Inchirieri Vile Sinaia » 3 Anunturi Imobiliare in Sinaia

Alerta Pret Listare Tabelara

Vile de Inchiriat in Sinaia

Cautati Vile de Inchiriat in Sinaia? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu vile de inchiriat in Sinaia si preturi pornind de la 600 €.

Vile de Inchiriat Sinaia » Vile 6 camere Sinaia » X21A8A

Vila cu 6 camere de Inchiriat in Sinaia, zona Cumpatu. Vila in Sinaia, de Inchiriat, 6 camere, suprafata totala 200 mp, plus teren 450 mp. ID imobil - X21A8A.
Imobil: Vila cu 6 camere de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Cumpatu
Specificatii: 6 camere, suprafata totala 200 mp, plus teren 450 mp
Pret: 800 €
Vila de Inchiriat in Sinaia, zona Cumpatu (Vila 6 camere Sinaia). Vila are un regim de inaltime D+P+Em si este edificata pe un teren in suprafata de 420 mp. Aceasta este structurata astfel: Demisol: 1 camera, 1 baie, hol si spatiu tehnic. Parter: Camera de zi (35 mp), bucatarie deschisa, 1 terasa inchisa (21 mp), 1 baie.

Vile de Inchiriat Sinaia » Vile 2 camere Sinaia » X2161B

Vila cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia, zona Semicentrala. Vila in Sinaia, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 120 mp. ID imobil - X2161B.
Imobil: Vila cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Semicentrala
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 120 mp
Pret: 600 €
Vila de Inchiriat in Sinaia, zona Semicentrala (Vila 2 camere Sinaia).   Vila este construita in 2006 avand tipologia P+M si o suprafata de 120 mp construiti. Structura acesteia este urmatoarea:   Parter: spatiu comercial sau birou format din 2 camere si un grup sanitar in suprafata totala de 60 mp. Etaj mansardat: 2 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane, chicineta si hol.

Vile de Inchiriat Sinaia » Vile 4 camere Sinaia » X216B0

Vila cu 4 camere de Inchiriat in Sinaia, zona Semicentrala. Vila in Sinaia, de Inchiriat, 4 camere, suprafata totala 225 mp, plus teren 500 mp. ID imobil - X216B0.
Imobil: Vila cu 4 camere de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Semicentrala
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 225 mp, plus teren 500 mp
Pret: 1.000 €
Vila de Inchiriat in Sinaia, zona Semicentrala (Vila 4 camere Sinaia). Vila are un regim de inaltime D+P+M si dispune de un teren cu suprafata de 500 mp. Suprafata vilei este de apr. 200 mp si este compartimentata astfel: Demisol: Spatiu tehnic si pentru depozitare Parter: Zona de living + dining open space, bucatarie inchisa, 1 dormitor cu baie si o terasa.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Vile de Inchiriat in Sinaia. Vile de inchiriat in Sinaia pornind de la 600 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri vile Sinaia. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu vile de inchiriat in Sinaia. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter