Inchirieri Terenuri Banesti » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Terenuri de Inchiriat in Banesti

Cautati Terenuri de Inchiriat in Banesti? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu terenuri intravilane de inchiriat in Banesti si preturi pornind de la 5722 €.

Terenuri de Inchiriat Banesti » Terenuri 11.445 mp Banesti » X3EE8

Teren in suprafata de 11.445 mp de Inchiriat in Banesti, zona Urleta. Teren in Banesti, de Inchiriat, 11.445 mp cu deschidere 67 ml. ID imobil - X3EE8.
Imobil: Teren in suprafata de 11.445 mp de Inchiriat in Banesti
Localitate: Banesti, zona Urleta
Specificatii: 11.445 mp cu deschidere 67 ml
Pret: 5.722 €
Teren de Inchiriat in Banesti, zona Urleta (Teren 11.445 mp Banesti). Teren intravilan curti-constructii, de inchiriat, situat in zona semicentrala a Comunei Banesti, sat Urleta, in suprafata de 11.445 mp si un front stradal de 67,57 m. Teren pentru constructii, fara inclinatie..

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Terenuri de Inchiriat in Banesti. Terenuri Intravilane de inchiriat in Banesti pornind de la 5722 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri terenuri intravilane Banesti. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu terenuri intravilane de inchiriat in Banesti. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter