Inchirieri Spatii Turistice Campina » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Spatii Turistice de Inchiriat in Campina

Cautati Spatii Turistice de Inchiriat in Campina, un hotel sau poate o pensiune? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu spatii turistice de inchiriat in Campina si preturi pornind de la 1800 €.

Spatii Turistice de Inchiriat Campina » Spatii Turistice 6 camere Campina » X41529

Spatiu Turistic cu 6 camere de Inchiriat in Campina, zona Campinita. Spatiu Turistic in Campina, de Inchiriat, 6 camere, suprafata totala 328 mp, plus teren 890 mp. ID imobil - X41529.
Imobil: Spatiu Turistic cu 6 camere de Inchiriat in Campina
Localitate: Campina, zona Campinita
Specificatii: 6 camere, suprafata totala 328 mp, plus teren 890 mp
Pret: 1.800 €
Spatiu Turistic de Inchiriat in Campina, zona Campinita (Spatiu Turistic 6 camere Campina). Pensiune turistica de inchiriat, situata in zona rezidentiala a Municipiului Campina, in cartierul Campinita, cu un regim de inaltime D+P+E+M. Suprafata utila a acesteia este de 280 mp si dispune de un teren cu o suprafata de 890 mp. COMPARTIMENTARE: D: Camera tehnica, sauna.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Spatii Turistice de Inchiriat in Campina. Spatii Turistice de inchiriat in Campina pornind de la 1800 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri spatii turistice Campina, multe dintre ele fiind Hoteluri/Pensiuni de inchiriat in Campina. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu spatii turistice de inchiriat in Campina. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter