Vanzari Spatii Turistice Bran » 2 Anunturi Imobiliare in Bran

Alerta Pret Listare Tabelara

Spatii Turistice de Vanzare in Bran

Cautati Spatii Turistice de Vanzare in Bran, un hotel sau poate o pensiune? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu spatii turistice de vanzare in Bran si preturi pornind de la 430000 €.

Pensiuni de Vanzare Bran » Pensiuni 15 camere Bran » X4FAE

Pensiune cu 15 camere de Vanzare in Bran. Pensiune in Bran, de Vanzare, 15 camere, suprafata totala 1.440 mp, plus teren 1.491 mp. ID imobil - X4FAE.
Imobil: Pensiune cu 15 camere de Vanzare in Bran
Localitate: Bran
Specificatii: 15 camere, suprafata totala 1.440 mp, plus teren 1.491 mp
Pret: 740.000 €407 €/mp
Pensiune de Vanzare in Bran (Pensiune 15 camere Bran). Pensiune de vanzare in Bran-Moieciu, situata in zona semicentrala a localitatii. Pe terenul cu suprafata de 1491.40 mp a fost edificata o pensiune cu suprafata construita de 1440 mp, suprafata dispusa pe trei niveluri, respectiv D+P+E. Spatiul este compartimentat in 2 apartamente si 13 camere, din care 10 camere matrimonial si 3 camere cu cate 2 paturi, holuri acces si tranzit, camera tehnica, restaurant, cafenea, salaon masaj, sauna.

Vile Turistice de Vanzare Bran » Vile Turistice 10 camere Bran » X4697

Vila Turistica cu 10 camere de Vanzare in Bran, zona Castelul Bran. Vila Turistica in Bran, de Vanzare, 10 camere, suprafata totala 550 mp, plus teren 500 mp. ID imobil - X4697.
Imobil: Vila Turistica cu 10 camere de Vanzare in Bran
Localitate: Bran, zona Castelul Bran
Specificatii: 10 camere, suprafata totala 550 mp, plus teren 500 mp
Pret: 430.000 €688 €/mp
Vila Turistica de Vanzare in Bran, zona Castelul Bran (Vila Turistica 10 camere Bran). Vila turistica de vanzare in Bran. Imobilul are o suprafata de 550 mp si dispune de un teren in suprafata de 500 mp. Vila turistica D+P+E+M compartimentata astfel: Demisol: crama, 2 spatii de depozitare, terasa; Parter: restaurant, bar, bucatarie, 2 grupuri sanitare; Etaj: 4 camere cu baie, birou, 5 balcoane; Mansarda: apartament cu 2 camere, camera cu baie, 3 balcoane.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Spatii Turistice de Vanzare in Bran. Spatii Turistice de vanzare in Bran pornind de la 430000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari spatii turistice Bran, multe dintre ele fiind Hoteluri/Pensiuni de vanzare in Bran. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu spatii turistice de vanzare in Bran. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter