Vanzari Vile Baicoi » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Vile de Vanzare in Baicoi

Cautati Vile de Vanzare in Baicoi? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu vile de vanzare in Baicoi si preturi pornind de la 210000 €.

Vile de Vanzare Baicoi » Vile 7 camere Baicoi » X217F1

Vila cu 7 camere de Vanzare in Baicoi, zona Semicentrala. Vila in Baicoi, de Vanzare, 7 camere, suprafata totala 396 mp, plus teren 9.264 mp. ID imobil - X217F1.
Imobil: Vila cu 7 camere de Vanzare in Baicoi
Localitate: Baicoi, zona Semicentrala
Specificatii: 7 camere, suprafata totala 396 mp, plus teren 9.264 mp
Pret: 210.000 €320 €/mp
Vila de Vanzare in Baicoi, zona Semicentrala (Vila 7 camere Baicoi). Vila de Vanzare, situata in zona semicentrala a Orasului Baicoi, din caramida si BCA, cu fundatie si stalpi din beton armat, avand suprafata construita de 396 mp, suprafata utila de 280 mp si un teren in suprafata de 9264 mp, din care 5446 mp - extravilan si 3817 mp - intravilan.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Vile de Vanzare in Baicoi. Vile de vanzare in Baicoi pornind de la 210000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari vile Baicoi. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu vile de vanzare in Baicoi. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter