Inchirieri Terenuri Extravilane Baicoi » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Terenuri Extravilane de Inchiriat in Baicoi

Cautati Terenuri Extravilane de Inchiriat in Baicoi? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu terenuri extravilane de inchiriat in Baicoi si preturi pornind de la 5000 €.

Terenuri Extravilane de Inchiriat Baicoi » Terenuri Extravilane 15.017 mp Baicoi » X3995

Teren Extravilan in suprafata de 15.017 mp de Inchiriat in Baicoi, zona DN1. Teren Extravilan in Baicoi, de Inchiriat, 15.017 mp cu deschidere 107 ml. ID imobil - X3995.
Imobil: Teren Extravilan in suprafata de 15.017 mp de Inchiriat in Baicoi
Localitate: Baicoi, zona DN1
Specificatii: 15.017 mp cu deschidere 107 ml
Pret: 5.000 €
Teren Extravilan de Inchiriat in Baicoi, zona DN1 (Teren Extravilan 15.017 mp Baicoi). Teren extravilan de inchiriat (zona Paralela 45), cu acces direct la DN1, in suprafata de 15017 mp si o deschidere de ~107 m..

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Terenuri Extravilane de Inchiriat in Baicoi. Terenuri Extravilane de inchiriat in Baicoi pornind de la 5000 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri terenuri extravilane Baicoi. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu terenuri extravilane de inchiriat in Baicoi. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter