Vanzari Terenuri Extravilane Breaza » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Terenuri Extravilane de Vanzare in Breaza

Cautati Terenuri Extravilane de Vanzare in Breaza? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu terenuri extravilane de vanzare in Breaza si preturi pornind de la 199118 €.

Terenuri Extravilane de Vanzare Breaza » Terenuri Extravilane 99.559 mp Breaza » X31A45

Teren Extravilan in suprafata de 99.559 mp de Vanzare in Breaza, zona Valea Tarsei. Teren Extravilan in Breaza, de Vanzare, 99.559 mp cu deschidere 181 ml. ID imobil - X31A45.
Imobil: Teren Extravilan in suprafata de 99.559 mp de Vanzare in Breaza
Localitate: Breaza, zona Valea Tarsei
Specificatii: 99.559 mp cu deschidere 181 ml
Pret: 199.118 €2 €/mp
Teren Extravilan de Vanzare in Breaza, zona Valea Tarsei (Teren Extravilan 99.559 mp Breaza). Teren Extravilan de Vanzare, situat in zona semicentrala a Orasului Breaza, avand suprafata de 99559 mp si o deschidere de 181 m. Exista posibilitatea de a se vinde si in loturi mai mici. Utilitati: Apa, curent electric si canalizare..

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Terenuri Extravilane de Vanzare in Breaza. Terenuri Extravilane de vanzare in Breaza pornind de la 199118 €. Anunturi imobiliare cu vanzari terenuri extravilane Breaza. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu terenuri extravilane de vanzare in Breaza. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter