Vanzari Terenuri Extravilane Rasnov » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Terenuri Extravilane de Vanzare in Rasnov

Cautati Terenuri Extravilane de Vanzare in Rasnov? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu terenuri extravilane de vanzare in Rasnov si preturi pornind de la 40000 €.

Terenuri Extravilane de Vanzare Rasnov » Terenuri Extravilane 1.150 mp Rasnov » X3158A

Teren Extravilan in suprafata de 1.150 mp de Vanzare in Rasnov, zona Semicentrala. Teren Extravilan in Rasnov, de Vanzare, 1.150 mp cu deschidere 50 ml. ID imobil - X3158A.
Imobil: Teren Extravilan in suprafata de 1.150 mp de Vanzare in Rasnov
Localitate: Rasnov, zona Semicentrala
Specificatii: 1.150 mp cu deschidere 50 ml
Pret: 40.000 €35 €/mp
Teren Extravilan de Vanzare in Rasnov, zona Semicentrala (Teren Extravilan 1.150 mp Rasnov). Teren de vanzare, situat in extravilanul localitatii Rasnov, zona FORBAN, categoria de folosinta Teren pentru constructii. Terenul are o suprafata de 1150.00 mp si o deschidere de aproximativ  50,00 ml,  Terenul are o inclinatie medie si este ideal pentru edificarea unei case de vacanta.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Terenuri Extravilane de Vanzare in Rasnov. Terenuri Extravilane de vanzare in Rasnov pornind de la 40000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari terenuri extravilane Rasnov. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu terenuri extravilane de vanzare in Rasnov. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter