Inchirieri Vile Busteni » 3 Anunturi Imobiliare in Busteni

Alerta Pret Listare Tabelara

Vile de Inchiriat in Busteni

Cautati Vile de Inchiriat in Busteni? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu vile de inchiriat in Busteni si preturi pornind de la 1600 €.

Vile de Inchiriat Busteni » Vile 8 camere Busteni » X21ABE

Vila cu 8 camere de Inchiriat in Busteni, zona Zamora. Vila in Busteni, de Inchiriat, 8 camere, suprafata totala 300 mp, plus teren 1.000 mp. ID imobil - X21ABE.
Imobil: Vila cu 8 camere de Inchiriat in Busteni
Localitate: Busteni, zona Zamora
Specificatii: 8 camere, suprafata totala 300 mp, plus teren 1.000 mp
Pret: 1.600 €
Vila de Inchiriat in Busteni, zona Zamora (Vila 8 camere Busteni). Vila de inchiriat in Buste cu suprafata construita totala de 300 mp si teren aferent de 1000 mp! Compartimentare: Demisol: sala de divertisment (masa de biliard, tenis de masa); Parter; living, bucatarie, loc de luat masa, terasa; Etaj: 3(trei) dormitoare cu bai si balcoane proprii; Mansarda: 3(trei) dormitoare cu bai si balcoane proprii;  Finisaje: Gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan.

Vile de Inchiriat Busteni » Vile 8 camere Busteni » X214D5

Vila cu 8 camere de Inchiriat in Busteni, zona Zamora. Vila in Busteni, de Inchiriat, 8 camere, suprafata totala 314 mp, plus teren 2.224 mp. ID imobil - X214D5.
Imobil: Vila cu 8 camere de Inchiriat in Busteni
Localitate: Busteni, zona Zamora
Specificatii: 8 camere, suprafata totala 314 mp, plus teren 2.224 mp
Pret: 2.300 €
Vila de Inchiriat in Busteni, zona Zamora (Vila 8 camere Busteni). Casa/Vila de inchiriat situata in orasul Busteni, cartier Zamora. Vila este situata intr-o zona linistita si reprezinta alegerea perfecta pentru cei care sunt in cautare de liniste si relaxare. Zona este extrem de pitoreasca, fiind perfecta pentru plimbari in aer liber, precum si vizite la principalele obiective turistice din zona: Castelul Cantacuzino, Crucea Caraiman, etc.

Vile de Inchiriat Busteni » Vile 6 camere Busteni » X23EB

Vila cu 6 camere de Inchiriat in Busteni, zona Piatra Arsa. Vila in Busteni, de Inchiriat, 6 camere, suprafata totala 450 mp, plus teren 500 mp. ID imobil - X23EB.
Imobil: Vila cu 6 camere de Inchiriat in Busteni
Localitate: Busteni, zona Piatra Arsa
Specificatii: 6 camere, suprafata totala 450 mp, plus teren 500 mp
Pret: 2.200 €
Vila de Inchiriat in Busteni, zona Piatra Arsa (Vila 6 camere Busteni). Vila de inchiriat, situata in orasul Busteni, cartierul Piatra Arsa. Regim de inaltime: D+P+E+M. Imobilul are suprafata construita de 450 mp si dispune de un teren cu suprafata de 500 mp. Anul construirii imobilului 2003.  Compartimentare: Demisol: camera centralei, wc servici, crama, sala de biliard; Parter: living, antreu, bucatarie, wc servici, loc de luat masa, terasa; Etaj: 3(trei) dormitoare, 3(trei) bai, balcon;  Mansarda: 2(doua) dormitoare, baie.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Vile de Inchiriat in Busteni. Vile de inchiriat in Busteni pornind de la 1600 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri vile Busteni. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu vile de inchiriat in Busteni. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter