Vanzari Terenuri Extravilane Mislea » 2 Anunturi Imobiliare in Mislea

Alerta Pret Listare Tabelara

Terenuri Extravilane de Vanzare in Mislea

Cautati Terenuri Extravilane de Vanzare in Mislea? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu terenuri extravilane de vanzare in Mislea si preturi pornind de la 5000 €.

Terenuri Extravilane de Vanzare Mislea » Terenuri Extravilane 2.368 mp Mislea » X31A66

Teren Extravilan in suprafata de 2.368 mp de Vanzare in Mislea, zona Semicentrala. Teren Extravilan in Mislea, de Vanzare, 2.368 mp cu deschidere 21 ml. ID imobil - X31A66.
Imobil: Teren Extravilan in suprafata de 2.368 mp de Vanzare in Mislea
Localitate: Mislea, zona Semicentrala
Specificatii: 2.368 mp cu deschidere 21 ml
Pret: 5.000 €2 €/mp
Teren Extravilan de Vanzare in Mislea, zona Semicentrala (Teren Extravilan 2.368 mp Mislea). Teren Extravilan de Vanzare, situat in Comuna Scorteni, sat Bordenii Mari, avand o suprafata de 2368 mp si o deschidere de 21 m. Utilitati: Apa si curentul electric sunt la aproximativ 90 m..

Terenuri Extravilane de Vanzare Mislea » Terenuri Extravilane 3.274 mp Mislea » X31A65

Teren Extravilan in suprafata de 3.274 mp de Vanzare in Mislea, zona Semicentrala. Teren Extravilan in Mislea, de Vanzare, 3.274 mp cu deschidere 43 ml. ID imobil - X31A65.
Imobil: Teren Extravilan in suprafata de 3.274 mp de Vanzare in Mislea
Localitate: Mislea, zona Semicentrala
Specificatii: 3.274 mp cu deschidere 43 ml
Pret: 16.370 €5 €/mp
Teren Extravilan de Vanzare in Mislea, zona Semicentrala (Teren Extravilan 3.274 mp Mislea). Teren extravilan de vanzare, situat in Comuna Scorteni, sat Bordenii Mari, avand o suprafata de 3274 mp si o deschidere de 42,85 ml. Utilitati: Apa si curentul electric la aproximativ 1oo m..

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Terenuri Extravilane de Vanzare in Mislea. Terenuri Extravilane de vanzare in Mislea pornind de la 5000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari terenuri extravilane Mislea. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu terenuri extravilane de vanzare in Mislea. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter