €.

Vile de Vanzare Mislea » Vile 4 camere Mislea » X21516

Vila cu 4 camere de Vanzare in Mislea. Vila in Mislea, de Vanzare, 4 camere, suprafata totala 237 mp, plus teren 1.109 mp. ID imobil - X21516.
Imobil: Vila cu 4 camere de Vanzare in Mislea
Localitate: Mislea
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 237 mp, plus teren 1.109 mp
Pret: 110.000 €409 €/mp
Vila de Vanzare in Mislea (Vila 4 camere Mislea). Vila P+M de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Scorteni, satul Mislea. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a imobilului este realizata din structura usoara, lemn, avand fundatie din beton armat; - Acoperisul este de tip sarpanta construit din lemn si este acoperit cu tabla tip Lindab; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: Pardoseli din gresie ceramica in bai, bucatarie, hol si terasa; Pardoseli din parchet laminat in dormitoare, living si casa scarii; Casa beneficiaza de termoizolatie cu polistiren; Incalzirea se face cu centrala termica proprie.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Vile de Vanzare in Mislea. Vile de vanzare in Mislea pornind de la 110000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari vile Mislea. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu vile de vanzare in Mislea. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter