Vanzari Vile Brebu » 6 Anunturi Imobiliare in Brebu

Alerta Pret Listare Tabelara

Vile de Vanzare in Brebu

Cautati Vile de Vanzare in Brebu? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu vile de vanzare in Brebu si preturi pornind de la 60000 €.

Vile de Vanzare Brebu » Vile 4 camere Brebu » X21B38

Vila cu 4 camere de Vanzare in Brebu, zona Manastirii. Vila in Brebu, de Vanzare, 4 camere, suprafata totala 176 mp, plus teren 527 mp. ID imobil - X21B38.
Imobil: Vila cu 4 camere de Vanzare in Brebu
Localitate: Brebu, zona Manastirii
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 176 mp, plus teren 527 mp
Pret: 110.000 €565 €/mp
Vila de Vanzare in Brebu, zona Manastirii (Vila 4 camere Brebu). Vila P+E de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Brebu. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat; - Acoperisul este de tip sarpanta, construit din lemn, cu invelitoare din tabla tip Lindab; - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: pardoseli din gresie ceramica in living, bucatarie, dinning, bai, parchet laminat in dormitoare; scara este confectionata din lemn.

Vile de Vanzare Brebu » Vile 3 camere Brebu » X21B0A

Vila cu 3 camere de Vanzare in Brebu, zona Megiesesc. Vila in Brebu, de Vanzare, 3 camere, suprafata totala 193 mp, plus teren 1.299 mp. ID imobil - X21B0A.
Imobil: Vila cu 3 camere de Vanzare in Brebu
Localitate: Brebu, zona Megiesesc
Specificatii: 3 camere, suprafata totala 193 mp, plus teren 1.299 mp
Pret: 99.500 €401 €/mp
Vila de Vanzare in Brebu, zona Megiesesc (Vila 3 camere Brebu). Vila P+E de vanzare, situata in Comuna Brebu, Sat Brebu Megiesesc. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este realizata din lemn, cu peretii de tip sandwich si izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm ; - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din sindrila bituminoasa; - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: • pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai, holuri si terasa, parchet in living si doarmitoare; • scara este confectionata din lemn.

Vile de Vanzare Brebu » Vile 4 camere Brebu » X2157D

Vila cu 4 camere de Vanzare in Brebu, zona Semicentrala. Vila in Brebu, de Vanzare, 4 camere, suprafata totala 358 mp, plus teren 1.076 mp. ID imobil - X2157D.
Imobil: Vila cu 4 camere de Vanzare in Brebu
Localitate: Brebu, zona Semicentrala
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 358 mp, plus teren 1.076 mp
Pret: 60.000 €123 €/mp
Vila de Vanzare in Brebu, zona Semicentrala (Vila 4 camere Brebu). Vila D+P+E+M de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Brebu compartimentata astfel: Demisol  S.C. - 46.76 mp,                   S.U. - 53.77 mp:     hol si casa scarii - 17.

Vile de Vanzare Brebu » Vile 4 camere Brebu » X218A5

Vila cu 4 camere de Vanzare in Brebu, zona Semicentrala. Vila in Brebu, de Vanzare, 4 camere, suprafata totala 160 mp, plus teren 743 mp. ID imobil - X218A5.
Imobil: Vila cu 4 camere de Vanzare in Brebu
Localitate: Brebu, zona Semicentrala
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 160 mp, plus teren 743 mp
Pret: 130.000 €743 €/mp
Vila de Vanzare in Brebu, zona Semicentrala (Vila 4 camere Brebu). Vila P+E de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Brebu. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat, etajul fiind construit pe structura usoara (lemn); - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla; - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai; scara este confectionata din beton armat si placata cu gresie.

Vile de Vanzare Brebu » Vile 4 camere Brebu » X2193B

Vila cu 4 camere de Vanzare in Brebu, zona Pietriceaua. Vila in Brebu, de Vanzare, 4 camere, suprafata totala 243 mp, plus teren 1.000 mp. ID imobil - X2193B.
Imobil: Vila cu 4 camere de Vanzare in Brebu
Localitate: Brebu, zona Pietriceaua
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 243 mp, plus teren 1.000 mp
Pret: 120.000 €469 €/mp
Vila de Vanzare in Brebu, zona Pietriceaua (Vila 4 camere Brebu). Casa D+P+M de vanzare, situata in Comuna Brebu, Sat Pietriceaua. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este realizata din lemn, cu fundatie din beton armat; - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla tip Lindab; - Tamplaria exterioara este realizata din lemn stratificat cu geam termopan; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: incalzire in pardoseala in zona parterului; pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai; scara este confectionata din lemn stratificat.

Vile de Vanzare Brebu » Vile 14 camere Brebu » X2DE2

Vila cu 14 camere de Vanzare in Brebu, zona Centrala. Vila in Brebu, de Vanzare, 14 camere, suprafata totala 521 mp, plus teren 3.480 mp. ID imobil - X2DE2.
Imobil: Vila cu 14 camere de Vanzare in Brebu
Localitate: Brebu, zona Centrala
Specificatii: 14 camere, suprafata totala 521 mp, plus teren 3.480 mp
Pret: 180.000 €232 €/mp
Vila de Vanzare in Brebu, zona Centrala (Vila 14 camere Brebu). Vila P+E, impreuna cu o alta constructie P, de vanzare. Imobilul este situat in comuna Brebu, la cca. 10 km de Campina si 100 km de Bucuresti. Imobilul este construit in 1998, din zidarie portanta cu planseu, stalpi si fundatie din beton armat (parterul), structura usoara (lemn)la etaj si cu posibilitate de mansardre.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Vile de Vanzare in Brebu. Vile de vanzare in Brebu pornind de la 60000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari vile Brebu. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu vile de vanzare in Brebu. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter