Vanzari Spatii Industriale Busteni » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Spatii Industriale de Vanzare in Busteni

Cautati Spatii Industriale de Vanzare in Busteni? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu spatii industriale de vanzare in Busteni si preturi pornind de la 360000 €.

Spatii Industriale de Vanzare Busteni » Spatii Industriale 24 camere Busteni » X41483

Spatiu Industrial cu 24 camere de Vanzare in Busteni, zona Centrala. Spatiu Industrial in Busteni, de Vanzare, 24 camere, suprafata totala 908 mp, plus teren 2.930 mp. ID imobil - X41483.
Imobil: Spatiu Industrial cu 24 camere de Vanzare in Busteni
Localitate: Busteni, zona Centrala
Specificatii: 24 camere, suprafata totala 908 mp, plus teren 2.930 mp
Pret: 360.000 €74 €/mp
Spatiu Industrial de Vanzare in Busteni, zona Centrala (Spatiu Industrial 24 camere Busteni). Spatiu industruial, situat in zona centrala a localitatii/statiune Busteni. Imobilul este compus din teren cu suprafata de 2930.00 mp si doua corpuri de cladire (C1+C2) are suprafata construita desfasurata (SCD) de 908.24 mp, iar cea utila (SU) de aproximativ 790.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Spatii Industriale de Vanzare in Busteni. Spatii Industriale de vanzare in Busteni pornind de la 360000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari spatii industriale Busteni. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu spatii industriale de vanzare in Busteni. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter