Vanzari Spatii Turistice Cornu » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Spatii Turistice de Vanzare in Cornu

Cautati Spatii Turistice de Vanzare in Cornu, un hotel sau poate o pensiune? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu spatii turistice de vanzare in Cornu si preturi pornind de la 1500000 €.

Spatii Turistice de Vanzare Cornu » Spatii Turistice 0 camere Cornu » X4130D

Spatiu Turistic cu 0 camere de Vanzare in Cornu, zona DN1. Spatiu Turistic in Cornu, de Vanzare, 0 camere, suprafata totala n/a. ID imobil - X4130D.
Imobil: Spatiu Turistic cu 0 camere de Vanzare in Cornu
Localitate: Cornu, zona DN1
Specificatii: 0 camere, suprafata totala n/a
Pret: 1.500.000 €0 €/mp
Spatiu Turistic de Vanzare in Cornu, zona DN1 (Spatiu Turistic 0 camere Cornu). Proiect COMPLEX TURISTIC (HOTEL)   de vanzare/investitie/colaborare/asociere, situat in zona DN1 a Vaii Prahovei. REGIM TEHNIC: Suprafata teren: 11.001 mp, cu extindere pe partea de EST a proiectului, cu 1.500 mp; Deschidere teren: 85 ml; Inclinatie: mica; Acces: auto; Drum: asfaltat; P.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Spatii Turistice de Vanzare in Cornu. Spatii Turistice de vanzare in Cornu pornind de la 1500000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari spatii turistice Cornu, multe dintre ele fiind Hoteluri/Pensiuni de vanzare in Cornu. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu spatii turistice de vanzare in Cornu. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter