Inchirieri Spatii Turistice Provita » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Spatii Turistice de Inchiriat in Provita

Cautati Spatii Turistice de Inchiriat in Provita, un hotel sau poate o pensiune? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu spatii turistice de inchiriat in Provita si preturi pornind de la 2600 €.

Spatii Turistice de Inchiriat Provita » Spatii Turistice 15 camere Provita » X411E9

Spatiu Turistic cu 15 camere de Inchiriat in Provita, zona Provita de Sus. Spatiu Turistic in Provita, de Inchiriat, 15 camere, suprafata totala 472 mp, plus teren 2.300 mp. ID imobil - X411E9.
Imobil: Spatiu Turistic cu 15 camere de Inchiriat in Provita
Localitate: Provita, zona Provita de Sus
Specificatii: 15 camere, suprafata totala 472 mp, plus teren 2.300 mp
Pret: 2.600 €
Spatiu Turistic de Inchiriat in Provita, zona Provita de Sus (Spatiu Turistic 15 camere Provita). Spatiu turistic (hotel/pensiune) D+P+1E+M de inchiriat, situata in zona inconjurata de natura si plina de intimitate a Comunei Provita de Sus. REGIM TEHNIC: Teren: 2300 mp si posibilitatea de extindere, cu inca 2500 mp; Deschidere: 16,92 ml; Regim inaltime: D+P+1E+M; S.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Spatii Turistice de Inchiriat in Provita. Spatii Turistice de inchiriat in Provita pornind de la 2600 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri spatii turistice Provita, multe dintre ele fiind Hoteluri/Pensiuni de inchiriat in Provita. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu spatii turistice de inchiriat in Provita. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter