Inchirieri Spatii Turistice Predeal » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Spatii Turistice de Inchiriat in Predeal

Cautati Spatii Turistice de Inchiriat in Predeal, un hotel sau poate o pensiune? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu spatii turistice de inchiriat in Predeal si preturi pornind de la 3000 €.

Spatii Turistice de Inchiriat Predeal » Spatii Turistice 24 camere Predeal » X41619

Spatiu Turistic cu 24 camere de Inchiriat in Predeal. Spatiu Turistic in Predeal, de Inchiriat, 24 camere, suprafata totala 1.291 mp, plus teren 1.900 mp. ID imobil - X41619.
Imobil: Spatiu Turistic cu 24 camere de Inchiriat in Predeal
Localitate: Predeal
Specificatii: 24 camere, suprafata totala 1.291 mp, plus teren 1.900 mp
Pret: INCHIRIAT
Spatiu Turistic de Inchiriat in Predeal (Spatiu Turistic 24 camere Predeal). Pensiune 3***, situata in Predeal, avand o suprafata utila de 1015,24 mp. si suprafata construita de 1290,50 mp. Proprietatea detine teren in suprafata de 1890.00 mp. Pensiune 3*** D+P+E+M, compus din:  Demisol:   - sala de conferinte (30-40 locuri), sala jocuri, sala fitness, 3 (trei) spatii tehnice, 2 camere personal, grupuri sanitare, sauna proiectata; Parter: - receptie, hol receptie, bar (30-40 locuri), restaurant (80 locuri), grupuri sanitare, birou, bucatarie dotata/utilata, casa scarii pt.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Spatii Turistice de Inchiriat in Predeal. Spatii Turistice de inchiriat in Predeal pornind de la 3000 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri spatii turistice Predeal, multe dintre ele fiind Hoteluri/Pensiuni de inchiriat in Predeal. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu spatii turistice de inchiriat in Predeal. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter