Vanzari Terenuri Urleta » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Terenuri de Vanzare in Urleta

Cautati Terenuri de Vanzare in Urleta? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu terenuri intravilane de vanzare in Urleta si preturi pornind de la 35000 €.

Terenuri de Vanzare Urleta » Terenuri 4.006 mp Urleta » X31AF8

Teren in suprafata de 4.006 mp de Vanzare in Urleta. Teren in Urleta, de Vanzare, 4.006 mp cu deschidere 22 ml. ID imobil - X31AF8.
Imobil: Teren in suprafata de 4.006 mp de Vanzare in Urleta
Localitate: Urleta
Specificatii: 4.006 mp cu deschidere 22 ml
Pret: 35.000 €9 €/mp
Teren de Vanzare in Urleta (Teren 4.006 mp Urleta). Teren Intravilan de Vanzare, situat in Comuna Banesti, Sat Urleta, avand o suprafata de 4006 mp si o deschidere de 22 m. Utilitatile prezente in zona sunt: apa, gazele si curentul electric..

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Terenuri de Vanzare in Urleta. Terenuri Intravilane de vanzare in Urleta pornind de la 35000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari terenuri intravilane Urleta. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu terenuri intravilane de vanzare in Urleta. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter