Vanzari Spatii Industriale Azuga » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Spatii Industriale de Vanzare in Azuga

Cautati Spatii Industriale de Vanzare in Azuga? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu spatii industriale de vanzare in Azuga si preturi pornind de la 450000 €.

Spatii Industriale de Vanzare Azuga » Spatii Industriale 9 camere Azuga » X459D

Spatiu Industrial cu 9 camere de Vanzare in Azuga, zona Garii. Spatiu Industrial in Azuga, de Vanzare, 9 camere, suprafata totala 3.572 mp, plus teren 3.850 mp. ID imobil - X459D.
Imobil: Spatiu Industrial cu 9 camere de Vanzare in Azuga
Localitate: Azuga, zona Garii
Specificatii: 9 camere, suprafata totala 3.572 mp, plus teren 3.850 mp
Pret: 450.000 €61 €/mp
Spatiu Industrial de Vanzare in Azuga, zona Garii (Spatiu Industrial 9 camere Azuga). Spatiu industrial situat in zona Garii. Imobilul are o suprafata utila de 2977,07 mp iar cea construita de 3572,48 mp si dispune de un teren cu o suprafata de 3850 mp. Spatiul contine 9 corpuri de cladire formate din: 1 atelier, spatiu administrativ, remiza PSI, 2 depozite, rampa auto, statie compresoare.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Spatii Industriale de Vanzare in Azuga. Spatii Industriale de vanzare in Azuga pornind de la 450000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari spatii industriale Azuga. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu spatii industriale de vanzare in Azuga. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter