Vanzari Terenuri Extravilane Cornu » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Terenuri Extravilane de Vanzare in Cornu

Cautati Terenuri Extravilane de Vanzare in Cornu? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu terenuri extravilane de vanzare in Cornu si preturi pornind de la 174240 €.

Terenuri Extravilane de Vanzare Cornu » Terenuri Extravilane 3.872 mp Cornu » X3B24

Teren Extravilan in suprafata de 3.872 mp de Vanzare in Cornu, zona Semicentrala. Teren Extravilan in Cornu, de Vanzare, 3.872 mp cu deschidere 24 ml. ID imobil - X3B24.
Imobil: Teren Extravilan in suprafata de 3.872 mp de Vanzare in Cornu
Localitate: Cornu, zona Semicentrala
Specificatii: 3.872 mp cu deschidere 24 ml
Pret: 174.240 €45 €/mp
Teren Extravilan de Vanzare in Cornu, zona Semicentrala (Teren Extravilan 3.872 mp Cornu). Teren extravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii, in suprafata de 3872 mp si un front stradal de 23,67 m. Terenul se poate vinde si parcelat..

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Terenuri Extravilane de Vanzare in Cornu. Terenuri Extravilane de vanzare in Cornu pornind de la 174240 €. Anunturi imobiliare cu vanzari terenuri extravilane Cornu. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu terenuri extravilane de vanzare in Cornu. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter