Vanzari Terenuri Extravilane Ploiesti » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Terenuri Extravilane de Vanzare in Ploiesti

Cautati Terenuri Extravilane de Vanzare in Ploiesti? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu terenuri extravilane de vanzare in Ploiesti si preturi pornind de la 300000 €.

Terenuri Extravilane de Vanzare Ploiesti » Terenuri Extravilane 60.000 mp Ploiesti » X3198A

Teren Extravilan in suprafata de 60.000 mp de Vanzare in Ploiesti, zona Cartier Nord. Teren Extravilan in Ploiesti, de Vanzare, 60.000 mp cu deschidere 100 ml. ID imobil - X3198A.
Imobil: Teren Extravilan in suprafata de 60.000 mp de Vanzare in Ploiesti
Localitate: Ploiesti, zona Cartier Nord
Specificatii: 60.000 mp cu deschidere 100 ml
Pret: 300.000 €5 €/mp
Teren Extravilan de Vanzare in Ploiesti, zona Cartier Nord (Teren Extravilan 60.000 mp Ploiesti). Teren extravilan de Vanzare, situat la DN 1A, Comuna Brazi, avand suprafata de 60.000 mp si o deschidere de 100 m..

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Terenuri Extravilane de Vanzare in Ploiesti. Terenuri Extravilane de vanzare in Ploiesti pornind de la 300000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari terenuri extravilane Ploiesti. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu terenuri extravilane de vanzare in Ploiesti. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter