Inchirieri Terenuri Cornu » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Terenuri de Inchiriat in Cornu

Cautati Terenuri de Inchiriat in Cornu? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu terenuri intravilane de inchiriat in Cornu si preturi pornind de la 1200 €.

Terenuri de Inchiriat Cornu » Terenuri 6.500 mp Cornu » X3935

Teren in suprafata de 6.500 mp de Inchiriat in Cornu, zona DN1. Teren in Cornu, de Inchiriat, 6.500 mp cu deschidere 38 ml. ID imobil - X3935.
Imobil: Teren in suprafata de 6.500 mp de Inchiriat in Cornu
Localitate: Cornu, zona DN1
Specificatii: 6.500 mp cu deschidere 38 ml
Pret: INCHIRIAT
Teren de Inchiriat in Cornu, zona DN1 (Teren 6.500 mp Cornu). Teren intravilan ( platforma betonata ) de inchiriat in Cornu zona D.N.1. Terenul are o suprafata de 6500 mp si are o deschidere de 37,50 ml..

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Terenuri de Inchiriat in Cornu. Terenuri Intravilane de inchiriat in Cornu pornind de la 1200 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri terenuri intravilane Cornu. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu terenuri intravilane de inchiriat in Cornu. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter