Inchirieri Vile Breaza » 2 Anunturi Imobiliare in Breaza

Alerta Pret Listare Tabelara

Vile de Inchiriat in Breaza

Cautati Vile de Inchiriat in Breaza? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu vile de inchiriat in Breaza si preturi pornind de la 1000 €.

Vile de Inchiriat Breaza » Vile 6 camere Breaza » X216DE

Vila cu 6 camere de Inchiriat in Breaza, zona Liceul Militar. Vila in Breaza, de Inchiriat, 6 camere, suprafata totala 572 mp, plus teren 650 mp. ID imobil - X216DE.
Imobil: Vila cu 6 camere de Inchiriat in Breaza
Localitate: Breaza, zona Liceul Militar
Specificatii: 6 camere, suprafata totala 572 mp, plus teren 650 mp
Pret: 1.000 €
Vila de Inchiriat in Breaza, zona Liceul Militar (Vila 6 camere Breaza). Vila P+2E+M de inchiriat, situata in zona semicentrala Orasului Breaza. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a casei este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat; - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla; - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai, holuri, casa scarii si terasa, iar in dormitoare si living parchet; scara este confectionata din beton armat si placata cu gresie ceramica.

Vile de Inchiriat Breaza » Vile 4 camere Breaza » X21079

Vila cu 4 camere de Inchiriat in Breaza, zona Ultracentrala. Vila in Breaza, de Inchiriat, 4 camere, suprafata totala 288 mp, plus teren 231 mp. ID imobil - X21079.
Imobil: Vila cu 4 camere de Inchiriat in Breaza
Localitate: Breaza, zona Ultracentrala
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 288 mp, plus teren 231 mp
Pret: 1.500 €
Vila de Inchiriat in Breaza, zona Ultracentrala (Vila 4 camere Breaza). Vila D+P+E de inchiriat, situata in zona ultracentrala a Orasului Breaza. REGIM TEHNIC: Regim inaltime: D+P+E; S.C.=~287.99  mp; S.U.=~254.54 mp; Teren=231 mp; Deschidere=19.32 ml. CARACTERISTICI CONSTRUCTIVE: Fundatie: beton; Pereti: caramida; Planseu: beton; Acoperis: tigla ceramica.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Vile de Inchiriat in Breaza. Vile de inchiriat in Breaza pornind de la 1000 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri vile Breaza. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu vile de inchiriat in Breaza. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter