Inchirieri Vile Predeal » 2 Anunturi Imobiliare in Predeal

Alerta Pret Listare Tabelara

Vile de Inchiriat in Predeal

Cautati Vile de Inchiriat in Predeal? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu vile de inchiriat in Predeal si preturi pornind de la 1000 €.

Vile de Inchiriat Predeal » Vile 8 camere Predeal » X26DF

Vila cu 8 camere de Inchiriat in Predeal, zona Cioplea. Vila in Predeal, de Inchiriat, 8 camere, suprafata totala 170 mp, plus teren 300 mp. ID imobil - X26DF.
Imobil: Vila cu 8 camere de Inchiriat in Predeal
Localitate: Predeal, zona Cioplea
Specificatii: 8 camere, suprafata totala 170 mp, plus teren 300 mp
Pret: 1.000 €
Vila de Inchiriat in Predeal, zona Cioplea (Vila 8 camere Predeal). Vila tip duplex de inchiriat situata in orasul Predeal, zona Cioplea. Regim de inaltime:D+P+E+M Duplexul are o suprafata construita de 170 mp si dispune de un teren cu o suprafata de 300 mp. Compartimentare: Demisol: beci; Parter: bucatarie, living, dormitor, baie; Etaj: 3 dormitoare, 2 bai; Mansarda: 3 dormitoare, 2 bai.

Vile de Inchiriat Predeal » Vile 7 camere Predeal » 206E

Vila cu 7 camere de Inchiriat in Predeal. Vila in Predeal, de Inchiriat, 7 camere, suprafata totala 240 mp, plus teren 500 mp. ID imobil - 206E.
Imobil: Vila cu 7 camere de Inchiriat in Predeal
Localitate: Predeal
Specificatii: 7 camere, suprafata totala 240 mp, plus teren 500 mp
Pret: 1.000 €
Vila de Inchiriat in Predeal (Vila 7 camere Predeal). Vila de inchiriat, situata in orasul Predeal. Regim de inaltime: P + E + M, anul construirii 2006. Vila are o suprafata de 240 mp si beneficiaza de un teren aferent in suprafata de 500 mp. Compartimentare: Parter: living, bucatarie, oficiu, grup sanitar, hol; Etaj: 3(trei) dormitoare cu baie si balcon individual, hol; Mansarda: 3(trei) dormitoare cu baie si balcon individual, hol.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Vile de Inchiriat in Predeal. Vile de inchiriat in Predeal pornind de la 1000 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri vile Predeal. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu vile de inchiriat in Predeal. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter