Inchirieri Spatii Turistice Busteni » 2 Anunturi Imobiliare in Busteni

Alerta Pret Listare Tabelara

Spatii Turistice de Inchiriat in Busteni

Cautati Spatii Turistice de Inchiriat in Busteni, un hotel sau poate o pensiune? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu spatii turistice de inchiriat in Busteni si preturi pornind de la 850 €.

Pensiuni de Inchiriat Busteni » Pensiuni 10 camere Busteni » X4E7D

Pensiune cu 10 camere de Inchiriat in Busteni, zona Centrala. Pensiune Busteni, de Inchiriat, 10 camere, suprafata totala 402 mp, plus teren 720 mp. ID imobil - X4E7D.
Imobil: Pensiune cu 10 camere de Inchiriat in Busteni
Localitate: Busteni, zona Centrala
Specificatii: 10 camere, suprafata totala 402 mp, plus teren 720 mp
Pret: INCHIRIAT
»
Pensiune de Inchiriat in Busteni, zona Centrala (Pensiune 10 camere Busteni). Spatiu turistic ( Pensiune 3 *** ) de inchiriat, situat in zona centrala a localitatii Busteni. Aceasta beneficiaza de un teren cu suprafata de 720 mp si este structurata astfel: Subsol: SU 12 mp Pivnita, Parter: SU 202.10 mp Terasa pe doua laturi ale cladirii, hol cu casa scarii, cinci camere fiecare cu baie proprie, bucatarie.

Pensiuni de Inchiriat Busteni » Pensiuni 6 camere Busteni » X41789

Pensiune cu 6 camere de Inchiriat in Busteni, zona Semicentrala. Pensiune Busteni, de Inchiriat, 6 camere, suprafata totala 296 mp, plus teren 285 mp. ID imobil - X41789.
Imobil: Pensiune cu 6 camere de Inchiriat in Busteni
Localitate: Busteni, zona Semicentrala
Specificatii: 6 camere, suprafata totala 296 mp, plus teren 285 mp
Pret: INCHIRIAT
»
Pensiune de Inchiriat in Busteni, zona Semicentrala (Pensiune 6 camere Busteni). Pensiune de inchiriat in Busteni, construita in anul 2003 si situata in zona semicentrala a statiunii Busteni. Pensiunea are suprafata construita de 296 mp, cea utila de 241 mp si dispune de un teren cu suprafata de 285mp + 150mp in concesiune. Pensiune D+P+E+M compartimentata astfel: Demisol: centrala termica; Parter: living, bucatarie Inchisa, hol; Etaj: trei dormitoare cu balcon, hol, trei bai; Mansarda: trei dormitoare, trei bai, hol Imobilul beneficiaza de foisor cu gratar acoperit, pe langa care trece un paraias deosebit.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Spatii Turistice de Inchiriat in Busteni. Spatii Turistice de inchiriat in Busteni pornind de la 850 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri spatii turistice Busteni, multe dintre ele fiind Hoteluri/Pensiuni de inchiriat in Busteni. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu spatii turistice de inchiriat in Busteni. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter