Vanzari Terenuri Ploiesti » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Terenuri de Vanzare in Ploiesti

Cautati Terenuri de Vanzare in Ploiesti? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu terenuri intravilane de vanzare in Ploiesti si preturi pornind de la 787000 €.

Terenuri de Vanzare Ploiesti » Terenuri 15.736 mp Ploiesti » X31838

Teren in suprafata de 15.736 mp de Vanzare in Ploiesti, zona Metro. Teren Ploiesti, de Vanzare, 15.736 mp cu deschidere 48 ml. ID imobil - X31838.
Imobil: Teren in suprafata de 15.736 mp de Vanzare in Ploiesti
Localitate: Ploiesti, zona Metro
Specificatii: 15.736 mp cu deschidere 48 ml
Pret: 787.000 €50 €/mp
»
Teren de Vanzare in Ploiesti, zona Metro (Teren 15.736 mp Ploiesti). Teren intravilan arabil, de vanzare, situat in Comuna Paulesti, zona Metro, avand suprafata de 15736 mp si un front stradal de 48 m. Terenul beneficiaza de autorizatie de construire pentru hala si se poate vinde si in suprafete mai mici, dar nu mai putin de 3000 mp.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Terenuri de Vanzare in Ploiesti. Terenuri Intravilane de vanzare in Ploiesti pornind de la 787000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari terenuri intravilane Ploiesti. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu terenuri intravilane de vanzare in Ploiesti. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter