Inchirieri Vile Azuga » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Vile de Inchiriat in Azuga

Cautati Vile de Inchiriat in Azuga? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu vile de inchiriat in Azuga si preturi pornind de la 1500 €.

Vile de Inchiriat Azuga » Vile 6 camere Azuga » X2474

Vila cu 6 camere de Inchiriat in Azuga, zona Satu Nou. Vila in Azuga, de Inchiriat, 6 camere, suprafata totala 180 mp, plus teren 470 mp. ID imobil - X2474.
Imobil: Vila cu 6 camere de Inchiriat in Azuga
Localitate: Azuga, zona Satu Nou
Specificatii: 6 camere, suprafata totala 180 mp, plus teren 470 mp
Pret: INCHIRIAT
Vila de Inchiriat in Azuga, zona Satu Nou (Vila 6 camere Azuga). Vila D+P+E, situata in zona Partiei de Schi. Imobilul are suprafata de 150 mp. Anul constructiei 2006. Vila D+P+E compartimentata astfel: D: dormitor, baie, hol, spatiu tehnic, P: living, bucatarie, baie, dressing, terasa, E: 4 dormitoare, 4 bai. Finisaje: CT, faianta, gresie, parchet.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Vile de Inchiriat in Azuga. Vile de inchiriat in Azuga pornind de la 1500 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri vile Azuga. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu vile de inchiriat in Azuga. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter