Vanzari Vile Breaza » 34 Anunturi Imobiliare in Breaza

Alerta Pret Listare Tabelara

Vile de Vanzare in Breaza

Cautati Vile de Vanzare in Breaza? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu vile de vanzare in Breaza si preturi pornind de la 79000 €.

Vile de Vanzare Breaza » Vile 5 camere Breaza » X21BA8

Vila cu 5 camere de Vanzare in Breaza, zona Gura Beliei. Vila Breaza, de Vanzare, 5 camere, suprafata totala 250 mp, plus teren 1.830 mp. ID imobil - X21BA8.
Imobil: Vila cu 5 camere de Vanzare in Breaza
Localitate: Breaza, zona Gura Beliei
Specificatii: 5 camere, suprafata totala 250 mp, plus teren 1.830 mp
Pret: 160.000 €567 €/mp
»
Vila de Vanzare in Breaza, zona Gura Beliei (Vila 5 camere Breaza). Vila P+Em+M de vanzare, situata in Orasul Breaza, cartierul Gura Beliei, construita in 2007. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este realizata din grinzi de lemn, cu fundatie din beton armat; - Acoperisul este de tip sarpanta, construit din lemn, cu invelitoare din tabla Gerard; - Tamplaria exterioara este realizata din lemn cu geam termopan si obloane; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: pardoseli din gresie ceramica in bucatarie si bai, dusumea in dormitoare si dinning; scara este confectionata din lemn.

Vile de Vanzare Breaza » Vile 6 camere Breaza » X21B5D

Vila cu 6 camere de Vanzare in Breaza, zona Liceul Militar. Vila Breaza, de Vanzare, 6 camere, suprafata totala 286 mp, plus teren 1.461 mp. ID imobil - X21B5D.
Imobil: Vila cu 6 camere de Vanzare in Breaza
Localitate: Breaza, zona Liceul Militar
Specificatii: 6 camere, suprafata totala 286 mp, plus teren 1.461 mp
Pret: 149.000 €393 €/mp
»
Vila de Vanzare in Breaza, zona Liceul Militar (Vila 6 camere Breaza). Vila P+Em de vanzare, situata in Orasul Breaza, in zona Liceului Militar. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat; - Acoperisul este de tip sarpanta, construit din lemn, cu invelitoare din tabla tip Lindab; - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: pardoseli din gresie ceramica in hol, bucatarie, dinning, bai, parchet laminat in living si dormitoare; scara este confectionata din beton armat si este placata cu lemn.

Vile de Vanzare Breaza » Vile 4 camere Breaza » X21B70

Vila cu 4 camere de Vanzare in Breaza, zona Capul Campului. Vila Breaza, de Vanzare, 4 camere, suprafata totala 316 mp, plus teren 2.431 mp. ID imobil - X21B70.
Imobil: Vila cu 4 camere de Vanzare in Breaza
Localitate: Breaza, zona Capul Campului
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 316 mp, plus teren 2.431 mp
Pret: 195.000 €463 €/mp
»
Vila de Vanzare in Breaza, zona Capul Campului (Vila 4 camere Breaza). Vila de Vanzare, situata in zona semicentrala a Orasului Breaza, intr-o zona cu priveliste deosebita, construita intre anii 2000 - 2002 din structura usoara ( lemn ), peretii tip sandwich, pe fundatie din beton armat, izolata la exterior cu polistiren si vata minerala la interior, tamplarie PVC cu geam termopan, acoperita cu tabla Tip Lindab, sistem de supraveghere video cu 8 camere, curte amenajata in suprafata de 2431 mp, cu copaci ornamentali, brazi si pomi fructiferi, alei auto si pietonale betonate si partial pavate, magazie, foisor, gratar si doua fantani cu hidrofor si instalatii de dedurizare a apei pentru fiecare in parte.

Vile de Vanzare Breaza » Vile 6 camere Breaza » X21BED

Vila cu 6 camere de Vanzare in Breaza, zona Liceul Militar. Vila Breaza, de Vanzare, 6 camere, suprafata totala 228 mp, plus teren 560 mp. ID imobil - X21BED.
Imobil: Vila cu 6 camere de Vanzare in Breaza
Localitate: Breaza, zona Liceul Militar
Specificatii: 6 camere, suprafata totala 228 mp, plus teren 560 mp
Pret: 135.000 €532 €/mp
»
Vila de Vanzare in Breaza, zona Liceul Militar (Vila 6 camere Breaza). Vila P+E de vanzare, situata in Orasul Breaza, in apropierea Liceului Militar. DETALII  CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat; - Acoperisul este de tip sarpanta, construit din lemn, cu invelitoare din tabla tip Lindab; - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam tripan; - Finisajele interioare sunt realizate astfel:     • pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai, camara, terasa exterioara, parchet laminat in living si dormitoare;     • scara este confectionata din beton armat si este placata cu gresie ceramica.

Vile de Vanzare Breaza » Vile 8 camere Breaza » X2198D

Vila cu 8 camere de Vanzare in Breaza, zona Breaza de Jos. Vila Breaza, de Vanzare, 8 camere, suprafata totala 315 mp, plus teren 739 mp. ID imobil - X2198D.
Imobil: Vila cu 8 camere de Vanzare in Breaza
Localitate: Breaza, zona Breaza de Jos
Specificatii: 8 camere, suprafata totala 315 mp, plus teren 739 mp
Pret: 175.000 €497 €/mp
»
Vila de Vanzare in Breaza, zona Breaza de Jos (Vila 8 camere Breaza). Vila P+E+E de vanzare, situata in zona semicentrala a Orasului Breaza, Cartierul Breaza de Jos. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat; - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla tip Lindab; - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, dinning, living, bai, terasa exterioara si balcoane; scara este confectionata din beton armat si este placata cu gresie.

Vile de Vanzare Breaza » Vile 5 camere Breaza » X21373

Vila cu 5 camere de Vanzare in Breaza, zona Capul Campului. Vila Breaza, de Vanzare, 5 camere, suprafata totala 219 mp, plus teren 1.473 mp. ID imobil - X21373.
Imobil: Vila cu 5 camere de Vanzare in Breaza
Localitate: Breaza, zona Capul Campului
Specificatii: 5 camere, suprafata totala 219 mp, plus teren 1.473 mp
Pret: 190.000 €734 €/mp
»
Vila de Vanzare in Breaza, zona Capul Campului (Vila 5 camere Breaza). Vila P+E de vanzare, situata in zona semicentrala a Orasului Breaza. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a parterului este din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat; - Etajul este construit din zidarie portanta cu stalpi si centuri din beton armat, iar planseul este confectionat din grinzi din lemn; - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tigla; - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: pardoseli din gresie ceramica in living, bai si holuri, parchet laminat in dormitoare; scara este confectionata din beton armat si este placata cu gresie ceramica.

Vile de Vanzare Breaza » Vile 6 camere Breaza » X21904

Vila cu 6 camere de Vanzare in Breaza, zona Gura Beliei. Vila Breaza, de Vanzare, 6 camere, suprafata totala 327 mp, plus teren 900 mp. ID imobil - X21904.
Imobil: Vila cu 6 camere de Vanzare in Breaza
Localitate: Breaza, zona Gura Beliei
Specificatii: 6 camere, suprafata totala 327 mp, plus teren 900 mp
Pret: 420.000 €1.259 €/mp
»
Vila de Vanzare in Breaza, zona Gura Beliei (Vila 6 camere Breaza). Vila de Vanzare, situata in zona semicentrala a Orasului Breaza, construita in anul 2016 cu materiale din cea mai buna calitate, din caramida la parter si structura usoara la etaj (lemn), avand o suprafata construita de 326 mp, suprafata utila de 231 mp si un teren in suprafata de 900 mp, compartimentata astfel: Parter: Camera tehnica - 26 mp Living - 22.

Vile de Vanzare Breaza » Vile 5 camere Breaza » X2737

Vila cu 5 camere de Vanzare in Breaza, zona Centrala. Vila Breaza, de Vanzare, 5 camere, suprafata totala 196 mp, plus teren 480 mp. ID imobil - X2737.
Imobil: Vila cu 5 camere de Vanzare in Breaza
Localitate: Breaza, zona Centrala
Specificatii: 5 camere, suprafata totala 196 mp, plus teren 480 mp
Pret: 79.500 €320 €/mp
»
Vila de Vanzare in Breaza, zona Centrala (Vila 5 camere Breaza). Casa P+E de vanzare, situata in zona centrala a Orasului Breaza. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a casei este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat; - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tigla; - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai si holuri; scara este confectionata din beton armat si placata cu gresie.

Vile de Vanzare Breaza » Vile 8 camere Breaza » X21B33

Vila cu 8 camere de Vanzare in Breaza, zona Clubul de Golf. Vila Breaza, de Vanzare, 8 camere, suprafata totala 420 mp, plus teren 2.518 mp. ID imobil - X21B33.
Imobil: Vila cu 8 camere de Vanzare in Breaza
Localitate: Breaza, zona Clubul de Golf
Specificatii: 8 camere, suprafata totala 420 mp, plus teren 2.518 mp
Pret: 220.000 €374 €/mp
»
Vila de Vanzare in Breaza, zona Clubul de Golf (Vila 8 camere Breaza). Vila D+P+E+M construita in 1991, de vanzare, situata in Orasul Breaza, zona Clubului de Golf, compusa din doua corpuri de casa. DETALII CONSTRUCTIVE C1: - Structura de rezistenta a vilei este realizata din zidarie portanta cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat; - Acoperisul este de tip sarpanta, construit din lemn, cu invelitoare din tabla tip Lindab; - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai, holuri si terase, parchet in camere; scara este confectionata din beton armat, fiind placata cu lemn.

Vile de Vanzare Breaza » Vile 8 camere Breaza » X21B3D

Vila cu 8 camere de Vanzare in Breaza, zona Podul Vadului. Vila Breaza, de Vanzare, 8 camere, suprafata totala 337 mp, plus teren 763 mp. ID imobil - X21B3D.
Imobil: Vila cu 8 camere de Vanzare in Breaza
Localitate: Breaza, zona Podul Vadului
Specificatii: 8 camere, suprafata totala 337 mp, plus teren 763 mp
Pret: 130.000 €352 €/mp
»
Vila de Vanzare in Breaza, zona Podul Vadului (Vila 8 camere Breaza). Vila D+P+E de vanzare, situata in zona Orasul Breaza, Cartier Podul Vadului. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat; - Acoperisul este de tip sarpanta, construit din lemn, cu invelitoare din tabla galvanizata; - Tamplaria exterioara este realizata din lemn; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai, holuri, parchet din lemn masiv in living-uri si dormitoare; scara este confectionata din lemn pentru accesul la etaj si beton armat, placat cu gresie, pentru accesul la demisol.

Vile de Vanzare Breaza » Vile 5 camere Breaza » X21B16

Vila cu 5 camere de Vanzare in Breaza, zona Breaza de Jos. Vila Breaza, de Vanzare, 5 camere, suprafata totala 304 mp, plus teren 2.052 mp. ID imobil - X21B16.
Imobil: Vila cu 5 camere de Vanzare in Breaza
Localitate: Breaza, zona Breaza de Jos
Specificatii: 5 camere, suprafata totala 304 mp, plus teren 2.052 mp
Pret: 140.000 €292 €/mp
»
Vila de Vanzare in Breaza, zona Breaza de Jos (Vila 5 camere Breaza). Vila S+P+Em de vanzare, situata in Orasul Breaza, Cartierul Breaza de Jos. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este realizata din zidarie portanta (BCA), cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat; - Acoperisul este de tip sarpanta, construit din lemn cu invelitoare din tigla; - Tamplaria exterioara este realizata din lemn; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai, holuri, parchet din lemn masiv in living si dormitoare; scara este confectionata din beton armat si placata cu gresie ceramica.

Vile de Vanzare Breaza » Vile 6 camere Breaza » X21B24

Vila cu 6 camere de Vanzare in Breaza, zona Capul Campului. Vila Breaza, de Vanzare, 6 camere, suprafata totala 537 mp, plus teren 2.200 mp. ID imobil - X21B24.
Imobil: Vila cu 6 camere de Vanzare in Breaza
Localitate: Breaza, zona Capul Campului
Specificatii: 6 camere, suprafata totala 537 mp, plus teren 2.200 mp
Pret: 450.000 €756 €/mp
»
Vila de Vanzare in Breaza, zona Capul Campului (Vila 6 camere Breaza). Vila S+P+E+M de vanzare, situata in Orasul Breaza, cartier Capul Campului. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este realizata in cadre de beton armat, cu peretii din caramida; - Acoperisul este de tip sarpanta, construit din lemn, cu invelitoare din tabla tip Lindab; - Tamplaria exterioara este realizata din aluminiu cu geam termopan; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai, holuri si terase, parchet in camere; scara este confectionata din beton armat, fiind placata cu lemn.

Vile de Vanzare Breaza » Vile 6 camere Breaza » X21AE1

Vila cu 6 camere de Vanzare in Breaza, zona Liceul Militar. Vila Breaza, de Vanzare, 6 camere, suprafata totala 314 mp, plus teren 1.406 mp. ID imobil - X21AE1.
Imobil: Vila cu 6 camere de Vanzare in Breaza
Localitate: Breaza, zona Liceul Militar
Specificatii: 6 camere, suprafata totala 314 mp, plus teren 1.406 mp
Pret: 295.000 €826 €/mp
»
Vila de Vanzare in Breaza, zona Liceul Militar (Vila 6 camere Breaza). Vila P+E+M de vanzare, situata in Orasul Breaza, zona Liceului Militar. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat; - Acoperisul este de tip sarpanta, construit din lemn, avand invelitoare cu tigla metalica Gerard; - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai, terase exterioare si holuri, parchet in living, dormitoare si mansarda; scara dintre parter si etaj este confectionata din beton si placata cu lemn, iar cea dintre etaj si mansarda este confectionata din lemn.

Vile de Vanzare Breaza » Vile 8 camere Breaza » X21A47

Vila cu 8 camere de Vanzare in Breaza, zona Capul Campului. Vila Breaza, de Vanzare, 8 camere, suprafata totala 276 mp, plus teren 1.070 mp. ID imobil - X21A47.
Imobil: Vila cu 8 camere de Vanzare in Breaza
Localitate: Breaza, zona Capul Campului
Specificatii: 8 camere, suprafata totala 276 mp, plus teren 1.070 mp
Pret: 129.000 €391 €/mp
»
Vila de Vanzare in Breaza, zona Capul Campului (Vila 8 camere Breaza). Vila D+P+E+M de vanzare, situata in zona semicentrala a Orasului Breaza, Cartierul Capul Campului. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat; - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla tip Lindab; - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai, terase exterioare; scara este confectionata din beton si este mochetata.

Vile de Vanzare Breaza » Vile 7 camere Breaza » X26FD

Vila cu 7 camere de Vanzare in Breaza, zona Clubul de Golf. Vila Breaza, de Vanzare, 7 camere, suprafata totala 450 mp, plus teren 1.241 mp. ID imobil - X26FD.
Imobil: Vila cu 7 camere de Vanzare in Breaza
Localitate: Breaza, zona Clubul de Golf
Specificatii: 7 camere, suprafata totala 450 mp, plus teren 1.241 mp
Pret: 145.000 €253 €/mp
»
Vila de Vanzare in Breaza, zona Clubul de Golf (Vila 7 camere Breaza). Vila P+E+M, confort I, decomandata, situata in zona Clubului de Golf "Lac de verde" Imobilul are o suprafata de 450 mp. Vila P+E+M compartimentata astfel: PARTER: hol, living, 3 camere, 2 bai, bucatarie; ETAJ: hol, 2 dormitoare, living, bucatarie, 2 bai, terasa; MANSARDA: spatiu necompartimentat.

 

Pagina urmatoare »


Pagina: 1 2 3 din 3


Oferte cu Vile de Vanzare in Breaza. Vile de vanzare in Breaza pornind de la 79000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari vile Breaza. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu vile de vanzare in Breaza. Pagina 1 din 3.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter