Vanzari Spatii Turistice Campina » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Spatii Turistice de Vanzare in Campina

Cautati Spatii Turistice de Vanzare in Campina, un hotel sau poate o pensiune? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu spatii turistice de vanzare in Campina si preturi pornind de la 600000 €.

ApartHoteluri de Vanzare Campina » ApartHoteluri 21 camere Campina » X417D

ApartHotel cu 21 camere de Vanzare in Campina, zona Centrala. ApartHotel in Campina, de Vanzare, 21 camere, suprafata totala 666 mp, plus teren 500 mp. ID imobil - X417D.
Imobil: ApartHotel cu 21 camere de Vanzare in Campina
Localitate: Campina, zona Centrala
Specificatii: 21 camere, suprafata totala 666 mp, plus teren 500 mp
Pret: 600.000 €841 €/mp
ApartHotel de Vanzare in Campina, zona Centrala (ApartHotel 21 camere Campina). Aparthotel (spatiu turistic) D+P+E+M, decomandat, confort I, cu suprafata construita de 666 mp, iar cea utila de 610 mp. Imobilul dispune de un teren cu suprafata de 500 mp si un front stradal de 13 ml. Aparthotelul este compartimentat astfel: Demisol: crama; Parter: living, 4 dormitoare cu grup sanitar, bucatarie, camera de oaspeti si hol; Etaj: living cu balcon, 4 dormitoare cu grup sanitar, bucatarie, camera de oaspeti, hol si balcon; Mansarda: living cu balcon, 4 dormitoare, 3 grupuri sanitar,bucatarie, camera de oaspeti, balcon, hol si salon.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Spatii Turistice de Vanzare in Campina. Spatii Turistice de vanzare in Campina pornind de la 600000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari spatii turistice Campina, multe dintre ele fiind Hoteluri/Pensiuni de vanzare in Campina. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu spatii turistice de vanzare in Campina. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter