Vanzari Terenuri Extravilane Paulesti » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Terenuri Extravilane de Vanzare in Paulesti

Cautati Terenuri Extravilane de Vanzare in Paulesti? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu terenuri extravilane de vanzare in Paulesti si preturi pornind de la 292500 €.

Terenuri Extravilane de Vanzare Paulesti » Terenuri Extravilane 65.000 mp Paulesti » X3184D

Teren Extravilan in suprafata de 65.000 mp de Vanzare in Paulesti, zona Movila Vulpii. Teren Extravilan in Paulesti, de Vanzare, 65.000 mp cu deschidere 99 ml. ID imobil - X3184D.
Imobil: Teren Extravilan in suprafata de 65.000 mp de Vanzare in Paulesti
Localitate: Paulesti, zona Movila Vulpii
Specificatii: 65.000 mp cu deschidere 99 ml
Pret: 292.500 €5 €/mp
Teren Extravilan de Vanzare in Paulesti, zona Movila Vulpii (Teren Extravilan 65.000 mp Paulesti). Teren extravilan arabil, de vanzare, situat in Comuna Paulesti, zona Movila Vulpii, avand suprafata de 65000 mp si un front stradal de 98,85 m. Terenul beneficiaza de certificat de urbanism in vederea construirii de anexe exploatatii agricole, utilitati, platforma de gunoi, forare 3 puturi de apa, imprejmuire teren.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Terenuri Extravilane de Vanzare in Paulesti. Terenuri Extravilane de vanzare in Paulesti pornind de la 292500 €. Anunturi imobiliare cu vanzari terenuri extravilane Paulesti. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu terenuri extravilane de vanzare in Paulesti. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter