Vanzari Spatii Turistice Azuga » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Spatii Turistice de Vanzare in Azuga

Cautati Spatii Turistice de Vanzare in Azuga, un hotel sau poate o pensiune? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu spatii turistice de vanzare in Azuga si preturi pornind de la 155000 €.

Pensiuni de Vanzare Azuga » Pensiuni 10 camere Azuga » X41C32

Pensiune cu 10 camere de Vanzare in Azuga, zona Partia de Ski. Pensiune Azuga (ID imobil: X41C32). Specificatii: 10 camere, suprafata totala 450 mp, plus teren 270 mp.
Imobil: Pensiune cu 10 camere de Vanzare in Azuga
Localitate: Azuga, zona Partia de Ski
Specificatii: 10 camere, suprafata totala 450 mp, plus teren 270 mp
Pret: 155.000 €284 €/mp
Pensiune de Vanzare in Azuga, zona Partia de Ski (Pensiune 10 camere Azuga).                Pensiune de vanzare, situata in Azuga, in apropierea Partiei de Schi Pensiunea are un regim de inaltime de P+2E+M si beneficiaza de un teren in suprafata de 270 mp, fiind compartimentata astfel: La parter: living(sala de mese), 2 wc de serviciu, bucatarie, camera tehnica; La etaj: 2 camere duble tip garsoniera cu balcoane si bai proprii si camera-birou; La etaj II: 2 camere duble tip garsoniera, un apartament cu 3 camere si baie proprie; La mansarda: 2 camere cu bai proprii.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Spatii Turistice de Vanzare in Azuga. Spatii Turistice de vanzare in Azuga pornind de la 155000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari spatii turistice Azuga, multe dintre ele fiind Hoteluri/Pensiuni de vanzare in Azuga. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu spatii turistice de vanzare in Azuga. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter