Vanzari Terenuri Extravilane Campina » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Terenuri Extravilane de Vanzare in Campina

Cautati Terenuri Extravilane de Vanzare in Campina? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu terenuri extravilane de vanzare in Campina si preturi pornind de la 20000 €.

Terenuri Extravilane de Vanzare Poiana Campina » Terenuri Extravilane 3.474 mp Poiana Campina » X31765

Teren Extravilan in suprafata de 3.474 mp de Vanzare in Poiana Campina, zona Bobolia. Teren Extravilan in Poiana Campina, de Vanzare, 3.474 mp cu deschidere 22 ml. ID imobil - X31765.
Imobil: Teren Extravilan in suprafata de 3.474 mp de Vanzare in Poiana Campina
Localitate: Poiana Campina, zona Bobolia
Specificatii: 3.474 mp cu deschidere 22 ml
Pret: 20.000 €6 €/mp
Teren Extravilan de Vanzare in Poiana Campina, zona Bobolia (Teren Extravilan 3.474 mp Poiana Campina). Teren Extravilan de Vanzare, situat in zona Semicentrala a Comunei Poiana Campina, avand o suprafata de 3474 mp, compus din trei loturi: Lotul 1 - 543 mp - teren intravilan Lotul 2 - 377 mp - teren extravilan Lotul 3 - 2554 mp - teren extravilan.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Terenuri Extravilane de Vanzare in Campina. Terenuri Extravilane de vanzare in Campina pornind de la 20000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari terenuri extravilane Campina. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu terenuri extravilane de vanzare in Campina. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter